• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

bende çok memnun oldum, zaten bağımlılık yapıyo biliyorum, kaptırmayım kendimi dedim ama artık çok geç :9:

yaa hakkat benimde 5 ay kaldı anca 6 nın üstüne geldi :44: Nazlılar işte koşuyo gibi görünsede bakma sen, naz yapıyo gelincikler :1:

aynı benn bnde çok nazlıyım fenaaa bnimkinin çekeceği varr gerçi garibim çekiyo zatenn :9::9:

10: :10: bende çikolata yedimmmm bende bi çoştumm bende bi dinamikleştim
ama asıl çöküş bende başlar 3-4 gun sonra regli günüm :25:
ben daha el atacagım işlere listeme filan cumarttesi günü benimkini katıcam ardıma o beyaz esya bu ceyız magazası o tencere aysenın bu tava hayrıyenınkınden dıye fıyat alıp not alıp kendımı duzene sokucam :22: ben biraz üşengecim harekete gecmem zaman alıuyor ılla planlı programlı olacak

:27::27::27:

Afiyet olsun şekerimm ayy bu hazırlıklarr ne zor işler yahuuu al al bitmiyo anacım :51::51: :9::9::9:

YENİDEN DOĞDum bence söylemesi gerekirdi,sen kırıldığını ve kızdığını belirt bilsin ki bir daha ne olursa olsun saklamasın bence.
LAVANTAcımm hazır yapışkanlı kağıtlardan kullan bence hiç uğraşma.Bu arada biz evimizde arnica bora kullanıyoruz gerçekten güzel süpürüyor ama işte sulu olduğu için makinenin suyunu boşalr kılı tüyü temizle vakit alıyor.Açıkçası ben onla temizleyince içimin daha rahatladığını farkediyorum su her seferinde çamur gibi çıkıyo:1: pis değiliz ama çıkıyo valla:1:

PİNKLOVE canım ağzına sağlık:1: ben de gitmeyi çok istiyorum,ne büyük sevaba girmişssin helal olsun sana.

TATLIKEDİ hoşgeldin topiğimizee 1500 lü mesajlarımızı görmek kısmet oldu bak sana ne güzel:69:

TOSBAcım içine sindiyse hiç önemli değil her renk olabilir bindallı ama ben mürdüm ya da borda alıcam sanırım bilemiyorum şimdi.

HAVİNcim haklısın kese çok iyi geliyor cilde,Ben de saf ifekten kese yaptırttım onu kullanıyorum.Kızz daha nikaha düğüne kadar her şey kesinleişir,o tarihlerde sevdalımla ben de istanbulda olcaz geliriz seve seve,kokteyl zamanı kaçarım yalnız,çok klişe geliyor bana açıkçası sevmiyorum .

ROSAm çok geçmiş olsun yaaaaa:(

LİLAmmm hoşgeldinnnnnn

ECEARSLAn barışmanıza sevindim bir daha yaşamaazsınız inşallah...Elbiselere gelince,1.nin rengi güzel ama altıyla üstünün uyumunu çok sevmedim 2.nin modeli güzel ama renginin değiştir bence,mercan saks mavi,pudra pembe çok daha güzel olur...3.elbise hakkında yorum yapamıcam beğendiğim tek bir noktası bile olmadı:1:4. elbisenin rengi dhaa koyu yeşil olabilir ama modeli çok kötü hem ince askı hem yan askı olmaz elbise de .

EBRUMMM sen diğer topikten geliyorsun sanırım değil mi?

Amin canım sağol:)2.ye bakıcam işte gidip çok sağol fikir verdiğin için:))

hepisinii al kısss :1::1:

çok yeme şekerim sende aaa tikkat et :1:
bende eskiden kilo alıyom selülit yapıyo diye korka korka yiyodum şimdiiii ne yemesi sıcakkkk sıcakkk içi içiveriyommm vallahiiii :52::52:
ay sonuna kadar elimde belirli bi para kaldı 20 tl nası vereyim bi gecede eliifff :D
pinkim senin şekerinmi var?
bendede midede yara pek iyi gelmiyor çiklata

Kime göstersem 2.yi beğendiler bende iyice sevmeye başladım yarın gidip bakıcam artık:)

kısa olsa daha kullanıslı olur daha sonrası ıcın aslında
öptüm sizi cicişler
iyi akşamlar ben sizi akşam okuyorum telden ama yazamıyorum

Doktora gittik geldik.

Carsiya gittim islerimi hall ettim.

Arkadasin bebegine hediyesini aldim.

Annemle bana pizza yaptim yedik üzerinize afiyet.

Göbisi sisirdim geldim :1:

Selam canım hayırlı olsun tekrardan barışmışsınız :nazar::nazar: :16:

Hihoyytttt nasıl bi geçmişimiz varmış bizim öle wayy beee :1::1:

Sağol canımm evet öyle olduu gelinliğime bile karar verdimm aldım şimdidenn nişan kıyafetinden önce onu aldım farklı bi durum tabi:P ama onada karar verdim bu işleri halletmiş oldumm:))

ay sonuna kadar elimde belirli bi para kaldı 20 tl nası vereyim bi gecede eliifff :D
pinkim senin şekerinmi var?
bendede midede yara pek iyi gelmiyor çiklata

kısa olsa daha kullanıslı olur daha sonrası ıcın aslında
öptüm sizi cicişler
iyi akşamlar ben sizi akşam okuyorum telden ama yazamıyorum

yimee ozman az yiii :1: hadi iyi akşamlarr canımmm ..

Doktora gittik geldik.

Hoşgeldinn göbişliiiiii :3: :1::1:

Sağol canımm evet öyle olduu gelinliğime bile karar verdimm aldım şimdidenn nişan kıyafetinden önce onu aldım farklı bi durum tabi:P ama onada karar verdim bu işleri halletmiş oldumm:))

Ooo ecemm baya hızlısın kızz maşallahhh sana hehe hayırlısı olsunn bakalım :1:

Selam canım hayırlı olsun tekrardan barışmışsınız :nazar::nazar: :16:

Hihoyytttt nasıl bi geçmişimiz varmış bizim öle wayy beee :1::1:
walla elifcim oku oku şaşı oldum bugün zaten, 60 sayfa fln okudum ayollll:27::37:

Doktora gittik geldik.

hoşgeldin canım, afiyet olsun, kontrole mi götürdün anneciğini?

Hos bulduk kizlar sizlerde hos geldiniiiz valla kizlar son zamanlarda cok fazla yemege basladim :56::1:
aynen, nişandan beri acayip kilo aldım, nasıl gelin olcam ben:26::56::35:

Back