Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veee ilk hediye nyu nun oluuuur
bı arada bernardo sec yolcum inanılmaz kaliteli sonuna kadar hak ediyo o parayı
deryam rowenta slience force önermiştim sana biliyon.
yemek takımı bn kütahya veya bernardo öneririm
nasıl yani ilk hediye nyu 'nun olurrr yani nyu sana mı çıkmış anamadımm
ya da nyunun hediyesi mi gitmişşş
Eki Görüntüle 311666
Eki Görüntüle 311667
Eki Görüntüle 311668
Eki Görüntüle 311669
günlük yemek takımım yemek takımım ve süpürgemle kurutma makinem size fikir olsun kızlar
yok tatlım o değil, foto bulunca paylaşcam benDeryacim evet öyle de yapabilirsin aslinda.
Benimde aklima takildi günlük 6 kisilik bir takimim var sadece. Buradan aldigim.
Birde TRden az parcasi olan bir takim alsam ordan burdan günlük tabak canak alama gerek kalmazdi.
Bende simdi kahve fincan takimini ariyorum canim.
Bernardo Online Alışveriş
Bu mu acaba?
kuşumun orda bernardo yokmuş, o yüzden bernardodan alamam demişti pinkcim..tekrardan günaydın canlarr hepiniz hoşgeldinizzz
faceden msj attım gece kuşunaa bekliyorum
tuce haber verirsede gene bekliyorummm
her şekil bekliyorum yani
bir de yolcu41 dün ben bernardoya gitmiştimm bir araa
orda bir takım görmüştüm çok beğendim kabartma gül desenli dore ve lame rengi yaldızla süslemişler
bulabilirsen bak derimm ... allah bernardo da indirim varyaa bir onun başına gittim bir bunun yaa çıldırdım resmennn
gece kuşu tabak tkmı seçecek yaa yaa ben ordan bir tanesini çok beğendimm
aynı bernardonun osmanlı serisindeki takımlara benziyorrr sarı yaldızla desen vardı bakayım kaçıncı resimmm oluyorr
hayırlı olsun...haziran 2012 kısmetse benimde düğünüm :)
kızz benim de eylülde yaayy ne güse
bu topiği bnle balım kapatcak gaklipa eylülde
hımm ewet tatlım biliyorum, galiba ondan alıcam ama toz torbalı mı yoksa torbasız mı alayım bilemedim... ama önce bulaşık mak alcam galibai dün dediğim ankastreyiveee ilk hediye nyu nun oluuuur
bı arada bernardo sec yolcum inanılmaz kaliteli sonuna kadar hak ediyo o parayı
deryam rowenta slience force önermiştim sana biliyon.
yemek takımı bn kütahya veya bernardo öneririm
bnmki o zaten kuzumgüle güle kullan günlük yemek takimi sade ve $Ik çok sevdiim :)
süpürgelerimiz ayni bi rengi bordo benimkisinin :) Rowenta gerçekten çok güzel marka, 7 senedir kullaniyoruz evde, bir iki kere filtresini degistirdik onun disinda hiç sorun çikartmadi :) bide simdi sessizlerini çikarttilar bayiliyorum onlara
rowenta slience force kuzum evdede kullanıyos inanılmaz güselbubabur güle güle kullan canim
süpürge makinen hangi marka?
yok tatlım o değil, foto bulunca paylaşcam ben
kuşumun orda bernardo yokmuş, o yüzden bernardodan alamam demişti pinkcim..
hayırlı olsun...
kızz benim de eylülde ya
hımm ewet tatlım biliyorum, galiba ondan alıcam ama toz torbalı mı yoksa torbasız mı alayım bilemedim... ama önce bulaşık mak alcam galibai dün dediğim ankastreyi
tam tarih belli değil yawyuşum yaa, daha salon tutamadıkbnmki o zaten kuzum
rowenta slience force kuzum evdede kullanıyos inanılmaz güsel
snn kaçındaydı kuzum:18:
yafff benimde kargom geldiiiiiiiiii ben açıklamak yasak sanıyodum ondan gizli tutmaya çalışıyodummmmmmmmm benim de geldi hediyemmm çoook mutlu oldum,darısı diğer kızçelere :) :) çok güzel bi duygu ama en güzeli de mektup olayı,,çok duygulanıyo insan :) :13:
ya bu ne kargosu ne hediyesi anlamadım
yemnlen biyere gtmem gerekiyodu gidemedm ger dieyafff benimde kargom geldiiiiiiiiii ben açıklamak yasak sanıyodum ondan gizli tutmaya çalışıyodummmmmmmmm benim de geldi hediyemmm çoook mutlu oldum,darısı diğer kızçelere :) :) çok güzel bi duygu ama en güzeli de mektup olayı,,çok duygulanıyo insan :) :13:
tam tarih belli değil yawyuşum yaa, daha salon tutamadık
ayy benim gönderdiğim hediyemde bugün ulaşır kurbanıma foto çekip koyucaz demi kızlar..nereye koyucaz çekiliş topiğinemi eklicez