- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
hATAYIN NERSİNDEN CANIM BENIM NİŞANLIMIN AİLESİDE ORDA YAŞIYOR....
Amerikan kolejine yakınım canım. nişanlının ailesi nerde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hATAYIN NERSİNDEN CANIM BENIM NİŞANLIMIN AİLESİDE ORDA YAŞIYOR....
oo hatay, ordan kimse yoktu bak sen gelene kadarBende hataydayım canlarım.
baaak pazar gününe bile gerek kalmadı, geldin gazaCanım setine bayıldım bu pazar alacağım ilk şey olucak sanırım çeyizime birazcık kopya çekiyorum eNGÜZEL GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLAN CANIM...
Aynen yaaa cok güzel bi havası var hele garden bahcesindeki gelin damat odasının son halini gördün mü okadar yer gezdim hem fiyat olarak hem kalite olarak en güzel yer gercekten cok içime sindi allah utandırmasın artık
Canım setine bayıldım bu pazar alacağım ilk şey olucak sanırım çeyizime birazcık kopya çekiyorum eNGÜZEL GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLAN CANIM...
Çok güzel canımmm İzmirli hatunlar çoğalıyor
Amerikan kolejine yakınım canım. nişanlının ailesi nerde?
aaa hatay izmir in ilçesi mi kııızzz
ay ben de ne cahilim, hatay ilinden zannettim tuğçeyi, hataydan kimse yoktu iyi oldu geldiğin diyorum
oo hatay, ordan kimse yoktu bak sen gelene kadar
baaak pazar gününe bile gerek kalmadı, geldin gaza
güzel set gerçekten :114:
all canım benim tavsiye ederim görünce eminim bayılırsın sende..ısıtmalı çay seti falan çok işimize yarayabilir.
ne demek :112:evet nasıl bir enerjiniz var canım sizlerin yaaaa :) çok teşekkür ederim hepinize...
aaa hatay izmir in ilçesi mi kııızzz
ay ben de ne cahilim, hatay ilinden zannettim tuğçeyi, hataydan kimse yoktu iyi oldu geldiğin diyorum
canım sana msj atıcam ama 10 dk dolmasını bekliyorum haberin olsun
Canım şimdi sitesinden baktım ek olarak pecetelik falan yazıyor... onlar setin içinde değil zannedersem....
meraba canım, senin de hepimizin de inşallah
tabi sen de bir taraftan ufak tefek alınacaklarla başlarsan kendin için de kolaylık olur, hem daha da gaza gelirsin sonra tatlı gelir çünkü
kendimden biliyorum
oo sultanım, 1,5 ay sonra ilk partiyi görücez demeekk, hadi bakalım
ne kadar kalıcaksın kasımda geldiğinde?
hoşbuldum cnm benim..netten baktım ama fiyatlar uçmuş ben uygun bişeyler arıyorum bakalım pazar günü müsait olabilirm istanbula gitmeye ama pazar günü kuyumcular kapalıdır ki