Günaydın canlar.bende elektrik süpürgesi olarak arnica bora almaya karar verdim. benimde toza karşı alerjim var tozu bir yandan çekerken bir yandan salmasını hiç istemiyorum
Lavantam denediğinde tecrübelerini paylaşırsın olur muve aldıklarında hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan canımcım
pinkim lovem napıyoruz alacakmıyız
Günaydın canlar.bende elektrik süpürgesi olarak arnica bora almaya karar verdim. benimde toza karşı alerjim var tozu bir yandan çekerken bir yandan salmasını hiç istemiyorum
Lavantam denediğinde tecrübelerini paylaşırsın olur muve aldıklarında hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan canımcım
Herkes elektrik süpürgede fakir alın dior kullanan yada duyan varmı bende kararsız kaldım.
Bu arada hayırlı günler hepinize kızlarr :)
Bizimde salon tutulmuş bi organizasyon şirketiyle görüşülmüş dini bi düğün olsun istiyoruz ve oluyor inşaallah 1 temmuz düğünüm :) heycan bastıı
rica ederim :) ben 41 diye görünce kocaeli sandım bende kocaelide yaşıyorum da :)
Kızlarr modellere bi bakın bakalımm en beğendiğiniz hangisi söylerseniz eğer..:)))
http://www.laperi.com.tr/abiye_modelleri_tonybowls/evenings/abiye_11154.jpg
http://www.laperi.com.tr/abiye_modelleri_tonybowls/le gala/abiye_111511_009.jpg
http://www.laperi.com.tr/abiye_modelleri_tonybowls/paris/abiye_111740_005.jpg
http://www.laperi.com.tr/abiye_modelleri_montage/abiye_111959.jpg
saol kuzum akşam olsun hemen denicem bende merak ediyorum çünkü
DeryaW canim konveksiyonel fırın dedigin nasil bisey yani özelligi nedir ve fiyati ne kadar acaba?
3 baslikli sarjli mi peki? ince kafasi olanindan olsa cok iyi olur mesela koltuk alti icin..
balbtb hos geldin nasilsin? arnicayi ablamda önermisti sanirim ama fiyatini hatirlamiyorum.. ayni dertten muzdaripiz desen :)
Herkes elektrik süpürgede fakir alın dior kullanan yada duyan varmı bende kararsız kaldım.
Bizimde salon tutulmuş bi organizasyon şirketiyle görüşülmüş dini bi düğün olsun istiyoruz ve oluyor inşaallah 1 temmuz düğünüm :) heycan bastıı
Hos geldin ve hayirli olsun insaAllah :)
benden bir hafta önce evleniyorsun :)
Fakir markasini duydum ama kullanmis degilim :S
fotosunu koytum canım, öyle şekil olarak...DeryaW canim konveksiyonel fırın dedigin nasil bisey yani özelligi nedir ve fiyati ne kadar acaba?
3 baslikli sarjli mi peki? ince kafasi olanindan olsa cok iyi olur mesela koltuk alti icin..
balbtb hos geldin nasilsin? arnicayi ablamda önermisti sanirim ama fiyatini hatirlamiyorum.. ayni dertten muzdaripiz desen :)
hayırlı olsunHerkes elektrik süpürgede fakir alın dior kullanan yada duyan varmı bende kararsız kaldım.
yolcumm 2-3 ay sonra gelip artık kalacak mısın? yoksa yine dönüp geri mi geleceksin?ve yolcu tekrar bilet arayisi icinde
eee tükkanı boş bırakırsak böyle oluyo işteGünaydın kızlarrrr
Okumam gereken yaklaşık 50 sayfa var:26: 1 gün girmedim napmışsınız yaaa
canıımm hepsini güle güle kullan, almakla iyi yapmışsın ama yapışkanlı kağıda para kalmamış üzüldüm kuzum yaagünaydın canım arkadaşlarım
gecekuşu cnm arnica borayı aldım akşam bugünde eve teslim edilecek evde denicem bakalım bizde ne kadar çamurlu su çıkıcak ...anneme eğer beğenmessem o senin olur ben kendime başka alırım diye pazalığımı yaptım bile..
yolcu cnm..biz evimizde simbonun kullanıyoruz memnunuz ama yağ kokusu oluyor açıkcası klaylık kızartma tenceresi yer kaplıcak içindeki yağı boşaltmassan kalabalık gibi durucak ama fritöz sanki heryere giricek gibi geliyor..ben felix in baktım cipsy diye geçiyor hem fiyatı 70 85 tl arası hemde şekli falan güzel nasıl yapar bilmiyorum ama en azından woltu yüksek ..bende şidi alıcam ama çok kaarsız kaldım sonuçta doğalgazlı evde tüp derdi olmadan tavadada rahat rahat kızartabilirm kendime birde yağ kavanou alırım kızartılmış yeni olan yğları ona koyarım tekrar kullanmak için müsriflik olmasın diye de düşündüm ama karar verebilmiş değilim...
