canımm elifin verdiği siteden evlilik okulu1.ödev konusunu yapıcam benimkinede dedim oda takip etcek
ooo gelen geciyor yaaa :18: :44:
evet pahalı tatlım bak 180 tl nobl life markası güzelmi alayyım mı bunu çok kararsız kaldım..Eki Görüntüle 306374
evet pahalı tatlım bak 180 tl nobl life markası güzelmi alayyım mı bunu çok kararsız kaldım..Eki Görüntüle 306374
yeivverummm sen beni yine karıştırdın herhal
canımm elifin verdiği siteden evlilik okulu1.ödev konusunu yapıcam benimkinede dedim oda takip etcek
ooo gelen geciyor yaaa :18: :44:
yeivverummm sen beni yine karıştırdın herhal
canım ben sevmedım renklerını ya zevk meselesı 180de uygunmukı gunluk sonucta bıde o surahı ne iş cok fazlalık geldı burda market varmı oradada cok guzel gordum ben 60 tl
canımcım sende hazırlıkları hızlandırdın sanırımayy az kalmış kızzzz dört aycıkkk
öyle konuşamadık bugün takılayım dedim sana masus yaptım
Ben esrasevindim sizin adınızaa umarım çok faydalı olurr..
ya ben bugün sizin yüzünüzden iş yapamadım hee, hergün takılırsam buraya yanmışım valla
lavanta bu yemek takımı degıll
cok memnun oldumm canımmBen esrasevindim sizin adınızaa umarım çok faydalı olurr..
ya ben bugün sizin yüzünüzden iş yapamadım hee, hergün takılırsam buraya yanmışım valla
haa canım anladımm bende kare ıstıyorum aslında sen renklerı begendıysen al canım ınternet uzerındenmı acalaksın ? dun bı kuzenım krc aldıgı kahvaltı takımının 1 sene sonunda renklerın acıldıgından bahsetmıs buarada kutahy aıle gural aynı dımıcnm bu kahvaltı takımın fotosu ama ben bunun yemek takımını alıcam yani sürahi falan olmucak..sadece deseni böyle diye koydum..fiyat olarak 60 tlye kütahya var ama ben yuvarlak istemiyorum kare istiyorum en içme sinn bu oldu tam sevdiğim renkler..bakalım az daha gezmem lazım normalde 229 tl falan fiyatı bu indirimli hali 180 tl..
evet tatlım artık 4 aydan düşüyorum..gelinliklere bakıyorum çıktı aldım beğendiğimin bitanenin akşam anneme göstericem bakalım..oda beğenirse gelinlikçilere gezip fikir edinicez..ayy heycan yaptımm
evet tatlım artık 4 aydan düşüyorum..gelinliklere bakıyorum çıktı aldım beğendiğimin bitanenin akşam anneme göstericem bakalım..oda beğenirse gelinlikçilere gezip fikir edinicez..ayy heycan yaptımm
oo iyi yapmışın ozmann ceylanımm bende zaten böle tuhaf bi ruh hali içndeyim vur patlasın çal oynasın hobaaa
çikolatamın içnde likör mü vardı ne anlamdım
Ammaannn bidnemm boşverr bi çoğumuz öleyiz bi buraya bi işmize bakıyoruz kafamda sanki kelebkler uçuşuyo :103: :103:
Hayırlı olsunn hoşgeldin leydi hatun..
Anla anla bacıımm, anlayalımki fazla bişey beklemeyelim bulamayınca üzülmeyelim kızmayalım
cok memnun oldumm canımm
arada bak cnaım sende ben hem işi yapıyorum hem ceyız aratıyorum hem bısıler okuyorum yazıyorum parnaklarım yoruldu anacım
ayy hadi bakalım hayırlısı tatlımmm :81::81: :81: kız benim gelinimde gitmiyo yaa bi türlü kaldı orda öle bari altının tam üstüne gel dimi yok fıtık olcem
10:oo iyi yapmışın ozmann ceylanımm bende zaten böle tuhaf bi ruh hali içndeyim vur patlasın çal oynasın hobaaa
çikolatamın içnde likör mü vardı ne anlamdım
:Ammaannn bidnemm boşverr bi çoğumuz öleyiz bi buraya bi işmize bakıyoruz kafamda sanki kelebkler uçuşuyo :103: :103:
yolcum kampanya varmış aralık ayında son indirim almayanlar için önerebilirim bende bu sebepten kalan ne var ne yok alıcam allah nasip ederse bu akşam iş çıkışı.bayiler kampanya var diye toplu almış. %50 indirimde şu anda 8 programlılar,,4 ve 3 programlı ile aynı fiyatta hatta daha uygun şaka gibi geldi bana :)
kızlar bu siteyi tesadüfen buldum.. paylaşımlarınız çok güzel .. harikasınız..bende 2012 yaz gelini olucam inşalalh...
8 programlı çok değilmi ya bizim evde 3 programlı var kaç senedir bişi olmadı gayette güzel..
yaa bu arada biz bölüştük beyaz eşyaları kızlar k.validem beyaz eşya olarak bosch alalım dior benda arçelik yada beko istiyorum napcamm
hoşgeldinn lovelylady :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?