2012' de yazın evlenecekler

veee ilk hediye nyu nun oluuuur:KK1::KK1::KK1:
bı arada bernardo sec yolcum inanılmaz kaliteli sonuna kadar hak ediyo o parayı
deryam rowenta slience force önermiştim sana biliyon.
yemek takımı bn kütahya veya bernardo öneririm:KK9:

nasıl yani ilk hediye nyu 'nun olurrr yani nyu sana mı çıkmış anamadımm

ya da nyunun hediyesi mi gitmişşş

kızlarrr ama açıklamak yasak değil mii :26:

$lalezar3.jpg
$yemek takım.jpg
$rowenta-ro4627-silence-f_3671.jpg
Eki Görüntüle 311669

günlük yemek takımım yemek takımım ve süpürgemle kurutma makinem size fikir olsun kızlar:KK16:

ben hediyesi gelen kişiyi dedim kıslar kurban nyu muş bi arkımız yollamış ama tab,ki son ana kadar km yollmış bilmices

Eki Görüntüle 311666
Eki Görüntüle 311667
Eki Görüntüle 311668
Eki Görüntüle 311669

günlük yemek takımım yemek takımım ve süpürgemle kurutma makinem size fikir olsun kızlar:KK16:

güle güle kullan günlük yemek takimi sade ve $Ik çok sevdiim :)
süpürgelerimiz ayni bi rengi bordo benimkisinin :) Rowenta gerçekten çok güzel marka, 7 senedir kullaniyoruz evde, bir iki kere filtresini degistirdik onun disinda hiç sorun çikartmadi :) bide simdi sessizlerini çikarttilar bayiliyorum onlara :KK1:

Deryacim evet öyle de yapabilirsin aslinda.

Benimde aklima takildi günlük 6 kisilik bir takimim var sadece. Buradan aldigim.

Birde TRden az parcasi olan bir takim alsam ordan burdan günlük tabak canak alama gerek kalmazdi.

Bende simdi kahve fincan takimini ariyorum canim.

Bernardo Online Alışveriş

Bu mu acaba?
yok tatlım o değil, foto bulunca paylaşcam ben :KK34:

tekrardan günaydın canlarr hepiniz hoşgeldinizzz

faceden msj attım gece kuşunaa bekliyorum

tuce haber verirsede gene bekliyorummm

her şekil bekliyorum yani :KK1:

bir de yolcu41 dün ben bernardoya gitmiştimm bir araa

orda bir takım görmüştüm çok beğendim kabartma gül desenli dore ve lame rengi yaldızla süslemişler

bulabilirsen bak derimm ... allah bernardo da indirim varyaa bir onun başına gittim bir bunun yaa çıldırdım resmennn

gece kuşu tabak tkmı seçecek yaa yaa ben ordan bir tanesini çok beğendimm

aynı bernardonun osmanlı serisindeki takımlara benziyorrr sarı yaldızla desen vardı bakayım kaçıncı resimmm oluyorr
kuşumun orda bernardo yokmuş, o yüzden bernardodan alamam demişti pinkcim..

haziran 2012 kısmetse benimde düğünüm :) :KK39:
hayırlı olsun...

ayy ne güse :nazar::nazar:
bu topiği bnle balım kapatcak gaklipa eylülde:KK1::KK1:
kızz benim de eylülde ya :KK34:

veee ilk hediye nyu nun oluuuur:KK1::KK1::KK1:
bı arada bernardo sec yolcum inanılmaz kaliteli sonuna kadar hak ediyo o parayı
deryam rowenta slience force önermiştim sana biliyon.
yemek takımı bn kütahya veya bernardo öneririm:KK9:
hımm ewet tatlım biliyorum, galiba ondan alıcam ama toz torbalı mı yoksa torbasız mı alayım bilemedim... ama önce bulaşık mak alcam galibai dün dediğim ankastreyi :KK34:

güle güle kullan günlük yemek takimi sade ve $Ik çok sevdiim :)
süpürgelerimiz ayni bi rengi bordo benimkisinin :) Rowenta gerçekten çok güzel marka, 7 senedir kullaniyoruz evde, bir iki kere filtresini degistirdik onun disinda hiç sorun çikartmadi :) bide simdi sessizlerini çikarttilar bayiliyorum onlara :KK1:
bnmki o zaten kuzum:KK1::KK1:
bubabur güle güle kullan canim :nazar:

süpürge makinen hangi marka?
rowenta slience force kuzum evdede kullanıyos inanılmaz güsel:nazar:
yok tatlım o değil, foto bulunca paylaşcam ben :KK34:

kuşumun orda bernardo yokmuş, o yüzden bernardodan alamam demişti pinkcim..

hayırlı olsun...

kızz benim de eylülde ya :KK34:

hımm ewet tatlım biliyorum, galiba ondan alıcam ama toz torbalı mı yoksa torbasız mı alayım bilemedim... ama önce bulaşık mak alcam galibai dün dediğim ankastreyi :KK34:

snn kaçındaydı kuzum:18:

yafff benimde kargom geldiiiiiiiiii :KK9: :KK9: ben açıklamak yasak sanıyodum ondan gizli tutmaya çalışıyodummmmmmmmm :KK17: :KK1: :KK1: benim de geldi hediyemmm :KK76: :KK76: çoook mutlu oldum,darısı diğer kızçelere :) :) çok güzel bi duygu ama en güzeli de mektup olayı,,çok duygulanıyo insan :) :13:

yafff benimde kargom geldiiiiiiiiii :KK9: :KK9: ben açıklamak yasak sanıyodum ondan gizli tutmaya çalışıyodummmmmmmmm :KK17: :KK1: :KK1: benim de geldi hediyemmm :KK76: :KK76: çoook mutlu oldum,darısı diğer kızçelere :) :) çok güzel bi duygu ama en güzeli de mektup olayı,,çok duygulanıyo insan :) :13:

ya bu ne kargosu ne hediyesi anlamadım :KK43:

Kizlar sizden dua rica ediyorum.
Az önce is kurdan bi mail geldi.
3 aylik haftada 40 saat lik PC basinda bir is icin basvuruda bulundum.
Benim icin tam ideal olan bir is cünkü 3 ay bana yeter de artar.
Allah rizasi icin olumlu bir cevap almam icin dua edermisiniz.
:26:

ayy benim gönderdiğim hediyemde bugün ulaşır kurbanıma foto çekip koyucaz demi kızlar..nereye koyucaz çekiliş topiğinemi eklicez

yemnlen biyere gtmem gerekiyodu gidemedm ger die:KK76:
tam tarih belli değil yawyuşum yaa, daha salon tutamadık:KK50:

sıkma canını kuzum tutulur elbet istanbulda yer kalmamış die bz acele ettk:KK51:

benimde hediyem gelsin mektubumu okumak istiyorum...duygulanmak duygudan duyguya geçmek istiyorum..

X