şimdi aldığım tost makinesi arzum dökümlü plakası ama çıkmıyor temizlik yaparken biraz zorlanırım ama beğendim..
aldığım saç kurutma makinesi 1600 w ac motor tasarruflu ve kampanyadaydı açtık sesi az öyle yavaş üflemiyor fena değil yani evdeki gibi inşallah verem etmez beni saç kuruturken...
ve elektrik süpürgem bugün gelsin eve gidip denicem bakalım uğraşamam dersem anneme bırakıcm ben kendime eski sistem devam alıcam..Eki Görüntüle 306200 Eki Görüntüle 306201 Eki Görüntüle 306199
biz evde fakir kullanıyoruz memnunuz, çeyizime de fakir aldık, teyzem ve yengem de fakir kullanıyorlar memnunlar,Herkes elektrik süpürgede fakir alın dior kullanan yada duyan varmı bende kararsız kaldım.
Canım Allah razı olsun oglum daha bebecıktı ben calısmaya basladım cunku o zaman baslamasam bı daha hıc baslayamazdım ılk ıkı gun ıs yerı kapısından gırerken bayıldım sımdı alıstım oda alıstı herhalde ama cok ozluyorum bıde o bana cok muhtac ben onun butun aılesıyım butun akrabası benım Allah herkeze nasıp etsın ınsallahYenidendogum Allah bagislasin canim. Calismak zorunda oldugun icin mecburen evladinda bi sekilde bu duruma alisacaktir. Henüz cok kücük ama olsun, Allah yardimcin olur insaAllah.
Ben karacadan kahvatli takimi almistim canim 240TL vermistik. Ama daha uygunlarida varmis ya. Benim iste hersey aceleye geldi sizin gibi herseyi takip edemedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz.../483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz-2.html
Bak burda görebilirsin kahvalti takimini.
pink günaydin hos geldin nasilsin
Kizlar ya ben bir de yeni epilatör almak istiyorum ama hem bir cok kafasi olan hem de suda da calisan bi tane istiyorum. Önerileriniz var mi?
benım aılemde bana ılk evlılıkte herseyı tam yaptılar hersey tastamamdı ama ısler boyle olucna hepsını kullanılmısları attılar420 tl tuttu ben alıyorum..tatlım..kim alcak ailem anca kendi yağında kavruluyor aylık zor yetiyor..artık olduğu kadar allahtan önceden almışım..
bu arada noble nin yemek takımı 229 dan 180 e inmiş alsammı ki 6 kişilik
hayırlısı olsun canım hazırlıklar hız kazandı tabi.fakir bende duymuştum ama arnica boraya çok güzel yorumlar var o yüzden belki temizliği zor olur ama
hijyen daha önemli bundan alacağım
sağol Yolcu41 :) bizde o tarih düşünüyorduk ama nişanlımın ve bi çok arkadaşımın kpss sınavı var malesef olmuyor..
teknosada falan fakir alın pişman muhakkak dedi ütü de philips.. kullananlar daha iyi bilir dedim kendimce.. Bu arada geçmiş yazılarda senin kelimelerin dikkatimi çekti memleket neresi yolcu41? hemi falan diosunda
fotosunu koytum canım, öyle şekil olarak...
özellik olarak da actifry'a benzio...
Bir sürü şey yapabiliosun, yemek, kek, pilav, patates fln...
Benim bi akrabam kullanıo, buzluktan tavuğu çıkartıp koyuyorum dio, yanına da gartitür, hoppp al sana yemek dio
Patatesi de azcık yağla kızartıveriomuş...
sen google konveksiyonel fırın yaz, bikaç marka var, hepsi çıkıo...
Ama marka olayına takılma, hepsi aynı aslında...
epilatörüm şarjlı değil...
ama ben yaklaşık 12-13 yıldır kullanıyorum..
hayırlı olsun
Ben süpürgemi bosch ya da rowenta alacağım.. ikisinin de sessiz olan modelleri arasında kaldım:26:
ama fakir kullananlar da memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?