İyiyizz (en azından ben iyiyim hehe:)) ) sen nasılsınn:))
iyim bende tatlimm... ALLAH daha cok ck cok iyilik mutluluk saglikk versinnn :)
Aminn hepimize inşallaaahmesela şu heyecanı telaşı felan alsa ya keşke bi benden evlenemeden kalp krizinden ölmekten korkuyorum
:))))))))))))))))) ahhh o bendede varr heycanlaniyorum cok bide aralikda bitiyooo 2012 girdigimiz andan itibaren hazirliklar dahada bi hizlancak daha bi telaslanicaz bilmiyorum napcaz nasil gecicek gunler:) hayirlisiii hayirlsii hhayirlisiii dua ediyorum hep insallah sorunsuz guzell bi sekilde bunlari atlatalimm
Kızlarr modellere bi bakın bakalımm en beğendiğiniz hangisi söylerseniz eğer..:)))
http://www.laperi.com.tr/abiye_modelleri_tonybowls/evenings/abiye_11154.jpg
http://www.laperi.com.tr/abiye_modelleri_tonybowls/le gala/abiye_111511_009.jpg
http://www.laperi.com.tr/abiye_modelleri_tonybowls/paris/abiye_111740_005.jpg
http://www.laperi.com.tr/abiye_modelleri_montage/abiye_111959.jpg
hahahha severim seni gacııııııııııgasooo hanımm gasoo hanımm ağzını topla sensin oo
Neyse artık ben çıkayım kızlarr iyi geceler hepinize tatlı rüyalar:)))muaah öpüyorum hepinizi:)
pembeli olan kuzum bnce 2.si sanrm
Gayet güzel cnm
canim ama benim gidip görme sansim ancak nikah tarihi alindigi zaman olabilir..
yani kapora ödenmis olsa bile degistirebilirmiyiz sence?
gebzede olacak dügün canim..
netten fotograf buldum ama kayit edemedim kopyala yapistir yaptim..
3 tane ekliyorum nasil sizce?
Eki Görüntüle 305472
bu heralde gelin damat masasi olabilir mi?
yoksa nikah mi burda kiyilacak sadece?
Eki Görüntüle 305473
burda da pist görünüyor sanirim dimi kizlar?
Eki Görüntüle 305474
Canım ben de muhtemelen Arçelik alıcam Vestel beyaz eşyada nasıl hıc bılmıyorumbuarada dun bosch vestel ve arcelıge baktık artık karar ver alıcam yoksa sendne habersız dedı bende b ı ara bakıp su dıyecegım buzdolabı ıcın
8 kg camasırlar boshc 2 bın lıra sok oldum valla
vesteldede cok ındırım hedıye fılan var
ya hepsı arcelık oalcak yada buzdolabım vestelmı olsa sasırdım dık supurge verıyor 70 w buzdolabına bulaık ve camasır da onemlı markada dıyorum bırde no forst ların harıcınde baska bı sıstem varmıs onlar epey uygun nemlı havayla calısıyomus daha eskı bı sıstemmıs kfamı karıstırdı bosch kombı ınox dolap 1800 o sıstemde
ben hap kullanmayi düsünüyorum kizlar..
salonda nisanlim 500 600 kisi en fazla gelir demis ama biz ancak 400 bekliyoruz o niye öyle dedi bilmiyorum :))
kesinlikle öyle sevenlereimiz gelmezse zaten hic bir anlami kalmaz dügünün..
beyaz esya biz boschtan aldik tavsiye ederim :))
ben şahsen almayı gerekli duymuyorum evdede kullanmadıgımızdan alıskında degılız dıye dusunuyorumKizlar nisanlima 200TL biraktim fritöz alacak.
Fritöz tavsiyelerinizi alabilirmiyim lütfen?
Tefalin bi tane var mis bi yemek kasigi sivi yag yeterli oluyormus.
Bilgisi olan var mi?
Fiyati 200den cokmus heralde??
Birde cok sacma bir soru ama fritöz de patates haricinde baska bir sey kizartabilirmiyim?
haklısın canım prenses gelınler ıcın boy gerek kısa gosterıyorsüpermiş :) ama giymeden hayal kurma canım
ben de prenses gelinliğini çok beğeniyodum ama hiç umduğum gibi durmadı :44:
Ben haftasonu aLmaya karar vermiştim ama bugün oLanLardan sonra vazgeçtim..YenidenDogdum seninLe iLgiLi deiL kesinLikLe beni yanLış anLama oLur mu??
Ay canım olanlardan sonra derken bişeymi oldu forumlamı alakalı ?
Bu arada seLam kızLar...
hayırlısı olsun canım Allah daim etsinKızlaaar canımm sevgilimle barıştıkk hehe:))hatta yanıma geldi böyle ohh hasret giderdik:)))hazırlıklar devam edebilir yani :))))
Aaa canım hayırlı olsunn bende eylul gelını olucam ınsallah Allah nasıp ederse hoşgeldinBen de %95 2012 yaz gelini olucam daha soz dun aksam yapildigindan tama tarih konulmadi ama yaz sonu olur sanirimhic bir sey bilmiyorum hazirliklara dair. evin tek kiziyim bi de. sozlum de ilk evlenecek cocuk yani her iki aile de deneyimsiz. nasil olacak bakalim. takipteyim sizi
Günaydınnnnnn herkeseeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?