kızlar demin haberturkte bi video ızledım 2 yasındakı kız cocugunu nasıl sıkıstırıyor vuruyor dadısı
cok kötü oldum aglamamak için zor tuttum kendimi
benim bi taneciğimede böyle yapıyolarsa katil olurum parcalarım onları
Oğlum var benimmbi dadlu bi dadluuu anlatamammm subatta 2 yasına gırıcek
ve yolcu tekrar bilet arayisi icinde
Yolculuk nereye bu yine kuzum
Lavantacim güle güle kullan insaAllah aldiklarini. Bende arzumdan aldim tost makinemi ama benim ki biraz farkli.
Söyle:
Eki Görüntüle 306202
Cift tarafli kullaniliyor cikartabiliyorum da temizlemek icin. 80TL ye aldim ben.
Sac kurutma makinemi braundan almistim. Ama tam istedigim gibi degil aslinda. Ben uzun olanlardan istiyorum.
Evimizden ondan var daha güzel kurutuyor kuaförde ki gibi :) Fark var yani. Benim ki briaz daha kisa ama olsun idare ederim hihi.
Söyle sac kurutma makinem: Indirimden 15€ ya almistim 20€ydu
Eki Görüntüle 306203
Birde süpürge makinesini kaca aldin?
Ben cok kararsizim o konuda. Torbalimi olsun olmasin mi. Sulu mu olsun. Türk markasimi olsun.
Burdan mi olsun TRden mi olsun cok kararsizim.
Ve bende cok para harcadim son zamanlarda. TRden döndüm internetten giyisi siparisi verdim.
Dikkat etmem lazim artik
saol cnm benim..
tost makinem 149 tl bende senin baktığına çok baktım ama bizim burda senin aldığın tost makinesine benzeyen vardı çıkan plakaları çok hoşuma gitmedi aldığımınkinler çıkmıyor çıkanlardan düşünüyordum ama ben sadece tost yapıcam başka bişey yapmam ne kadar kirlenirki diyed üşündüm ve aldım..inşallah güle güle sorunsuz kullanırız cnm..seninde hayırlı olsun..
kurutma makineside aslında hediye vardı çeyizde ama evdeki bozulunca benim çeyizi açtık bana yeni almak gerekti bende çok pahalı bişey olsun istemedim 79 tlye aldım satıcı hep ordan alıyorum tanıyorlar artık tavsiye etti kendiside eve götürmüş ondan açtık deneik öyle mıy mıy değil idare eder sıcak üflüyor işimi görür..
geleim süpürgeme 200 tlye aldım tatlım 230 taksitli fiyatı ama ben her hafta 70 tl olarak 5 taksitle ödücem diye hepsini peşin fiyatndan yaptı..istersen paran cebinde dursun ta yurtdışından taşımkta zor olur bilmiyorum nakliye işi napcaksınız ama..ordada güvendiğin marka varsa ordanda alabilirsin..toz torbalı ben tercih etmek istedim ama beylükdüzünü bilmiyorum gittiğimde hani hiç toz torbası bulamıcakmışım gibi geldi bana nedense:26:suluda zor diye düşünmüyordum ama toz torbazıda arkadaşım kullanıyor hemen doluyor boşaltmak istyor falan filan dedi gerçi büyük hazneli alınabilirdde bilmiyorum gelsin deyeyim eğer waaw dersem sende düşünürsün.
evet benımkıde oyle acıkcası daha yenı yenı konusuyorAllah bagislasin. O yasta cok tatli oluyolar benim bir sürü yegenim var cünkü. Yeni yeni konusmayi ögreniyolar ya yiyesi geliyo insanin ya :)
Nerde calisiyon peki? Ailende bakacak kimse yokmu? Dadilara bende pek güvenenem gibime geliyor :))
ne kadar tuttu hepsi canım sen kendınmı alıyosun bu ıhtıyaclarını aılenmı ?buarada dün akşam bunları aldığım için hiç param kalmadı ve ben yapışkanlı folyo alamadım..
saol cnm benim..
