2012' de yazın evlenecekler

hangı markanın canım ıstanbul paris desenlı hepsimi öyle acaba ğekte guzel duruyolar

golden daisy'den bahsediyorum.daha önce arkadaşım almıştı markafoniden,ama gelince hayal kırıklığına uğradı.kaliteli olmasını beklemiyorduk ama bu kadar kalitesiz olması da garip geldi.modelden modele değişeceğini sanmıyorum,sonuçta kumaş kalitesi aynıdır.zaten o da istanbul modelini almıştı çok orjinal ve farklı duruyor diye.yine de siz bilirsiniz,çok çok beğendim,kalitesi değil modeli önemli diyorsanız alınabilir belki

ay cok tesekkur ederım canım
model guzelde süzgeç gibi şeyi ne yapayım kalsın

ay cok tesekkur ederım canım
model guzelde süzgeç gibi şeyi ne yapayım kalsın

Beşiktaşta bi yerde görmüştüm,maisonettenin çift kişilikleri 55 tek kişilikleri 45 ya da 50 idi.Maisonetteyi duydunuz mu bilmiyorum ama iyi bi marka bence,ben daha önce nerdeyse sarev fiyatına pamuk satenlerini almıştım bu markanın.Çeyiz olduğu için kullanmadım ama kullananlar memnunmuş bu markadan,havluları falan da çok iyi yazıyordu başka bir konuda.Eğer nevresim ihtiyacınız varsa ve model konusunu çok da sorun etmeyecekseniz,bahsettiğim yerdeki nevresimlere bi bakın derim.

berf marka 473 tl

schafer marka 514 tl

berf marka 590 tl

böyle büyük set alsam daha uygun olur dıye dusunuyorum dıceksınkı yaw sen bı evlılık egcırmıssın ben almamıstım boyle hersey hazırdı annem almıs hıc kafa yormamıs ve asırı derecede fazla ıdı hersey sımdı kullancam kadar olsun ıdyorum
bunlara ek olarak kızartma tavası alırım , balık tavası fılan yeterlı olur gıbı gelıyor.
keseme uygun sımdılık bunları cıkardım yarın mahalleye gelen taksıtcıden fıyat aldırırım sonra kendımde sorusturucam

canım benim çelik tencerelerim tefal, teflonlar da eternity. Ama bikaç yıl oldu, fiyatlarını hatırlamıyorum:26:
schafer ve berf hakkında da fikrim yok walla, üzgünüm:26:

hangı markanın canım ıstanbul paris desenlı hepsimi öyle acaba ğekte guzel duruyolar
canım başka markaların da istanbul desenlisi var, bence bakmaya devam et, şimdi marka hatırlamıyorum ama denk gelirse ben sana haber veririm

evet duymustum canım gunluk ıcın bakılabılır canım bırde sarevdende ıkı adet saten nevresım ıstıyorum bır model kı zaten hemen hemen herkezde var tvda bıle ondan bende ıstıyorumm

deryaw günaydın canım
banada hber verırsın gordugunde cnaımm

ben schaferdan bunları aldım

270 liraya daha kullanmadım aMa beğenek aldım

çelik tencerenin fiyatlarını ve markasını bilmiyorum zaten çok kaliteli bir tkm değill

Eki Görüntüle 306734

çelik tencerenin fiyatlarını ve markasını bilmiyorum zaten çok kaliteli bir tkm değill

güle güle kullan canım herşey pembe mii oalcakk
ben teflon almayı dusunmuyorum sımdılık kullanamıyorum cunku

Eki Görüntüle 306734

Senin bu tencerelerini beğeniyorum, ben bunları taç sanıyodum ondada var pembe takım. Teflon tencerem yok benimde ama takımmı alsam yoksa pilav tenceresi ve tava mı alsam sadece bilemiyorum, normalde teflon onları kullanıyoruz sadece, düşünme aşamasındayım.. :111:

canım selam sanada
ben teflon almayı dusunmuyroum yemek ıcın pilav için bi boy va rbirde kucugunu alıcam bır tanede tavasını alıcam celık tencerede yemegın tadı daha kıvamlı özdeşmiş oluyor gibi geliyor bana

bende teflon tencere takımı almayı düşünmüyorum pilav tenceresi ve tava yeterli olur diye düşünenlerdeyim bende

güle güle kullan canım herşey pembe mii oalcakk
ben teflon almayı dusunmuyorum sımdılık kullanamıyorum cunku

her şey pembe olmayacak aslında ama ne bilim yaa ne beğenirsem içinde pembe mutlaka oluyorr..

teflon nie kullanamıyorsun ki?

taç da olanı da gördüm hayatım ama onların teflonu daha ince gibi geldi elimden geldiğince bunları kullanırken dikkat edicem özellikle tahta kepçe alacağım..

teflonda pişen yemeğin tadı bile başka oluyor hemde pişirmesi rahat oluyorrr .. ben çok sık yemek yaparım bi tane pilav tenceresi var mehtap teflonn yaptığım bütün yemekleri onda yapıyorum bence bir düşünün siz bu teflon işini bir de ben toprak kap istiyorum güveç ve fırın kabı onlarda pişen etli yemekler etlerr daha lezzetli hele kuru fasulyee daha muhteşem..
trendyolda bernardo indirimi var orda da gördüm onlardan ama normal toprak kaplar olsa da yeterr..

mehtap pilav bendede var dibi petek petek böyle teflonda pişirmek şöyle kolay dibine tutmuyor yapışmıyor ama dedim gibi ben almıcam belkide kalitesizdi bilmiyorumda kullanamadım ben tahta kasık kullanmama ragmen
toprak güvec bende istiyorum birde sütlac kaplarından herşeyi istiyorum

Günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadım ne kaçırdım acep :26:

pinkimmm lovemmm küstün mü bana kısss ayy akşam iş yerindeki pc bişe oldu net gitti cvp yazıyodum tam

evet duymustum canım gunluk ıcın bakılabılır canım bırde sarevdende ıkı adet saten nevresım ıstıyorum bır model kı zaten hemen hemen herkezde var tvda bıle ondan bende ıstıyorumm
sarevin kumaşı mükemmellll...
bitane aldım pamuk saten, şimdi bitane beğendiğim bi desen var, onu ucuz denk getireyim onu da alcam inşallah

Günaydın kızlarr, bende şu esse ye göz atım geliyim bakması bile güzel
günaydınnn, benim hep alasım gelio, lazım olmayanları bile, ama yine de bakmak bile çok keyifli

deryaw günaydın canım
banada hber verırsın gordugunde cnaımm
tabiki de haber veririm canım

Günaydın kızlar, üzerimde kötü bir enerji var:26:
Dişim kırıldı hem de yarısı, fındık yerken
Şimdi kaplama yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…