2012' de yazın evlenecekler

gülsengo aslında içimde bişe kalmıcak..şöyle ki 2 düğünüm olucak..burda beni gelinlikle bi daha göremezler diye gelinliğimi giycem nikahım olcak..eğlencenin ya en başında ya en sonunda kına yakılcak..orda da burda da olcak nasılsa?benim sorum daha cok ayrı bi kına yapıp nikah mı olmalı sade yoksa düğünün bütün olarak nikah kına hersey biarada olup eglenceye devammı edilmeli?

bizimkide büyük ihtimal eylül ayında olacak farklı illerdeyseniz ben şimdilik şöyle düşündüm cnm; burda kına ve düğün olur kınayı ben yaparım düğünü onlar, birde onların orda düğün olur çok yorucu olcak ama napalım katlancaz artık

o zaman da daha cok masraf olmaz mı canım.sonuçta o da bi maliyet ve yeni evlenicez o paraları baska bi yerde kullanabilmeliyiz.senin nasıl olcak ?eylül güzel secim senin de :)

benim fikrimde şu sizin orda sadece kına olsun ama biraz daha büyük çapta nişanlının orda ise düğün

günaydınn canlarr

dün akşam gidip Kurbanıma hediyesinin son parçasını da aldımmm

bu gün kargoya vereceğim yarın elinde olurrr

ama gece_kuşuna acil ulaşmam gerek biri bana yardımcı olabilir mi bu konuda? :44:

günaydın pinkim lovem hayırdır yardımcı olabileceğimiz bişeyse oluruz tabi ..

Günaydin pink, facte iletine yaz numarasi olan biri vardir mutlaka?

Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz?

Vitrinim icin güzel ve süslü kahve fincan takimi nerede bulabilirim?

bu durumda bana hiç biri yakışmıyor maalesef

düğünün bursada nerede olacak acaba?

1+1 i süpürmek çok da zor olmasa gerek yavyuşum ya yaaa keşke sen bursadayken tanışıyor olsaydık , ne güzel olurdu

en çok beğendiklerimi bıraktım ben de, bide benimki de en sondaki morlu grili yuvarlak olan... ama acaba onları günlük kullanıp da karelerden mi alsam misafirlik diorum:26:

Gasom en son lilali olana bayildim :)
işte benimki de o yolcum bayılarak almıştım.. şimdi bernardoda taşlı suplalar gördüm, gümüş, onlardan almayı düşünüyorum altına, ya da yeni bi yemek takımı.. kararsızım:26: bu arada günaydınlar
merhaba kızlar bende eylül ayında evleniyorum...
hayırlı uğurlu olsunnn

günaydın elifcim

bence senin olduğun yerde güzel geniş çaplı bir kına yapsan hoş olur...

günaydınnnnnnn kızlarrrrrr,,özledim sizi hıı,1 gün yok olmama rağmen
yavyummm ben de özledim seni beee, dün işlerini halletmişsin, kayıt mı yaptırdın naptın?

kızlar hepinize günaydınlarröffff aşkımı özledim
günaydın melekcim

tuceye sordum bakalım, teli vardı galba onda tatlım ...

günaydın..

pinkim özel msj at gece kuşuna
günaydın tatlım

yani hepiniz kınadan yanasınız,ertesi günde nikah öle mi?
bence öyle...

Günaydin pink, facte iletine yaz numarasi olan biri vardir mutlaka?

Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz?

Vitrinim icin güzel ve süslü kahve fincan takimi nerede bulabilirim?
bernardonun osmanlı serisinin kahve fincanları çok hoşuma gitti tatlım, ama sen beğenir misin bilemem...

günaydın..

pinkim özel msj at gece kuşuna

günaydın canımm ..

günaydınn canımcım ..

gasomm bu arada sabah yazacaktım unuttum ben yemek takımlarından şunu en çok beğendim ..

Günaydin canim, tamam hemen bakayim netten.

Ayrica sen yeni bi yemek takimi neden almayi düsünüyosun ki giii ben senin aldigina bayildiiim
yaa ne biliyim, beğeniyorum ben onu hatta bayılarak almıştım ama uzun zaman oldu alalı, kareler yoktu o zaman. şimdi kareleri de çok beğeniyorum, o yüzden karelerden alırsam bunları da günlük kullanırım die düşündüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…