tost makinem 149 tl bende senin baktığına çok baktım ama bizim burda senin aldığın tost makinesine benzeyen vardı çıkan plakaları çok hoşuma gitmedi aldığımınkinler çıkmıyor çıkanlardan düşünüyordum ama ben sadece tost yapıcam başka bişey yapmam ne kadar kirlenirki diyed üşündüm ve aldım..inşallah güle güle sorunsuz kullanırız cnm..seninde hayırlı olsun..
kurutma makineside aslında hediye vardı çeyizde ama evdeki bozulunca benim çeyizi açtık bana yeni almak gerekti bende çok pahalı bişey olsun istemedim 79 tlye aldım satıcı hep ordan alıyorum tanıyorlar artık tavsiye etti kendiside eve götürmüş ondan açtık deneik öyle mıy mıy değil idare eder sıcak üflüyor işimi görür..
geleim süpürgeme 200 tlye aldım tatlım 230 taksitli fiyatı ama ben her hafta 70 tl olarak 5 taksitle ödücem diye hepsini peşin fiyatndan yaptı..istersen paran cebinde dursun ta yurtdışından taşımkta zor olur bilmiyorum nakliye işi napcaksınız ama..ordada güvendiğin marka varsa ordanda alabilirsin..toz torbalı ben tercih etmek istedim ama beylükdüzünü bilmiyorum gittiğimde hani hiç toz torbası bulamıcakmışım gibi geldi bana nedense:26:suluda zor diye düşünmüyordum ama toz torbazıda arkadaşım kullanıyor hemen doluyor boşaltmak istyor falan filan dedi gerçi büyük hazneli alınabilirdde bilmiyorum gelsin deyeyim eğer waaw dersem sende düşünürsün.
dijavcım aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun. Ben de bursadayım... Kınan nerede olacak bursada?Bencede cok cok fazla aslinda ama yemek menusunu bol cesit ve davetli kapasitesini artirdilar o yuzden biraz uctu fiyat.Hidiv Kasri nerede ben Bursada oturuyorum da pek bilmiyorum orayi onereyim bide
puahahaha gasom sen çok yaşa yaaaaooo napıyosunuz kız, Edinburgh düküyle düşesi mi evleniyo, hani halkı da düğüne davet ederler falan ya
daha kalabalığı için hiç bir fikrim yok canım :26:
İlgilen tabi kuşummmmgel ben sana ders verem kuzummmm
hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin?
beni niye sölemiyonnn
ne hamarat çıktın sen fındığım yaww bayıldım hepsineeee
gözün aydın canımcım foto çekmedin mi?
en altta sağdakine benzer beğenmiştim ama özel tasarımmış 400 tl dediler
ilkini hiç beğenmedim 2. de fena değil ama daha güzellerini bulabilirsin emin ol canım
Daha sık gellll
sıhhatler olsunn kleopatra
mersi bebemmmm
yarın albümle ilgilencem kuzucummm
nasıl yani???
of süper yaaaa ayy bizim de o günlerimiz gelsin beğenelimmmm
45.ooo mikusura bakma ama fazla abartılmışş fiyat,ülke kalkınmasına zarar ayol,yazık günah valla
kuzu çırağan sana küçük gelebilir o zaman ama istediğin tarzda bir mekan bilmiyorum ben de,çırağanda olcekse tikkat edin ibraamm tatlıseslen aynı güne denk gelmesin mazallahÇ
Eğer büyük mekan bulamazsan mimar kocişin yok mu ayoll,düğüne çizim yapar,iç mimar özelliğiylen içini tasarlar,abin inşaat mühendisi,sorumluluğu üstüne alır,sen de tasarımcısın sandalyelerin kumaşlarını dekorunu tasarlayıverirsin o zamana ...
