2012' de yazın evlenecekler

tatlikedi canim gercekten cok yardimci olursun eger bilgi alabilirsen..
vize islemi ugrastiriyormu yani? :S

lavanta hos geldin güle güle kullan aldiklarini canim..

ecearslan elbiseler cok güzel kaca aldin peki

kizlar malumunuz benim bi tane yemek takimim var günlük ama parcalari cok degil...

simdi ben tek tek tabak canak alacagima söyle adam akilli bir günlük yemek takimi alayim diye düsündüm..

bernardodan su iki taneyi begendim simdilik..

yorumlarinizi alabilirmiyim lütfen?

günaydın canım .. İnş. kullanışlı çıkar sevindim ben süpürgemi torbalı sessiz aldım arçelikten çekim gücüde oldukça yüksek umarım bende hayal kırıklığına uğramam .. Aslında sulu olandan alayım dedim ama bi yerde gördüm o su öle çamur gibi olunca midem kadırmaz diye düşündüm torbayı at gitsin evdeki öle bende öle tercih ettim ..

aa canım güle gülee kullan cicileriinii
Günaydin kizlar iyisiniz insallah :)

Su esse'yi hatirlatan arkadas tesekkür ederim çok yarari olcak bana :)))

rica ederim

Elifcim selammm

canım ikiside çok güzeller ama üstteki çok zarif bayılldımm.. Alttakinede bayıldımmm renkli oda çok güzelll .. Bende olsam arada kalırdım galiba senin gibi

ben üstekini begendim altaki başka markalarda benzer desenli var bende arkadaş cıkmayınca dıyorum yemek takımını alayım 400 tl kahvaltı takımı 300 /150 gelecek kahvaltı ve yemegı 550 tl gelir :26: düşünüyorum

Canim nasil yani arkadas cikmayinca?

Sen hangi takimlari begendin peki :) Bakalim örnek olur banada :)

tatlikedi canim gercekten cok yardimci olursun eger bilgi alabilirsen..
vize islemi ugrastiriyormu yani? :S

Valla canim simdi pasaportumuzu çikarttik, vize islemleri icin randevu almamiz gerekiyor.. Ama konsololugu arayip randevu almak icin birine ulasabilene ask olsun
Bide randevuyu 2-3 ay sonraya veriyorlarmis o yüzden mutlaka biran önce alin sizde :)

Sende mi davet ediceksin birini?

Selammmm cicimmmm naber akşam naptın çiğköfte mi aldın cips mi

eve gidim oglan uyuyunca kalp kesmeden evvel bı kosu gıdıp alırım dedım ama dun kudurdu benımde sınırlerım lacka oldu bu aksam alıcam cıg köftemı ınsallah Muhtesem yuzyıl ızlerken yemegın ardından guzel olucak

buarada siz eklisiniz birbirinizde niye banada teklif etmiyorsunuz facebook arkadaslıgı :26:

deryam nasılsınn uzun zamandır görüşemiyoruz seninle dee hiç denk gelemedik yafuu
ewet tatlım, pek denk gelemedik, zaten pek kalmadım burda, okuyup bikaç yazıp kaçtım, eskisi gibi gelmiyorum buraya, öteki kızçeler de gelmio ya, ondan heralde:26: sen nasılsın, keyfin nasıl, problemleri hallettin mi?

iyiyim elifcim sen nasılsın?

Günaydin kizlar.

Kizlar alakaya maydonoz bilgisi olan yardim edebilir mi?

TR de pasaport cikarma islemi ne kadar sürer?

Ve ne kadara mal olur?

günaydın tatlım...
pasaport değişio, ama 1 hafta fln sürer heralde, fiyatları hatırlamıyorum
Ama eşine tatil için vize verirler tatlım, merak etme..

burdan da hayırlı olsun diyim mervoşummmm

canım ben üsttekini beğendim, öteki de güzel ama üstteki daha kibar..
alttakinin dün trendyolda kampanyası vardı, burdan çok daha uygundu, bak istersen, kaldıysa tabi:26:

Eyvaah o kadar sürüyor mu? Ben TRye tasinicam evlenip canim, temmuz da dügün ekimin sonunda kurban bayraminda birlikte buraya gelmek istiyorum. Yani en iyisi nisanlim simdiden basvursa iyi olur dimi pasaportunu cikarsa. Nasil olacak ki acaba? Burdan mi biri onu davet etmesi gerekir? Yoksa ben bura vatandasi olucam icin direk ordan basvursam olur mu ki? Off ne zor isler ya :)

Canim nasil yani arkadas cikmayinca?

Sen hangi takimlari begendin peki :) Bakalim örnek olur banada :)

hanı ıkıncı urunce %50 ındırım varya cnaım
kahvaltı takımı 300 225 gelıyor bu sekılde olunca
ben paris temalıyı begendım
o altaki fazla canlı zaten su paris temalılar ön standta duruyor bernardoda

Demi kiz üstteki cok zarif altta ki de canli canli ama amerikan servis seti ne oluyor kuzum

Evet zariff ve asilllll canım yemekteyiz programında görmüşsündür yemek tabaklarının altına seriliyo genelde takım oluyo bak böyle

Eklentiler

• $d_ori.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 38

kızlar teşeşkür ederim..

fatovas cnm bu aralar duygusal heran pişman olucakmışım modda geziyorum..

elifcim babamlar babanneme arçelik aldılar o güzel çekiyormuş ..keşke ban arçaliğe baksaydın dedi..bilmiyorum herkes bişey diyor aklım karıştı ya ama denedim ya içim daha rahat kararsızlıktan kurtuldum en azından araştır araştır kafayı yemiştim kırk kre fikir değiştirdim

Selam canim hos geldin nasilsin?

InsaAllah verirler ya. Simdiden arastirsam iyi olacak ama nereye sorayim onu bilmiyorum.
Sahimi ya ay hemen bi bakayim nisanlima para birkamistim ben o alabilir aslinda.

Canlar bi de amerikan servisi ne oluyor?

Lamelifim hmm tamam simdi anladim masa örtüsü yani ama ufacik

Yenidendogdum canim tamam seni de anladim simdi :))

Evet aslinda öyle ama eger diger takim hala kampanyadaysa bi bakayim belki yine onu alirim :))

Baska önrebileeginiz takimlar var mi?

Sen bulundugun yerden gitmeden davet çikar bence, davetiyeye yaziyorsun zaten maksimum üç ay belirterek hangi zaman aralaginda davet ettigini..
Davetiye yurt disinda bir ayda çikiyor ama türkiyedeki islemler uzun sürüyor malesef..
En güzeli bak bence o baslasin pasaport islemlerine, sonra davet ettigin ülkenin konsoloslugundan biran önce vize icin randevu alsin.. O zamana senin davetiyende çikmis olur böylelikle nisanlina gönderirsin o da vize için randevusuna gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…