2012' de yazın evlenecekler

Hoşgeldin diyen herkese çok teşekkür ederim:)
benim ceyizim sadece çatal kaşık bıçak tkımından ibaret şuan:)
ben bursada evleneceğim akşam düğünü olacak.
ev hazır biraz tadilat yapılacak mobilyaları sanırım nisan-mayıs gibi alırız yani temmuzda düğün:)
gelinliklere bakıyorum bakıyorum bi türlü gönlüme göre bulamıyorum...
sizin herşeyiniz hazır neredeyse maşallah:)düğün yakın bir tarihtemi?

Olsun canim oda bisey sonucta devami da gelir
Evinizin hazir olmasi büyük bir avantaj emin ol :)
Bizimde dügünümüz temmuzda olacak insaAllah.
Bizim eksikelirmiz var halen.
En önemlisi su kagit kürek isi olacak cünkü ben türk vatandasi degilim ve trde yasamiyorum :)
Allah hepimizin yardimcisi olsun insaAllah.

sen bana gönderme zaten hıhhhh
oy yavruummmm
yeter ki sen istee

gasomm nasıl becerdiysem linkinin içine yazmışımm kızzzz
hahaha gördüm canımm, özledim seni kıızzz

anladım canımm, mantıklı, zeyve yanlış hatırlamıyosam ablam anneme anneler günü hediyesi almıştı ordan, hatta internetten sipariş verip bizim eve kargolatmıştı :26:

bu arada kızlarrr ilk defa çokk hoşuma gidenn bi modell buldumm çokk zariff bencee, bi topicte arkadaşın biri türbanlısını diktiriyomuş onu takipteyim şimdi ben bayıldımmmmm sizce nasıll ??
ben çok beğendiimm, herkesin dediği gibi prensesler gibi olursun bununla :114:

gasommm liste süper olmuş çok ayrıntılı tam istediğim gibi ellerine sağlıkkk
canım beniimm

derhaall bakıyorum, yeter ki sen iste, sultanıımmm

yavyummm günaydınnnn

walla ufak tefek şeyler alıyorum sürekli ama büyüklere henüz geçemedim kararsızlıktan
süpürgeye karar veremediğim için çalı süpürgesi almaya karar verdim mesela
çalı süpürgesi iyiymiş valla
ben bursada okurken yalnızdım, süpürge alana kadar çalı süpügesiyle gayet güzel idare etmiştim, gerçi ev 1+1di ama olsun

günaydın kızlar
gribim nasıl dogal yollardan atlatıcam bunu cuma gunu doktora gıdıyorum :26:
bi bakalım ne var ne yokmus gecmıste
çoook geçmiş olsun, hiç bişey yoksa eve ballı limonlu ılık su iç

inşallah lavantam inşallah hepimiz hayalimizdki o gelinliğe ve prensimize kavuşuruz her nekadar beyaz atlı olmasalarsa

gasomm bendee özledimm yaa nerdesiniz gündüz kimseciklerr yokk burda

gelinliğe bayıldım bende gasom en azından kafamda bişeyler belirlememe yardımcı oldu bu gelinlik

Son düzenleme:
canım gulerek kullan hepsıde cok cok guzel
Günaydiin..

Bu sabah yine yeniden teyze olduum

Haber vereyim dedim
süper bi haber cnm RABBİM SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN İNŞ
merhaba kızlar bende eylül ayında evleniyorum...
MUTLULUKLAR MIRACLECİM..
Harikaaaaaaaaaaaaaa hepsıde cok begendım gasom ben daha almadım yemek takımımı fıkır oldu cok saol öpuyom mucuk

Gecmiş olsun cnm . Bende karacada kırmızı bı takım begendım onu alcam muhtemelen yada arkadas dugun hedıyen olarak ben alayım dıyor bakalım
bu arada kızlarrr ilk defa çokk hoşuma gidenn bi modell buldumm çokk zariff bencee, bi topicte arkadaşın biri türbanlısını diktiriyomuş onu takipteyim şimdi ben bayıldımmmmm sizce nasıll ??

Bence çok güzel canım begendım

Günaydın kızlarr
belim karnım ne kötü yaa
pf böyle olunca benim morelde yerlerde oıluyor

Gecmiş olsun cnm . Bende karacada kırmızı bı takım begendım onu alcam muhtemelen yada arkadas dugun hedıyen olarak ben alayım dıyor bakalım

Bence çok güzel canım begendım

ayy beğenmene sevindimm çağlacımmm bende bayıldımmm

günaydın bu arada kızlarr kimsecikler yok gerçi hayalet avcısı gibi bi ben burdayım

bu arada kargom ulaşmış ama kurbanımın eline geçtimi acaba :44:

merhaba kızlar bende eylül ayında evleniyorum...

bende eylülde evlenicem size bi soru yani herkese:)
bizim başka bi yerde düğünümüz olacak.ama burda da bişe olacak,sizce bi gün kına bi gün nikah mı secmeliyim yoksa tek bi günde düğünün içinde nikah gecenin sonunda veya ilk başında nikahtan önce kınam mı yakılmalı?lütfen yardım

kuzum günaydın bence szin evinizin orada kına diğer taraftada düğün olabilir,yada nikah ama en azından evinizin orada eğlencen olmuş olur,içinde kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…