bende daha yeni başladım canım 3 aydır falan çeyiz yapmaya çalışıyorum zaten bir kese başladın mı devamı gelir bütçen elverdiği ölçüde tabi
evet hemde nasıl ama ben daha hiçbişi yapmadımmm... sınavlarım var bi yandan.. istanbulada her zaman gidemiyorum burdan oraya nasıl yapcam hiç bilmiyorumm delircem yakında.. çeyizlere falan bakıyorum 2 sene olmasına rağmen herkes düzmüş bende tık yok umursuzmuyum ne :18: arnica boraya bende bakıcam
alacağız tatlım söz ağızdan bir kere çıkarr.. forum istnbulda varmış bernardo ama c.tesi mi müsait olurum pazar mı belli degil senin içinde uygunsa orda buluşalımm
canım kullanmadım suda çalışan, ama ben braun kullanıyorum, 3 başlıklı, çok memnunum...
Karadeniz usagu daa
Ben ütümü tefalden aldim buradan..
Ama süpürgede karar veremiyorum iste :S
Evet tesekkürler fotosunu gördüm. Sivi yagi bunada bolca mi koymak gerekiyor acaba? Tamam ben bi googleden arastirayim.
Epilatörde arastirmam gerek. Agda yapmiyorum. Jilette iyi olmuyor. Bi tane epilatörüm var ama cok iyi degil.
Ceyizim icin yeni bi tane alayim diyorum. Uzun seneler dayansin :)
iwettt kuzummm, bi daha boş bırakmayalım buralarıeee tükkanı boş bırakırsak böyle oluyo işte
biz evde fakir kullanıyoruz memnunuz, çeyizime de fakir aldık, teyzem ve yengem de fakir kullanıyorlar memnunlar,
kuzenim de arnica bora kullanıyo o da memnun
benim bildiklerim bunlar
ama philips ve rowentaya da iyiymiş :112:
bu arada hayırlı olsun, düğünün inşallah istediğin gibi olsun, belli mi nerede olacağı? :)
kuşum döktürmüş yine maşallaahh
cümleten günaydıııııınnnnn
bende 2.begenmıstım soylıcektım unutmusumben 2 ve 3. elbiseyi çok beğendim canım. nerden buldun bu elbiseleri
ben cok begendımmm canımm ustelık cokta abartılı degıl gule gule kullan canımmhttp://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz-11.html
kizlar yatak örtüme bi bakin bakayim ne diyeceksiniz..
yatagimin gelinligini begenceniz mi bakalim
Yenidendogum Allah yardimcin olsun canim. Hayat zor ama bi sekilde yasayip gidiyoruz iste.
Gaso canim yok yine git gel yapicam cok yoruldum ama mecbur.
Bu sefer gelinlik alinacak birde nikah tarihi alinacak.
Evraklarin 6 ay gecerliligi oldugu icin ancak ocaktan sonra yapabiliyoruz.
Pink Allah razi olsun acnim sagol. Eminim cok daha iyi ceyiz sahibi olanlar da var ama benim gücüm buna yetti.
Aldiklarimdan da memnunum. Birde kaynanam memnun kalsaona göre hala eksigim cok
hemşeri sayılırız bende amasya :) bu arada işinize karışmak gibi olmasın ama epilatör doktorlar hiç tavsiye etmiyor kıl dönmesi yapıyor.. sir ağda kullanın her bölgede kullanılıyor onunda makinası var hemde çok uygun..
bende daha yeni başladım canım 3 aydır falan çeyiz yapmaya çalışıyorum zaten bir kese başladın mı devamı gelir bütçen elverdiği ölçüde tabinereye gelin geliyorsun canım
bayrampaşada canımbende daha yeni başladım canım 3 aydır falan çeyiz yapmaya çalışıyorum zaten bir kese başladın mı devamı gelir bütçen elverdiği ölçüde tabinereye gelin geliyorsun canım
istanbul forum nerdeydi canım ya o kadar forum var ki kafam karıştı benimde:26: tamam senin hangi günün müsaitse o günü gideriz canımcım
ne güzel cok sevindim :)
agda da kil kökünü güclendiriyormus ama :S ben epilatör le aliyorum sonra jiletle aliyorum sonra tekrar epilatör.. mecbur öyle yapiyorum cünkü epilatörle aldiktan sonra tek tük tüyler derinin altindan uzamaya basliyor :S
ben bu kil tüy sorununa net bir cözüm bulamiyorum gercekten :)
ben cok begendımmm canımm ustelık cokta abartılı degıl gule gule kullan canımm
yolcu ; canım bende yurt dısındaydım benımde nıkahım ılkınde cok cok once oldusımdı tc vatandasıyım Allahtan
bıde ceyızlıklerımn acayıp guzel cok heveslı ve cok ozzenmıssın canım lıstelerınden bende yararlanacagım bırazdan yazacagım kendıme
ay cok heycan yaptımm
hayır çam ağdasından bahsetmiyorum bak. sir ağda hem azaltıyor bi temizlik yap 1 ay yapma o kadarda geciktiriyor.. tam çözüm istiyorsan eğer lazer yaptır ben koltukaltıma yaptırtım çok memnunum..
anladım canım, napıcaksın artık, o son git gelin olur heralde, ondan sonraki gelişin temelli olur heralde :112:Yenidendogum Allah yardimcin olsun canim. Hayat zor ama bi sekilde yasayip gidiyoruz iste.