Bu arada tatil bitti mi senin,nasıl geçti,naptınız?
canım bozma moralini, o bayanların geleceğinden onun da haberi yokmuştur, sonradan gelince de bişey yapamamıştır...günadyın kızlar
morelim çok bozuk
gecen hafta içi dediki iş arkadaşınına sker yemegı varmıs eglencelıf ılan ama erkek erkege kız olsaydı zaten senıde cagırıcaktım ! ............................ asırı kıskanc ben sıneye cekıyorum ama o bana yalan soyluyor
Kuzum ben nişanda salonun kuaförüne gittim. Gitmesem fiyatta ne kadar değişiklik olur dedim, olmaz hiç dedi... Ben zaten oraya her ay bi ücret ödüyorum, sen gitsen de gitmesen de ödüyorum, o yüzden farketmez dedi...tabi ki, hatta bunu pazarlık konusu bile yapabilirdi seninki belki, gerçi ne kadar farkettirirdi bilmiyorum ama o kuaföre gitmek zorunda değilsin zaten şeker :114:
Günaydın tatlım, walla çok güzel bişey yapmışsınız, tebrik ederimGünaydın Kızlarr
Nasılsınızz??
Dün darulacezedeydik .. dolaş dolaş kötü oldum akşam 9 gibi yattım sabaha kadar uyumuşum kollarım ağrıyorr
Tuğçemmm, kesinlikle haklısın, 10 numara laf etmişsin burdaşunu aklından çıkarma ÇIRAĞAN SARAYINDA da yapsan sevenin olmayınca eğlenenin olmayınca eğlenmeye mutluluğunu paylaşmaya gelenin olmadıkça yine güzel olmas....
benim amcam maddi durumdan dolayı 50 kişilik yerde nişan yapmıştı ama inanırmısın herkes tüm kurtlarını dökmüştü o minicik müziği kötü yerde
yani kafanı kurcalama salonla sen gününün güzel olmasına odaklan tadını çıkar
Tatlıkedi hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, aramıza hoşgeldin 2012 geliniGünaydin hatunlar :))) Pazartesi sendromumuzu çabuk atlatalim insallah
Aman Allahim cumadan beri girmiyordum geçmisi sööle bi göz gezdirdim ama pek bisey tutamadim aklimda
pink love sinavin kötü geçmis, olsun hayirlisi olsun canim benim bidahaki sefere neye hazir olcagini iyi biliyosundur simdi bide böyle bak :)
Yeni gelen arkadaslar olmus hosgelmisler, hayirli olsun herkesede insallah :))
Veeeee alinan son habere göre 8 haziranda kina gecem, 9 haziranda da dügünüm varherkescikleri beklerim
kafana takma tatlım, artık kırmızı giyeni dövüolarmış de kayınvalidenekızlar ben bindallımı aldım gece mavisi iç şalvarı ve işlemeleri altın sarısı fesi falan var çok minnoş üzerime denediğim an begendm ve alıp çıktım.
yalnız size bi sorum var kayınvalidem kırmızı olmalıydı falan dedi bende bugn çok tereddütteyim çok begenerek aldm, sizce illa bindallı kırmızı mı olmalı?
elbisem kırmızı zaten bindallımda mavi olsun olmazmı
Ben bilem gelirim bursadan gülşenimhavincimm bizi de davet et de görelim düğününü,olmaz mı,,üç beş kişi fazladan olsa sıkıntı olmaz herhalde dmi,,istanbuldan kızlar da görmek isterler bence,, ii olur
eğer çevreniz o kadar genişse bence yetmez havincim, illa düğün gerekir. Bi de sizin kına sokakta olacaktı di mi? O kadar kişiyi sokağa sığdırabilecek misiniz?kızlar yetmezmi bi kına gecesi bi nikah. ne gereği var düğünmüş kokteylmiş
tatlım bandırmaya avm açıldı, gidemezmisin bi gün:26: hem deniz havası almış olursun, benim yerime de memleketimi görmüş olursunavm yok tatlım ilçedeyim ben cnm 1 karton kestim kaç adet oldu bilmiyorum ama 1 karton daha var kenarda ihtiyaca göre kesip ilave ederim
canım tefal actifry diosun galiba, gasomun dediği gibi memnun olan da var olmayan da.. Ben de aynı görevi görecek konveksiyonel fırın aldım, daha doğrusu babişkom almış. O yüzden ben fritöz almıcam tekrar...Kizlar nisanlima 200TL biraktim fritöz alacak.
