yavrum beniiimm nihayet gelebildimEki Görüntüle 304829
Eki Görüntüle 304830
Eki Görüntüle 304831
Eki Görüntüle 304838
Eki Görüntüle 304837
Eki Görüntüle 304839
Eki Görüntüle 304840
Eki Görüntüle 304841
kızlaaar iğnedenliğim ve kına tutanlara hediyelerim nasılllll
heheh aslında regl olduğumuz zman işe yararmı acep die düşünüyorummm
yoookkk, krem olan bölgeye çamaşırının kumaşı kremi emmesin diye üzerine bişey koy, streç film parçası da olur sürerken taktığın lateks eldiven bile olur, çıkar onu koy, sıkı bir çamaşır giyin ama hava almaması gerekirhee tamamen komple sarıp sarmalamaya gerek yokmuu
biz de biraz uzak kaldık aslında canım ya :114:selam kızlar ben cok uzak kaldım sıze yaaaa cok uzuluyorum valla herseyı kacırıyomusum gıbı gelıyo
hahha çok güzel bi betimleme olmuş, "hoplaya zıplaya şafak saymaların"ayyyy yawruşummm tekk öylee olsunnbilmem ya alışmışım senin hoplaya zıplaya şafak saymalarınaa o yüsden sakin geldin herhaldee bi dahaaa hiççç ayrılmayınnn inşallahh
ay inşallaaaaahhh, o gün var ya ben de haykırıcam "yeeesssss, yeesssssss, today is the daaaaaaaayyyyyyy" diyetodayyy is thee dayyy bizim tickerlardada yazacakmıııııı buu yaa :106:
Merhaba kizlar, nasilsiniz?
Hosbulduk tesekkür ederim lilam lamelifim gasom.
Tatilimiz güzel gecti aslinda. Nisanlimi sadece iki gün görebildim ama o iki gün de muhtesemdi.
Ceyizlik alis verisi yaptim. Eksiklerim artik cok az kaldi cok sükür :)
Aldiklarimi topicimde paylasirim.
Gelinlik bakmaya vakit bulamadim. Nisanlima iki magzaya sorduk biri 800TL den biri de 1000TL den fiyatlarin basladigini söyledi.
Kiralik olunca cok az bir fark oldugunu ögrendik. Ailemin tavsiyesi üzerine satin alicam gelinligi.
Bu gel gitler yoruyor beni ya. Artik bende yerimi yurdumu yuvami bilmek istiyorum.
Allahin izniyle hayirlisiyla bu dönemleri atlatiriz.
Kizlar cok sacma bi sorum olacak :)
12 Kisilik Hisar yemek takimim var. Onun tüm parcalarini mi misafir icin sakliycam?
Yoksa yarisini günlük mü kullanicam?
kuzum 6 kişilik çok az 12 kişilik al misafirliğini 6 kişilik günlükte yeterli ama unutma misafirlerde çok kişi olur ve her zaman misafir takımı fazla olurSagol bubaburcugum :)
Benim bi 6 kisilik yemek takimim var ama bi tane daha mi almam gerekiyor acaba? 6 kisilik az olur heralde?
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...un-dunyasina-hosgeldiniz-10.html#post22102218
Kizlar sayfa 9 ve 10 da yeni aldigim ceyizlikler eklenmistir
nasıl yaniiiiiiiKızlar artık bu başlık altında bulunamıycam ayrıldık bitti yani herşey..Mutluluklar hepinize:)
selam kızlarr
nasılsınız ne var ne yok bakalım...
benim düğün mekanım netleşti sonunda 7 temmuzda gelin oluyorum allahın izniyle
bunun dışında sınavlarım bitti ve çok rahatladım
sohbetlerinizi özledim öpüyorum hepinizi minnoşlar
Kızlar artık bu başlık altında bulunamıycam ayrıldık bitti yani herşey..Mutluluklar hepinize:)
çok şekermiş :114:
hayırdıırr :26:Kızlar artık bu başlık altında bulunamıycam ayrıldık bitti yani herşey..Mutluluklar hepinize:)
Benimde dugunum 6 mayista Istanbulda 4 Mayista Bursada kina gecem olucak insallah kismetse :)
Benimde dugunum 6 mayista Istanbulda 4 Mayista Bursada kina gecem olucak insallah kismetse :)
hoşgeldin şeker
hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar şimdiden :114:
hayırlı olsun canım buranın en son gelini benim heralde
buabur canim dur kafam karsitisimdi misafir icin 12 kisilik var günlükte 6 kisilik var
günlük bi 6 kisilik daha almam gerekiyor mu?
gaso canim tesekkür ederim almayi düsünüyorum bakalim kararim degismezse :)
yeni gelen arkadaslar hos geldiniz..
ama nisanlisindan ayrilan bir arkadasimiz varmis :S cok üzüldüm hayirlisi olsun insaAllah :S desem bilemiyorum ...
bubaburum canım bende vardım yalnız değilsin 09.09.2012 benimde.hayırlı olsun canım buranın en son gelini benim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?