2012' de yazın evlenecekler

canim benimmm ikiside cok guzelll gelinliginnn harikaaaa:))) benim gelinligin fotosunuu haftaya koyucamm :))

Son düzenleme:
Azcıkın banada yapsa azcıkın ama nolur ki sankim

gasoooooo sedosss bizi terk mi etti cami avlusunamı bıraktııı hiçç gelmiyo artıkınnn
sedoş pek girmiyo canım artık topiğe evet, şimdilik pek girmeye niyeti yokmuş ama belli mi olur gelir belki tekrar :13:

gelinlik çok şıkmış :114:

SeLam kızLarr...

KayınvaLidem aradı annemi geçende bu hafta sonu eminönüne aLışverişe gidiyoruz =) Ben pek sevmem böLe nişanda biLe yaptırmadım ama bu sefer iki taraftan da baskı var..GeLmezsen kafamıza göre aLırız yığarız önüne dio kayınvaLidem
Kına gecesi için de taç,mum vs. bişeyLer bakıcam..

Bu arada bizim burada bi mağazada Beko çamaşır ve buLaşık makineLeri indirime girmiş..Gri renk ama özeLLikLerini detayLı biLmıorum buLaşık mak. 4 programLı peşin 800 TL..Çamaşır mak. 8kg kapasiteLi 1.200 TL..Sizce Beko nasıL bi de bu fiyatLar iyi midir??

Ayrıca arnica borayı konuşmuşsunuz bende ondan aLdım..teyzemde kuLLanıo memnun..bakaLım bnde memnun kaLırım inşş =)

ece bu ne hız kız daha geçen gün ayrıldın şimdi de gelinlik mi aldın şaşırdım valla maşallah ne diyim,,ne kadara aldın gelinliğini?

Doktora gittik geldik.

Carsiya gittim islerimi hall ettim.

Arkadasin bebegine hediyesini aldim.

Annemle bana pizza yaptim yedik üzerinize afiyet.

Göbisi sisirdim geldim
Hoş geldiniz canımm , ev pizzasını bende cok severimm
Afiyet olsunn

Hos bulduk kizlar sizlerde hos geldiniiiz valla kizlar son zamanlarda cok fazla yemege basladim
Bendede iştah yok elifin dediği gibi sıkıntıdan yemeden ıcmeden kesılıyorum suanda 1.71 boy 52.3 kıloyum
buarada gecmıs olsun canım benım
hee ne diyodum bıçaklarr

o bııçaklardan almalıyım
bende arastırcam o pıcaklardan lovem

canım camasır makınesı arcelıkten pek bı farkı yokmus aslında
bende dun arcelıkte pankartta gordum ınanılmaz ındırımler supriz hediyeler dıyodu aralık sonuna kadar gecerlıymıs

Günaydınn hepinizeee bugün yorgunum
dün akiam benim ufaklık abımın ıkı ufaklıgı aralarında 7 gun var düğün tv acıp kırdık kendimizi onlar da yenı oynamayı ogrenıyolar ama bana ne olduysa bıleklerım basladı agrımaya
sonrada benıımkının uykusu kactı 11.30 kadar debelendık maaf etti beni
kalktık işe geldik 1 saat oldu

ece bu ne hız kız daha geçen gün ayrıldın şimdi de gelinlik mi aldın şaşırdım valla maşallah ne diyim,,ne kadara aldın gelinliğini?

aynen bende cok şaşırdım yazıcaktım unutmuşum
nerede bu gelinlikçinin yeri gelinliği bende begendiimm

adettendir canım almak isterler tabi =) ne güzel..yavru bende dün alıcaktım ,konusu geçince nişanlımın müdürü benim bi tanıdığım var demiş bi mağazanın müdürünü tanıyormuş aramış akşam bugün fiyat vericeklermiş ondan bekledik,,arçelikte 8 programlı bulaşık mak. 775 e düştülen en son nakitte,çamaşır makinemi de arçelikten 950 tl aldık nakit o da,7 kg 1000 devir ve A+++ yani %30 enj tasarrufu var. ama onun kampanyası bitmiş olabilir.beko iyi bi marka fırınları da iyi diyorlar şikayetvar.com dan çok araştırmıştım,bir bak istersen almadan, fikir oluyor

Son düzenleme:
trendyolda esse var ıncık cıncık var , hisar var markafonide istediğim bişey göremedim
paris veya istanbul temalı nevresımlerden alan varmı kızlar

kızlar markafonıde kalplı ortası delık ve dar kek kalıpları var 3 bır arada 30 tl

bende üye oldum tendyolaa

esse deki tepsileri beğendim bambu olanlarr

canım iki kişilik tepsileri gördünüz değilmi onlar bana cok şeker geliyo karı koca karşılıklı kahve , meyve suyu , nescafe filan içicez

kızlar tencere takımlarınızın marka ve fiyatlarını yazarmısınız
istocta calısan bı arkadasım burada cok uygun dedı ama gıdemem fıyat sorup model soyleyıp ona getıretebılırım ancak
sımdı netten fıyat alıyorum
buarada schafer hakkında ne dusunuyosunuz ?

birde berf hakkında

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…