2012' de yazın evlenecekler

Öyleyim tabi bi anda bitiriveririm böyle işleri :) sağol canımm:)) bi ara fotoğrafını bulup koyarım sizde yorum yapmış olursunuz:))

evet süper olur bekliyoruz canım

Hos bulduk kizlar sizlerde hos geldiniiiz valla kizlar son zamanlarda cok fazla yemege basladim

ayy keşke bende biraz olsun yiyebilsemmmm böle giderse safinaz gibi gelin olcam

derya canim kadin dedigin söyle balik etli olmali yahuuu can bogazdan gelir bosver

hos bulduk bu arada canim.. en son makine takmistilar anneme onun sonuclarini almaya gittik..

Allahima cok sükür hersey yolunda dediler.. yarim sene sonra tekrar gidicez..

Kızlar ben yemeğe gidip gelicem ay ondan sonrada dizim var..ama olsun o başlayana kadar bırakmam siziii:)) hehe hadi iyi akşamlar:))muah:)

walla elifcim oku oku şaşı oldum bugün zaten, 60 sayfa fln okudum ayollll

hoşgeldin canım, afiyet olsun, kontrole mi götürdün anneciğini?

aynen, nişandan beri acayip kilo aldım, nasıl gelin olcam ben:26:

Ayy ben hepsini okuyamadım bnde zaten miyobum şaşı olurum flan korktumm

ohhh gözün aydın tatlım, benim annemin kontrolü de iyi geçti, biz de yarım sene sonra gideceğiz tekrar

evet seni gördüm sen tig gibisin azicik etlen kuzum benim kuzen 42 kg ile gelin oldu ya tahta gibi kizdi düsünün

yok kız ben 51 kiloyum ama stresten sizler yiyosunuz ben yemeden içmeden kesiliyorum vallahi eteklerim olmuyo giyemiyorum yere düşüyolar rezil gibi

Bulabilirsem eğer sitede koyacam da ahaha deli oldm

Kızlar ben yemeğe gidip gelicem ay ondan sonrada dizim var..ama olsun o başlayana kadar bırakmam siziii:)) hehe hadi iyi akşamlar:))muah:)

tamam şekerimmm

Sağol canımm evet öyle olduu gelinliğime bile karar verdimm aldım şimdidenn nişan kıyafetinden önce onu aldım farklı bi durum tabi ama onada karar verdim bu işleri halletmiş oldumm:))

oooo ececim hayirli olsun aldin demek gelinligini :) resmini görmek isterizzzz :)
Nisan elbisen için ne renk karar verdin nasil bisey modeli?

http://www.laperi.com.tr/gelinlik_modelleri_justin_alexander/gelinlik_8483.jpg

Bakın kızlaarr gelinliğimee:)) hem aşkımda çok beğendi üzerimde o yüzden birazda aldım:))hem benimde içime sindi ya böyle arkası felan çok hoşuma gitti ne bileyim sevdim aldım iştee:))

http://www.laperi.com.tr/abiye_modelleri_tonybowls/le gala/abiye_111511_009.jpg

Aynı yerden alıyorum gelinliğide nişanda giyeceğim elbiseyide bunun pembesi olursa onu alıcam toz pembe:) yoksa bu yani model budur:)

mutlu huzurlu günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…