Fritöz tavsiyelerinizi alabilirmiyim lütfen?
Tefalin bi tane var mis bi yemek kasigi sivi yag yeterli oluyormus.
Bilgisi olan var mi?
Fiyati 200den cokmus heralde??
Birde cok sacma bir soru ama fritöz de patates haricinde baska bir sey kizartabilirmiyim?
oyyy çok geçmiş olsun rosammmbende almamayı düşünüodum kızartma tencereleri var şimdi güsel.ben nuget soğan halkasını patatesi çok seviorum.elimin altında olsun die sürekli kızartma tenceresi almayı düşünüodum taki annem ve kardeşim kızarma yağından yanana kadar annemin yüzü kardeşiminde kolları bacakları ve vücudunun bi çok yeri yandı..lütfen alanlar alıcak olanlar veyaa kullananlarr çok dikkatli olun ve mümkün oldukça arka ocaklarda pişirin
canım aklında bulunsun, kudretnarı yağı da böyle yaraların çabuk iyileşip iz kalmamasında süper etkili:26:saol canım saoll çook zorduuuu Allahım tekrarını yaşatmasın
çook zor günlerdi gasom hatırlamak istemiorum Allahımın gücüne gitmesinderamazanda kadir gecesi günüydü niyetliydik iftara 2 dk ne var ne yoktuu,kardeşim bayıldı oruç zorladı sanırım,annemde onu tutayım derken tencerenin üstünee evde kimse yoktu annem kardeşim ben ikiside yanık resmen derileri aktı,hayatım en zor anlarından bir tanesiydi..amaa şükürlerr olsunn iyiler şimdi annemin yüzünde bişi kalmadı hiç sadece omuzunda iz kaldı.kardeşiminde kolunda kaldı ama zamanlar geçicekk..plastik cerrah ile tedavileri sürüyo,kantoron yağı kullandılar çoookk şüküürr bu kadarınaaa çokk.
Ben haftasonu aLmaya karar vermiştim ama bugün oLanLardan sonra vazgeçtim..YenidenDogdum seninLe iLgiLi deiL kesinLikLe beni yanLış anLama oLur mu??
Bu arada seLam kızLar...
Ben de öpüyorum seni liloşummmmmBen çıkıyorum canLar...Görüşemediiğimm bütün arkadaşLarımmm öpüyorumm hepinisiiii
canım kullanmadım suda çalışan, ama ben braun kullanıyorum, 3 başlıklı, çok memnunum...Yenidendogum Allah bagislasin canim. Calismak zorunda oldugun icin mecburen evladinda bi sekilde bu duruma alisacaktir. Henüz cok kücük ama olsun, Allah yardimcin olur insaAllah.
Ben karacadan kahvatli takimi almistim canim 240TL vermistik. Ama daha uygunlarida varmis ya. Benim iste hersey aceleye geldi sizin gibi herseyi takip edemedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz.../483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz-2.html
Bak burda görebilirsin kahvalti takimini.
pink günaydin hos geldin nasilsin
Kizlar ya ben bir de yeni epilatör almak istiyorum ama hem bir cok kafasi olan hem de suda da calisan bi tane istiyorum. Önerileriniz var mi?
evet benımkıde oyle acıkcası daha yenı yenı konusuyor
ben yeşilköyde calısıyorum annem bakıyor okula yazdırmıstım ama hasta dıye gıdemedı sımdıe da gonderemem dıye dusunuyorum ama annem arada yurt dısına cıkınca baskaları bakıyor degısıyor sureklı cunku aynı kısıyı bulamıyosun buda cok zor oluyor aksam cocuk hepsınde sınmıs oluyor benı gorunce dunyası donuyo cocun neysekı evde erken oluyorum
ne kadar tuttu hepsi canım sen kendınmı alıyosun bu ıhtıyaclarını aılenmı ?
buarada bende sulu ıstemıyorum standart torbalı olanlar varya onlardan alacagım bende motor gucunu onemsıyorum gerı kalan muhım değil :) 2400 istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?