- 23 Kasım 2011
- 168
- 0
bende eylülde evlenicem size bi soru yani herkese:)
bizim başka bi yerde düğünümüz olacak.ama burda da bişe olacak,sizce bi gün kına bi gün nikah mı secmeliyim yoksa tek bi günde düğünün içinde nikah gecenin sonunda veya ilk başında nikahtan önce kınam mı yakılmalı?lütfen yardım
bizimkide büyük ihtimal eylül ayında olacakfarklı illerdeyseniz ben şimdilik şöyle düşündüm cnm; burda kına ve düğün olur kınayı ben yaparım düğünü onlar, birde onların orda düğün olur çok yorucu olcak ama napalım katlancaz artık
bizimkide büyük ihtimal eylül ayında olacakfarklı illerdeyseniz ben şimdilik şöyle düşündüm cnm; burda kına ve düğün olur kınayı ben yaparım düğünü onlar, birde onların orda düğün olur çok yorucu olcak ama napalım katlancaz artık
günaydınn canlarr
dün akşam gidip Kurbanıma hediyesinin son parçasını da aldımmm
bu gün kargoya vereceğim yarın elinde olurrr
ama gece_kuşuna acil ulaşmam gerek biri bana yardımcı olabilir mi bu konuda? :44:
günaydınn canlarr
ama gece_kuşuna acil ulaşmam gerek biri bana yardımcı olabilir mi bu konuda? :44:
bu durumda bana hiç biri yakışmıyor maalesefgelinlik bakmaya başlayacağımız şu günlerde umarım bize yardımcı olur bi sitede okudum sizinlede paylaşmak istedim(alıntıdır)
EMPIRE (KRALİYET TİPİ)
Tipik işareti, yüksek belli bir yapıda olmasıdır. Etek bölümü, "A harfi" şeklinde ya da dar kesimli olarak inebilmektedir. Uzun kollu uygulamalar daha resmi ve klasik bir hava yaratabilmektedir. Ancak straplez de uygulanabilir.
Büyük göğüslü, dolgun vücutluysanız bu modeli önermeyiz. Boyunuz kısa, kalçanız ve beliniz kalın ise, bu modeli tercih edebilirsiniz. Yüksek bel yapısı, vücudunuzun uygunsuz olan kısımlarını kamufle edecektir. Göğüsleriniz küçükse, kumaşın sıkıca sarılması sayesinde göğüsleriniz olduğundan büyük gözükecektir.
SHEATH (TÜP TİPİ)
En seksi gelinlik olarak nitelendirilir. Sebebi, vücut hatlarını ortaya çıkaran bir yapısı olmasıdır. Bu modelde; jarse, jorjet ve ipek kullanılırsa, dizayn en iyi şekilde ortaya çıkar. Zayıf bir vücut yapınız varsa, ve/veya uzun boylu biriyseniz tercih edebileceğiniz bir modeldir. Geniş omuzlu ve köprücük kemikleriniz belirgin ise, yine bu model size tavsiye edilebilir.
Ancak, geniş omuz yapısında olan vücutlarda ince bantlardan kaçınmak yerinde olur. Minyon ve orantılı bir vücudunuz varsa bu modeli önerebiliriz. Basit hatlar nedeniyle, vücudunuz daha uzun gözükecektir. Fazla kiloluysanız bu modeli geçiniz. Bu model karnınızı saracağından dolayı, karnınız daha da çok ortaya çıkacaktır. Armut tipli, kısa belli vücut yapılarına önermediğimiz bir modeldir. Sebebi, vücudunuzun alt kısmını geniş gösterece olmasıdır.
BALLGOWN (BALO TİPİ)
Bu model, en resmi ve geleneksel gelinlik modelidir. Bu tip gelinlikleri belirginleştiren, korsesi ve eteğin tam boy olmasıdır. Bu modeli tercih edebilmek için, ince bir vücut, kum saati tipinde bir vücut ve ince bir bele sahip olunması önerilir.
Bunun dışında; armut tipli bir vücut yapınız varsa da, straplez stil ile beraber uygulandığında dikkatler genellikle vücudunuzun üst kısmında yoğunlaşacaktır. Böylelikle dengeli bir görünümün elde edilmesi sağlanır. Ufak defek bir yapıda iseniz, bu model üzerinizde baskın bir görüntü verebilir. Bu nedenle pek tavsiye edilmemektedir.
PRINCESS/A-LINE (PRENSES/A-TİPİ)
Genellikle bütün vücutlara uyabilen ve "A şekli" olarak da bilinen bu tip gelinlikler, göğüsten veya omuzdan çizgisinden çan şeklindeki eteğe düşey olarak inen dikiş stilleriyle diğer modellerden ayrılırlar.
Kısa boylu, kısa belli veya minyon bir yapıdaysanız, bu modeli tercih edebilirsiniz. Dikey çizgiler vücudunuzu daha uzun gösterecektir. Omuzlarınızın görünmesini isterseniz, arkası açık ve omuzları açıkta bırakan modeller de seçebilirsiniz. Büyük göğüslüyseniz de yine tercih edebileceğiniz bir modeldir. Açık veya "V yaka" seçiminiz ile, boğazınızı daha geniş göstererek orantı kurabilirsiniz.
MERMAID (BALIKETEK TİPİ)
Bu tip gelinlikler, vücut hatlarınızı belirgin olarak ortaya çıkarır. Zayıf, uzun ve orantılı vücut yapıları için tavsiye edilmektedir. Aksine; minyon, kalın, kısa belli veya ters armut şeklindeki vücutlara önerilmez.
