Öyleyim tabi bi anda bitiriveririm böyle işleri:) sağol canımm:)) bi ara fotoğrafını bulup koyarım sizde yorum yapmış olursunuz:))
Hos bulduk kizlar sizlerde hos geldiniiiz valla kizlar son zamanlarda cok fazla yemege basladim
evet süper olur bekliyoruz canım
ayy keşke bende biraz olsun yiyebilsemmmm böle giderse safinaz gibi gelin olcam
evet süper olur bekliyoruz canım
ayy keşke bende biraz olsun yiyebilsemmmm böle giderse safinaz gibi gelin olcam
walla elifcim oku oku şaşı oldum bugün zaten, 60 sayfa fln okudum ayollll
hoşgeldin canım, afiyet olsun, kontrole mi götürdün anneciğini?
aynen, nişandan beri acayip kilo aldım, nasıl gelin olcam ben:26:
ohhh gözün aydın tatlım, benim annemin kontrolü de iyi geçti, biz de yarım sene sonra gideceğiz tekrarderya canim kadin dedigin söyle balik etli olmali yahuuu can bogazdan gelir bosver
hos bulduk bu arada canim.. en son makine takmistilar anneme onun sonuclarini almaya gittik..
Allahima cok sükür hersey yolunda dediler..yarim sene sonra tekrar gidicez..
ohhh gözün aydın tatlım, benim annemin kontrolü de iyi geçti, biz de yarım sene sonra gideceğiz tekrar
Maşallahhh inşallahhh canımmm benimMasAllah anneciklerimize biseycik olmasiiin insaAllah
evet seni gördüm sen tig gibisin azicik etlen kuzumbenim kuzen 42 kg ile gelin oldu ya tahta gibi kizdi düsünün
Bulabilirsem eğer sitede koyacam da ahaha deli oldm
Kızlar ben yemeğe gidip gelicem ay ondan sonrada dizim var..ama olsun o başlayana kadar bırakmam siziii:)) hehe hadi iyi akşamlar:))muah:)
Sağol canımm evet öyle olduu gelinliğime bile karar verdimm aldım şimdidenn nişan kıyafetinden önce onu aldım farklı bi durum tabiama onada karar verdim bu işleri halletmiş oldumm:))
nisandan önce bende 10 kilo verdim yiyemiyordum stresten dolayi simdi stres tam ters etki yapti
oooo ececim hayirli olsun aldin demek gelinligini :) resmini görmek isterizzzz :)
Nisan elbisen için ne renk karar verdin nasil bisey modeli?
http://www.laperi.com.tr/gelinlik_modelleri_justin_alexander/gelinlik_8483.jpg
Bakın kızlaarr gelinliğimee:)) hem aşkımda çok beğendi üzerimde o yüzden birazda aldım:))hem benimde içime sindi ya böyle arkası felan çok hoşuma gitti ne bileyim sevdim aldım iştee:))
http://www.laperi.com.tr/abiye_modelleri_tonybowls/le gala/abiye_111511_009.jpg
Aynı yerden alıyorum gelinliğide nişanda giyeceğim elbiseyide bunun pembesi olursa onu alıcam toz pembe:) yoksa bu yani model budur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?