2012' de yazın evlenecekler

saol kuzum akşam olsun hemen denicem bende merak ediyorum çünkü

DeryaW canim konveksiyonel fırın dedigin nasil bisey yani özelligi nedir ve fiyati ne kadar acaba?

3 baslikli sarjli mi peki? ince kafasi olanindan olsa cok iyi olur mesela koltuk alti icin..

balbtb hos geldin nasilsin? arnicayi ablamda önermisti sanirim ama fiyatini hatirlamiyorum.. ayni dertten muzdaripiz desen :)

Herkes elektrik süpürgede fakir alın dior kullanan yada duyan varmı bende kararsız kaldım.

Bu arada hayırlı günler hepinize kızlarr :)

Bizimde salon tutulmuş bi organizasyon şirketiyle görüşülmüş dini bi düğün olsun istiyoruz ve oluyor inşaallah 1 temmuz düğünüm :) heycan bastıı

Hos geldin ve hayirli olsun insaAllah :)

benden bir hafta önce evleniyorsun :)

Fakir markasini duydum ama kullanmis degilim :S

saol kuzum akşam olsun hemen denicem bende merak ediyorum çünkü

ben dün kk de arnica bora hakkında yorumları okudum ve öyle karar verdim çok olumlu yorumlar yapmış kullananlar umarım pişman olmayız

iyiyim yolcum sen nasılsın fiyatı 229 tl hepsiburada. ben önümüzdeki ay kesin alacağım. önce pembeli kahvaltı takımımı alacağım

hayırlısı olsun canım hazırlıklar hız kazandı tabi. fakir bende duymuştum ama arnica boraya çok güzel yorumlar var o yüzden belki temizliği zor olur ama
hijyen daha önemli bundan alacağım

Hos geldin ve hayirli olsun insaAllah :)

benden bir hafta önce evleniyorsun :)

Fakir markasini duydum ama kullanmis degilim :S

sağol Yolcu41 :) bizde o tarih düşünüyorduk ama nişanlımın ve bi çok arkadaşımın kpss sınavı var malesef olmuyor..
teknosada falan fakir alın pişman muhakkak dedi ütü de philips.. kullananlar daha iyi bilir dedim kendimce.. Bu arada geçmiş yazılarda senin kelimelerin dikkatimi çekti memleket neresi yolcu41? hemi falan diosunda

fotosunu koytum canım, öyle şekil olarak...
özellik olarak da actifry'a benzio...
Bir sürü şey yapabiliosun, yemek, kek, pilav, patates fln...
Benim bi akrabam kullanıo, buzluktan tavuğu çıkartıp koyuyorum dio, yanına da gartitür, hoppp al sana yemek dio
Patatesi de azcık yağla kızartıveriomuş...
sen google konveksiyonel fırın yaz, bikaç marka var, hepsi çıkıo...
Ama marka olayına takılma, hepsi aynı aslında...
epilatörüm şarjlı değil...
ama ben yaklaşık 12-13 yıldır kullanıyorum..

hayırlı olsun
Ben süpürgemi bosch ya da rowenta alacağım.. ikisinin de sessiz olan modelleri arasında kaldım:26:
ama fakir kullananlar da memnun

Son düzenleme:
ve yolcu tekrar bilet arayisi icinde
yolcumm 2-3 ay sonra gelip artık kalacak mısın? yoksa yine dönüp geri mi geleceksin?

Günaydın kızlarrrr
Okumam gereken yaklaşık 50 sayfa var:26: 1 gün girmedim napmışsınız yaaa
eee tükkanı boş bırakırsak böyle oluyo işte

canıımm hepsini güle güle kullan, almakla iyi yapmışsın ama yapışkanlı kağıda para kalmamış üzüldüm kuzum yaa

biz evde fakir kullanıyoruz memnunuz, çeyizime de fakir aldık, teyzem ve yengem de fakir kullanıyorlar memnunlar,
kuzenim de arnica bora kullanıyo o da memnun
benim bildiklerim bunlar
ama philips ve rowentaya da iyiymiş :112:

bu arada hayırlı olsun, düğünün inşallah istediğin gibi olsun, belli mi nerede olacağı? :)

