2012' de yazın evlenecekler

Günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadım ne kaçırdım acep :26:

pinkimmm lovemmm küstün mü bana kısss ayy akşam iş yerindeki pc bişe oldu net gitti cvp yazıyodum tam

günaydın tatlımmm

yok ya olur mu öle şeyy küsücek bişe yok ortada müsait degilsinidir diye düşündümm

Günaydın elifcimmm, hoşgeldinnn

Günaydın canımm hoşbuldum nasılsınnn

Günaydın kızlar, üzerimde kötü bir enerji var:26:
Dişim kırıldı hem de yarısı, fındık yerken
Şimdi kaplama yapılacak.

geömiş olsun canım ya dikkat et ..

günaydın tatlımmm

yok ya olur mu öle şeyy küsücek bişe yok ortada müsait degilsinidir diye düşündümm

Akşam çıkışta sana dediğim yere gittim baktım sordum hatta yokmuş o bıçaklardan canım yaa ben vardır diye düşünmüştüm

yenidendoğum diğer yorumunu görmemişim

o büyük takımlardan bende aldım ama şimdiki aklım olsa almazdım çünkü çok parçalı her şeyini tek tek al bence daha

sana çaydanlık veiryoalr beğenmiyosun bir tane daha fritöz veriyolar bitane daha alıyosun aslında bütün parçaları tekrardan alıyorsun

napalım kampanya beklicezz

benimde akşam aklıma geldi .. elif gitti mi acaba didimm... dün bize misafir geldi onunla kolileri açtık bana yazma oyalayıp getirmiş sağolsun..

kızıyla birlikte gelmişti sağolsun bütün eşyalarımı tek tek düzeltip toparladıı...

he kızlar bir şey daha soracağımm sandık konusuuu

herkez diyor ki ne yapacaksın sandığı alma baza var artık

bende teflon tencere takımı almayı düşünmüyorum pilav tenceresi ve tava yeterli olur diye düşünenlerdeyim bende

teflon uzun zaman kullanılmıyo bencede, ne kadar dikkat etsende 1- 2 senede değiştirmen gerekebiliyor :26: belkide evde benden başkaları da kullandığı için öyle olmuştur ben dikkat ederek tekrar deneyim bakalım :) güveçlerde süper oluyo pinkim haklısın, görürsem ondan da alıyım yada evlendikten sonra alırım.

yaa sandık konusunda bende tartışıyorum annemle istemem diyorum nereye koycaksın oyalıları dantellileri hem götürürken nasıl gitcek bohça mı yapcan diyo sandıksız olurmu diye kızıyo ( asıl sandığı nereye koycam ben, puflu sandıklar var onlar güzel duruyo ama boşuna masraf yaptırcaklar bana..

Canım benım ıcın parasıda cok onemlı cok acılamıyorum
caydanlık bı tane alırım cezve takımıda
ama frıtöz almıcam ee tava fılan alcam arastırmam gerek aynı paraya fılan gelıcekse zaten almam ama duduklu klipsli olanlar kurtarır cunku kafadan 200 tl 'ya
bu hafat sonu kararlastırıcam artık

evim.nette 5 tl omlet tavası var renk renk kaseler
sirkelikler var

Kizlar alakaya maydonoz bilgisi olan yardim edebilir mi?

TR de pasaport cikarma islemi ne kadar sürer?

Ve ne kadara mal olur?

canım 10 günde falan geliyor cıkardıgın yola göre değişir

sandık konusunda yatagın ayak ucuna koyulan yatak odası takımın parcası ayak ucu pufları varya onlar sandık olur
sandık bende ıstemem

Sagol canim hemen hall oluyor demek ki. Peki ne kadar ödeme yapmamiz gerekir onu biliyormusun acaba?

Birde benimle birlikte yurt disina gelebilmesi icin kocam icin vize verirler mi acaba?

Sadece tatil amacli gidicez.

Vermezler diye korkuyorum.

Kizlar alakaya maydonoz bilgisi olan yardim edebilir mi?

TR de pasaport cikarma islemi ne kadar sürer?

Ve ne kadara mal olur?

:) Daha geçen hafta anneannem için ugrastik kendisini dügünüme fransaya getiricez insallah da, bi haftada aldi pasaportunu.. Ne kadara yaptigini bilmiyorum ama canim sorunca söylerim sanada :)

günaydın kızlar..

dün akşam aldıkları geldi..

merak edenlere arnica bora hakkındaki yorumum 200 tl ye çok iyi bence çekim gücü halıyı yerinden kaldırmıyor ama çekim gücü iyi seside iyi ve suyudoldur çıkar dök pratik gibi geldi bana daha fazla kullanmam gerekli iyice anlama için..

tost makinem çabuk ısınıyor sevdim..

saç kurutma makinemde iyi

inşallah pişman olmam keşke almasaydım az daha para ekleyip başka alsaymışım demem..

Gittim canım servisten indiğim gibi hemen girdim mağazaya dolaştım önce sonra adama sordum yok dedi ..

ya bende sandık almadım dediğin gibi şimdi baza var ne gerek var kalabalığa zatn bohçada küçük sandıklar var biliyosun orta boy bide küçüğü oluyo öle aldılar hepsini nereye koycam ben sadelikten yanayım kalabalığı sevmiyorum evin içinde

Nisan elbisene bayildimmmmmmmmmmmmm, gelinlikte çok hos hele uzerindeki desenler falan super :)
Güle güle giyin ececim $ans ve mutluluk getirsin sana :)

canım güle güle kullan aldıklarını. neden pişman olacaksın öyle kötü şeyler getirme aklına

sizin aileniz almanyada değilmi ?
almanya schengenmiydi?
davet filen gerekir muhakkak canım

Günaydin kizlar iyisiniz insallah :)

Su esse'yi hatirlatan arkadas tesekkür ederim çok yarari olcak bana :)))

sizin aileniz almanyada değilmi ?
almanya schengenmiydi?
davet filan gerekir muhakkak canım
10 senelık 400 küsür canım 2 yıllıklar 140 tl aklıma gelen bunlar ne zaman gidiceniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…