Bu tip gelinlikler yakışan vücutlara seksi bir hava da katmaktadır.
düğünün bursada nerede olacak acaba?Hoşgeldin diyen herkese çok teşekkür ederim:)
benim ceyizim sadece çatal kaşık bıçak tkımından ibaret şuan:)
ben bursada evleneceğim akşam düğünü olacak.
ev hazır biraz tadilat yapılacak mobilyaları sanırım nisan-mayıs gibi alırız yani temmuzda düğün:)
gelinliklere bakıyorum bakıyorum bi türlü gönlüme göre bulamıyorum...
sizin herşeyiniz hazır neredeyse maşallah:)düğün yakın bir tarihtemi?
1+1 i süpürmek çok da zor olmasa gerek yavyuşum yaoy yavruummmm
yeter ki sen istee
hahaha gördüm canımm, özledim seni kıızzz
anladım canımm, mantıklı, zeyve yanlış hatırlamıyosam ablam anneme anneler günü hediyesi almıştı ordan, hatta internetten sipariş verip bizim eve kargolatmıştı :26:
ben çok beğendiimm, herkesin dediği gibi prensesler gibi olursun bununla :114:
canım beniimm
derhaall bakıyorum, yeter ki sen iste, sultanıımmm
çalı süpürgesi iyiymiş valla
ben bursada okurken yalnızdım, süpürge alana kadar çalı süpügesiyle gayet güzel idare etmiştim, gerçi ev 1+1di ama olsun
çoook geçmiş olsun, hiç bişey yoksa eve ballı limonlu ılık su iç
en çok beğendiklerimi bıraktım ben de, bide benimki de en sondaki morlu grili yuvarlak olan... ama acaba onları günlük kullanıp da karelerden mi alsam misafirlik diorum:26:kuşuumm buyur bakalım
hem klasiklerinden hem de modernlerinden çeşit çeşit beğendim kaydettim resimleri, seç beğen al
bir göz gezdir bakalım, alternatifleri azaltalım sonra da..
97 parçalar,
Eki Görüntüle 311459 Eki Görüntüle 311463 Eki Görüntüle 311467
Eki Görüntüle 311473
işte benimki de o yolcum bayılarak almıştım.. şimdi bernardoda taşlı suplalar gördüm, gümüş, onlardan almayı düşünüyorum altına, ya da yeni bi yemek takımı.. kararsızım:26: bu arada günaydınlarGasom en son lilali olana bayildim :)
hayırlı uğurlu olsunnnmerhaba kızlar bende eylül ayında evleniyorum...
günaydın elifcimayy beğenmene sevindimm çağlacımmm bende bayıldımmm
günaydın bu arada kızlarr kimsecikler yok gerçi hayalet avcısı gibi bi ben burdayım
bu arada kargom ulaşmış ama kurbanımın eline geçtimi acaba :44:
bence senin olduğun yerde güzel geniş çaplı bir kına yapsan hoş olur...bende eylülde evlenicem size bi soru yani herkese:)
bizim başka bi yerde düğünümüz olacak.ama burda da bişe olacak,sizce bi gün kına bi gün nikah mı secmeliyim yoksa tek bi günde düğünün içinde nikah gecenin sonunda veya ilk başında nikahtan önce kınam mı yakılmalı?lütfen yardım
yavyummm ben de özledim seni beee, dün işlerini halletmişsin, kayıt mı yaptırdın naptın?günaydınnnnnnn kızlarrrrrr,,özledim sizi hıı,1 gün yok olmama rağmen
günaydın melekcimkızlar hepinize günaydınlarröffff aşkımı özledim
tuceye sordum bakalım, teli vardı galba onda tatlım ...günaydınn canlarr
günaydın tatlımgünaydın..
pinkim özel msj at gece kuşuna
bence öyle...yani hepiniz kınadan yanasınız,ertesi günde nikah öle mi?
bernardonun osmanlı serisinin kahve fincanları çok hoşuma gitti tatlım, ama sen beğenir misin bilemem...
Günaydin pink, facte iletine yaz numarasi olan biri vardir mutlaka?
Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz?
Vitrinim icin güzel ve süslü kahve fincan takimi nerede bulabilirim?
bernardonun osmanlı serisinin kahve fincanları çok hoşuma gitti tatlım, ama sen beğenir misin bilemem...
günaydın..
pinkim özel msj at gece kuşuna
bu durumda bana hiç biri yakışmıyor maalesef
düğünün bursada nerede olacak acaba?
1+1 i süpürmek çok da zor olmasa gerek yavyuşum yayaaa keşke sen bursadayken tanışıyor olsaydık , ne güzel olurdu
en çok beğendiklerimi bıraktım ben de, bide benimki de en sondaki morlu grili yuvarlak olan... ama acaba onları günlük kullanıp da karelerden mi alsam misafirlik diorum:26:
Eki Görüntüle 311643
işte benimki de o yolcum bayılarak almıştım.. şimdi bernardoda taşlı suplalar gördüm, gümüş, onlardan almayı düşünüyorum altına, ya da yeni bi yemek takımı.. kararsızım:26: bu arada günaydınlar
hayırlı uğurlu olsunnn
günaydın elifcim
bence senin olduğun yerde güzel geniş çaplı bir kına yapsan hoş olur...
yavyummm ben de özledim seni beee, dün işlerini halletmişsin, kayıt mı yaptırdın naptın?
günaydın melekcim
yaa ne biliyim, beğeniyorum ben onu hatta bayılarak almıştım ama uzun zaman oldu alalı, kareler yoktu o zaman. şimdi kareleri de çok beğeniyorum, o yüzden karelerden alırsam bunları da günlük kullanırım die düşündüm...Günaydin canim, tamam hemen bakayim netten.
Ayrica sen yeni bi yemek takimi neden almayi düsünüyosun ki giii ben senin aldigina bayildiiim