kuşum döktürmüş yine maşallaahh

cümleten günaydıııııınnnnn

Son düzenleme:
Canım Allah razı olsun oglum daha bebecıktı ben calısmaya basladım cunku o zaman baslamasam bı daha hıc baslayamazdım ılk ıkı gun ıs yerı kapısından gırerken bayıldım sımdı alıstım oda alıstı herhalde ama cok ozluyorum bıde o bana cok muhtac ben onun butun aılesıyım butun akrabası benım Allah herkeze nasıp etsın ınsallah

bende tam senın topiğine bakıyodum canım

benım aılemde bana ılk evlılıkte herseyı tam yaptılar hersey tastamamdı ama ısler boyle olucna hepsını kullanılmısları attılar
kullanılmayanları kaldırıp verdıler
hala bazen ruyamda evımı goruyorum pespembeydı koltuklar halılar bı odamız mor mutfak kırmızı ama olmadı ıste gecım
evımı ozluyorum hıc bır esyayı ben toplamadım kıracı fılan oturuyo orada kız benı oturmaya cagrıyo bı kere onada gelemem sen gel ne olur dedım neysekı anlayısla karsıladı
bıze hayrı dokunmadı onlar mutlu olsun o evde
o yuzden sımdı annem evın tutulsun herseyını alıcam ben dıyor koyucam evıne merak etme
ama ben cok kötü hissediyorum cunku para harcanıyor bırıktıremıyorum alayım dıyorum ınsallah alıcam baslıcam bı lıste cıkarıcam butcemıze gore ınsallah bi duygusallık çöktü üzerime
sizede Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah kuzucum hepimize inşallah huzurla

alacağız tatlım söz ağızdan bir kere çıkarr.. forum istnbulda varmış bernardo ama c.tesi mi müsait olurum pazar mı belli degil senin içinde uygunsa orda buluşalımm

hayırlısı olsun canım hazırlıklar hız kazandı tabi. fakir bende duymuştum ama arnica boraya çok güzel yorumlar var o yüzden belki temizliği zor olur ama
hijyen daha önemli bundan alacağım

evet hemde nasıl ama ben daha hiçbişi yapmadımmm... sınavlarım var bi yandan.. istanbulada her zaman gidemiyorum burdan oraya nasıl yapcam hiç bilmiyorumm delircem yakında.. çeyizlere falan bakıyorum 2 sene olmasına rağmen herkes düzmüş bende tık yok umursuzmuyum ne :18: arnica boraya bende bakıcam

yolcu çeyizlerine baktım tatlımm hepsi özenle hazırlanmış seçilmiş iyi ve güzel günlerde kullanırsın inş..

iyiyim çok şükür iş güç .. canımı sıkan bir konu var ama ona cvp vermeyeceğimm..

bu arada tatlıkedi sınavımla ilgili cvp yazmış ama görmedim kusura bakma destek için tşk ederimmm tatlımmm inş. benim için hayırlısı olurr..

Karadeniz usagu daa

Ben ütümü tefalden aldim buradan..

Ama süpürgede karar veremiyorum iste :S

Evet tesekkürler fotosunu gördüm. Sivi yagi bunada bolca mi koymak gerekiyor acaba? Tamam ben bi googleden arastirayim.

Epilatörde arastirmam gerek. Agda yapmiyorum. Jilette iyi olmuyor. Bi tane epilatörüm var ama cok iyi degil.
Ceyizim icin yeni bi tane alayim diyorum. Uzun seneler dayansin :)

Yenidendogum Allah yardimcin olsun canim. Hayat zor ama bi sekilde yasayip gidiyoruz iste.

Gaso canim yok yine git gel yapicam cok yoruldum ama mecbur.
Bu sefer gelinlik alinacak birde nikah tarihi alinacak.
Evraklarin 6 ay gecerliligi oldugu icin ancak ocaktan sonra yapabiliyoruz.

Pink Allah razi olsun acnim sagol. Eminim cok daha iyi ceyiz sahibi olanlar da var ama benim gücüm buna yetti.
Aldiklarimdan da memnunum. Birde kaynanam memnun kalsa ona göre hala eksigim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…