2012' de yazın evlenecekler

mucik yieevruuuuuummmmm oohh :)

anaaam Prag a herkes gitmiş ya zaten, bildiğin orta malı olmuş ya prag, amaaaaaann, neyse ben de italyadan sonra prag ı ekledim listeye, giderik bigün

Son düzenleme:
ROSAm öle deme kızz sinirliin de böle hissedionnnn

GASOOmmmmm öle deme kız gerçekten çok güzel PRAG ama popülaritesini kaybetti artık şimdi bilinmeyen pek revaçta olmayan yerlere gitmek moda,ben birkaç gücell yer buldum sülerim sana da

Bu rada YENİDEn DOĞDUM senle hiç konuşamadık kuzu yaa ben giriyoom sen çıkıyon.Senin yazıları okudumda ben çözemedim kuzu bee kısaca eğer çok özel değilse özet geçer misin benim kafam karıştı?

Bakirelik raporu tüp bebek doğum ayrılık evlilik hepsi bir arada ben sonuca varamadım:18::18::18:

Havinlke de iletileriniz ne kadar çok benziyo ama ikinizin de tek taşını beğenmedim benimkisi daha gücelll

tamam yieevrruum, bekliyorum senden tüyoları, en güzel aşk mekanlarını :112:

bu arada rosamm haklı galiba, bazen ben de düğünde görüşelim istiyorum benimkiyle

yettim kızlaaaar....
bbenimkide mavi tura katılmak istiyo balayında ülkeleri gezelim görelim diyo bilmiyorum valla tereddütteyim

yettim kızlaaaar....
bbenimkide mavi tura katılmak istiyo balayında ülkeleri gezelim görelim diyo bilmiyorum valla tereddütteyim
aaa yavru kuşum sen böyle deyince aklıma ne geldii,
ben geçen haftalarda vapurla karşıya geçerken kabataştaki büyük yolcu gemilerini görünce acaba bunlarla seyehat nasıldır, tutar mı insanı diye düşünmüştüm
kusa kusa geçirmeyelim balayını
hatta bkz..

balayındaa ülkemiii gezilirrr ayolllllllllll
dimi kııııııııızzzzzzz

ben hayattaaa balayımı geçiremem o kocaa gemilerde zaten belki miğdem bulanırronuda geçtim ufacık oluo odalar yataklar mataklar sallandıkça sallanırıs artıkın
bubamm benii dinle sen gitmee balayındaaayakların yere bassın kızım nolur nolmasss

oo kızlar mekanlar tutulmuş sanırım balayı konuşuluyor :) nereleri tuttunuz? aksaray kristal düğün salonu hakkında bilgisi olan var mı?

aaaah rosam bi hayal kurdurtmadın hayde sooor sooor

canım izim de hem söz alyansımız hem evlilik alyansımız var ediyor 2,ama aöyle bi söyledin ki bizde alyans çokkk doğumgünümde özel günlerde alır diye,sanki kolye alır gibi bahsettin ondan garibime gitti,ben de ikisini kullanıyorum hem normal alyans hem de tamtur .Bizim de aşkımızı hissetmemiz için yüzüğüe ihtiyacımız yok ki zaten,9 yıldır beraberiz 1 yıldır alyans takıyorum diğer 8 sene çöp değil tabiki..Alyanslar simgedir sadece hepimizin nişanlısıyla arasında özel şey vardır ki en özeli yüreğimizin pır pırı
tamam yieevrruum, bekliyorum senden tüyoları, en güzel aşk mekanlarını :112:

bu arada rosamm haklı galiba, bazen ben de düğünde görüşelim istiyorum benimkiyle
dellenme kısss
Gece Kuşumdan özel tüyolarr kızzz bizede diiiiiii
az zaman geçsin vercem size tüyo ben
yettim kızlaaaar....

ayy süper olur valla kızz maddi anlamda sorun yoksa her yere gidilir valla,bizde eğer yurt dışına gitmezsek de burada olursak,tek bir yere bağlı kalmayalım diyo nişanlım,mesela fethiye bodrum rdan antalya yapalım diyo,ben kararsızım balayının yolda geçmesini istemem

Amannn bana her yer PARİS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…