Gaso canim yok yine git gel yapicam cok yoruldum ama mecbur.
Bu sefer gelinlik alinacak birde nikah tarihi alinacak.
Evraklarin 6 ay gecerliligi oldugu icin ancak ocaktan sonra yapabiliyoruz.
Pink Allah razi olsun acnim sagol. Eminim cok daha iyi ceyiz sahibi olanlar da var ama benim gücüm buna yetti.
Aldiklarimdan da memnunum. Birde kaynanam memnun kalsaona göre hala eksigim cok
evet canım yaa, bazı servisler yeterince donanımlı olmuyor maalesef, bu da firmanın ihmali işteiwettt kuzummm, bi daha boş bırakmayalım buraları
Bi de biz philips aldık anneme, çok süper bi süpürgeydi, filtreleri yıkanabiliodu fln...
sonra bi gün garip bi sekilde sesi azaldı ve emiş gücü azaldı...
servise götürdük, filtresi değişcek dedi...
ulen daha bikaç ay oldu alalı, hem kullanım kılavuzunda filtrelerini yılda 1-2 kez değiştirin dio. adam bize 2-3 ayda bir değiştirtcek...
Muhtemelen babam filtreyi yıkamayı bilemedi, ondan böle oldu...
Bakalım bi ben yıkayayım da, sonuç değişecek mi görelim..
Ama şunu anladım ki servis olayı çok önemli, biz bu philips servisinden hiç memnun kalmadık, çünkü daha filtrenin yıkanabilir filtre olduğundan bile haberi yok:26:
nereye geliyosun şeker istanbulda nerede oturacaksın?ben manisada yaşıyorum istanbula gelin gidiyorum..şimdide alırım çalışıyorum sorun değil ama burdan ıvır zıvırları ben nasıl götürücem oraya
lavantam yeni aldıklarını çok beğendim iyi ve güzel günlerde kullan
yawyummm modelini bilemiyorum, dedim ya 12-13 sene oldu alalı, ama ona benzer modeller var hala bi bakiyim netten ben..modelini yazar mısın kuzum ya? ben de yeni alıcam, araştırma içindeyim
yatak örtün hakkaten gelinlik gibi olacak belliCok sagol canim begenmene sevindim :) Bana göre abartili cünkü sadeyi seviyorum ama napalim herseyim sade bari o öyle olsun dediler :)
yatak örtün hakkaten gelinlik gibi olacak bellionların da gönlü olsun, iyi yapmışsın :114:
inşallah canımderyaW: acıklaması aynen öyle oldu sonradan geldiler sanada geldiler diyemedim filan abartmadım cok ama bi daha yapmamasını istedim umarım olmaz
ewet kesinlikle gasommmevet canım yaa, bazı servisler yeterince donanımlı olmuyor maalesef, bu da firmanın ihmali işte
beğenmediğin şeyi alma tabi ki canım benim, için sinerek kullan yeni evinde yeni cicilerini :114:saol tatlım..nasılsın iyimisin konuşamadık sanki ne zmandır..eliflede öylee kimsyle konuşmuyormusum gibi geliyorr
kızlar sizce nobl marka 180 tl 6 kişik yemek takımı iyimi fiyat bakın mıda model başka modellerde var ama bu aklımda kaldı bi bakınEki Görüntüle 306259
tabi bu kahvaltı ben kahvaltı almıcam tek yemek takımı birde kütahyanın 60 tlye var onlardan 2 takım alsamm diyrum ama onları hiç beğenmediö
hee anladım canım, çok tenk yuyawyummm modelini bilemiyorum, dedim ya 12-13 sene oldu alalı, ama ona benzer modeller var hala bi bakiyim netten ben..
Sir agda nasil bisey ki peki? :S Ya aslinda dügünden önce adam akilli bi temizlik yapmam lazim ama benim cözümler pek ise yaramiyor. Kuaföre gitsem mi gitmesem mi diye düsünüyorum. Lazer mi yaptirdin koltuk altina? Ne kadar ve kac seans gittin peki? Net sonuc aldin mi? Bazen sonuc alinamiyormus diyorlar. Özel bölge ve koltuk alti düsünüyordum bende ama öyle diyince bazilari vaz gectim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?