napalım kampanya beklicezz
benimde akşam aklıma geldi .. elif gitti mi acaba didimm... dün bize misafir geldi onunla kolileri açtık bana yazma oyalayıp getirmiş sağolsun..
kızıyla birlikte gelmişti sağolsun bütün eşyalarımı tek tek düzeltip toparladıı...
he kızlar bir şey daha soracağımm sandık konusuuu
herkez diyor ki ne yapacaksın sandığı alma baza var artık
günaydın kızlar..
dün akşam aldıkları geldi..
merak edenlere arnica bora hakkındaki yorumum 200 tl ye çok iyi bence çekim gücü halıyı yerinden kaldırmıyor ama çekim gücü iyi seside iyi ve suyudoldur çıkar dök pratik gibi geldi bana daha fazla kullanmam gerekli iyice anlama için..
tost makinem çabuk ısınıyor sevdim..
saç kurutma makinemde iyi
inşallah pişman olmam keşke almasaydım az daha para ekleyip başka alsaymışım demem..
aa canım güle gülee kullan cicileriiniigünaydın kızlar..
merak edenlere arnica bora hakkındaki yorumum 200 tl ye çok iyi bence çekim gücü halıyı yerinden kaldırmıyor ama çekim gücü iyi seside iyi ve suyudoldur çıkar dök pratik gibi geldi bana daha fazla kullanmam gerekli iyice anlama için..
inşallah pişman olmam keşke almasaydım az daha para ekleyip başka alsaymışım demem..
Günaydin kizlariyisiniz insallah :)
Su esse'yi hatirlatan arkadas tesekkür ederimçok yarari olcak bana :)))
tatlikedi canim gercekten cok yardimci olursun eger bilgi alabilirsen..
vize islemi ugrastiriyormu yani? :S
lavanta hos geldin güle güle kullan aldiklarini canim..
ecearslan elbiseler cok güzel kaca aldin peki
kizlar malumunuz benim bi tane yemek takimim var günlük ama parcalari cok degil...
simdi ben tek tek tabak canak alacagima söyle adam akilli bir günlük yemek takimi alayim diye düsündüm..
bernardodan su iki taneyi begendim simdilik..
yorumlarinizi alabilirmiyim lütfen?
Eki Görüntüle 306783
aa canım güle gülee kullan cicileriinii
rica ederim
Elifcim selammm
kizlar malumunuz benim bi tane yemek takimim var günlük ama parcalari cok degil...
simdi ben tek tek tabak canak alacagima söyle adam akilli bir günlük yemek takimi alayim diye düsündüm..
Eki Görüntüle 306783
canım ikiside çok güzeller ama üstteki çok zarif bayılldımm.. Alttakinede bayıldımmm renkli oda çok güzelll .. Bende olsam arada kalırdım galiba senin gibi
ben üstekini begendim altaki başka markalarda benzer desenli var bende arkadaş cıkmayınca dıyorum yemek takımını alayım 400 tl kahvaltı takımı 300 /150 gelecek kahvaltı ve yemegı 550 tl gelir :26: düşünüyorum
Selammmm cicimmmm naber akşam naptın çiğköfte mi aldın cips mi
rica ederim
ewet tatlım, pek denk gelemedik, zaten pek kalmadım burda, okuyup bikaç yazıp kaçtım, eskisi gibi gelmiyorum buraya, öteki kızçeler de gelmio ya, ondan heralde:26: sen nasılsın, keyfin nasıl, problemleri hallettin mi?deryam nasılsınn uzun zamandır görüşemiyoruz seninle dee hiç denk gelemedik yafuu
iyiyim elifcim sen nasılsın?Günaydın canımm hoşbuldum nasılsınnn
geömiş olsun canım ya dikkat et ..
Akşam çıkışta sana dediğim yere gittim baktım sordum hatta yokmuş o bıçaklardan canım yaa ben vardır diye düşünmüştüm
Günaydin kizlar.
Kizlar alakaya maydonoz bilgisi olan yardim edebilir mi?
TR de pasaport cikarma islemi ne kadar sürer?
Ve ne kadara mal olur?
günaydın tatlım...
Sagol canim hemen hall oluyor demek ki. Peki ne kadar ödeme yapmamiz gerekir onu biliyormusun acaba?
Birde benimle birlikte yurt disina gelebilmesi icin kocam icin vize verirler mi acaba?
Sadece tatil amacli gidicez.
Vermezler diye korkuyorum.
burdan da hayırlı olsun diyim mervoşummmmgünaydın kızlar..
canım ben üsttekini beğendim, öteki de güzel ama üstteki daha kibar..tatlikedi canim gercekten cok yardimci olursun eger bilgi alabilirsen..
Eki Görüntüle 306783
Valla canim simdi pasaportumuzu çikarttik, vize islemleri icin randevu almamiz gerekiyor.. Ama konsololugu arayip randevu almak icin birine ulasabilene ask olsun
Bide randevuyu 2-3 ay sonraya veriyorlarmis o yüzden mutlaka biran önce alin sizde :)
Sende mi davet ediceksin birini?
Canim nasil yani arkadas cikmayinca?
Sen hangi takimlari begendin peki :) Bakalim örnek olur banada :)
Demi kiz üstteki cok zarif altta ki de canli canli ama amerikan servis seti ne oluyor kuzum
günaydın canım .. İnş. kullanışlı çıkar sevindim ben süpürgemi torbalı sessiz aldım arçelikten çekim gücüde oldukça yüksek umarım bende hayal kırıklığına uğramam .. Aslında sulu olandan alayım dedim ama bi yerde gördüm o su öle çamur gibi olunca midem kadırmaz diye düşündüm torbayı at gitsin evdeki öle bende öle tercih ettim ..
günaydın tatlım...
pasaport değişio, ama 1 hafta fln sürer heralde, fiyatları hatırlamıyorum
Ama eşine tatil için vize verirler tatlım, merak etme..
canım ben üsttekini beğendim, öteki de güzel ama üstteki daha kibar..
alttakinin dün trendyolda kampanyası vardı, burdan çok daha uygundu, bak istersen, kaldıysa tabi:26:
ahh canim senmiydin, hatirlayamadim kimin oldugunu kusuruma bakma
Eyvaah o kadar sürüyor mu? Ben TRye tasinicam evlenip canim, temmuz da dügün ekimin sonunda kurban bayraminda birlikte buraya gelmek istiyorum. Yani en iyisi nisanlim simdiden basvursa iyi olur dimi pasaportunu cikarsa. Nasil olacak ki acaba? Burdan mi biri onu davet etmesi gerekir? Yoksa ben bura vatandasi olucam icin direk ordan basvursam olur mu ki? Off ne zor isler ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?