Hos geldin, yeni isin nasil gidiyor, bayagi yogun calistigini söylemistiler :)
Evet canım yaa mecburum ama düğüne kdr çaLışıcam çünkü parası çok iyi en azından 5 ay eşya fLn aLırım..öLüyorum resmen ama dayanıcam düğünden 1hafta önce de çıkıcam gaLiba pLanım bu şimdiLik =)
Sen nasıLsın napıosun
MasAllah sana. Nisanlimda iki iste calisiyor suan bayagi yogun. Uyku nedir unuttu garibim. Ama oda bizim icin ugrasiyor. Bi kac ay dayan sonra cikarsin.
Bende gün sayiyorum iste.. Ayrilik vakti yaklasiyor..
Allah koLayLık versin bütün ÇaLışanLara..ayrıca bütün evLenicekLere de Allah yardım etsin =) Oyy kıyamamm..ama oLsunn sonundaa bi daha ayrıLık oLmadann hep beraber oLucaksınız cnmmm...sabredicezzz...
Amiin canim amin.
Canim kocama kavusacagim icin sonsuz mutluyum. Ama ailemden ayrilacak olmanin burukluguda var iste icimde. Hayirlisi... Insan olgu nelere alismiyor ki..
Kızlaaar canımm sevgilimle barıştıkk hehe:))hatta yanıma geldi böyle ohh hasret giderdik:)))hazırlıklar devam edebilir yani :))))
Kızlaaar canımm sevgilimle barıştıkk hehe:))hatta yanıma geldi böyle ohh hasret giderdik:)))hazırlıklar devam edebilir yani :))))
Çok sevindim canımmm gözün aydın..Allah bir ömür böLe mutLu etsin sizi inşş =)
Hadi gözün aydin bi daha yasamamak ümidi ile
ayyy havvaylaan yusuff çok hoşş ya
Ben çıkıyorum canLar...Görüşemediiğimm bütün arkadaşLarımmm öpüyorumm hepinisiiii
hayırlı olsunKızlaaar canımm sevgilimle barıştıkk hehe:))hatta yanıma geldi böyle ohh hasret giderdik:)))hazırlıklar devam edebilir yani :))))
hayırlı olsun
sen daha hoşsun rosam yaa
iyi aksamlarr gelinciklerr nasilsiniz bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?