2012' de yazın evlenecekler

Arkadasim konu neyse umarim bir an önce halledilir.. ne kimse üzülsün ne de sen kaybet sevdigini Allah kolayliklar versin size, güc versin elele herseye beraber gögüs gerebilmeniz için..

tatlım noldu sana yaaa:26:
kızların dediği gibi, anlatmak istersen biz dinleriz, hem sen de rahatlarsın biraz

Selam arkadaslar, dügündaslar, canlar :)))

Bugün hatta bir kaç saat önce ögrendim ki sevdicegim dügünümüz için 23 hazirana dügün salonu bulmus :))
Bende katildim bu kervana banada yer açin

Hosgeldin aramıza canım aynı gün evleniyoruz memleket nireee???

buarada pinkim lovem ne oldu sana yaaa ((anlat kızz acılırsınnn

hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınızz sizdende fikir almak gerekir ama çok uzun bir konu vakit buldukça yazacağım sizleree

Hosgeldin aramıza canım aynı gün evleniyoruz memleket nireee???

buarada pinkim lovem ne oldu sana yaaa ((anlat kızz acılırsınnn

hosbuldum canimmm :))) ayyyy ayni gün demek hadi bakalim hayirlisi insallah :))

memleket diyince biraz karisik istanbulluyum ama fransada yasiyorum.. sen nerelisin, nerdensin :))

selam kızlar napıyosunuz

pinkkiimm ne oldu sana böyle?? anlat yevrum dinler yardımcı oluruz elimizden geldiğince

Öncelikle burda her şey kayıtlı kaldığı için yazıp yazmama konusunda çekimser kaldım.. zamanla başımı ağrıtmasını istemiyorum

Ben nişanlımla 2007'den beri tanışıyorum birlikte büyüdük diyebiliriz buna.. ve onu gerçekten çok seviyorum

2010'un Eylüllü Ekimi gibi evlenme kararı aldık.. Babası demiş isteme gidelim mi diye bana sordu bende ailemle konuşup kabul ettim

Ama hemen şimdi degil önce durumu toparlayıp hazırlanmam gerek daha yeni geldim askerden dedi

Bende Tmm dedim bekledim. Aileme bir kere haber verince Mart oldu şöyle böyle derken istemeye geldiler.. Söz oldu ...

Mayıs ayında nişan alışverişine çıktık.. Ve bilezikler alındı.. benim ailem 20 gr.dan 2 dal bilezik taktı. Annemde kayınvalidemle konuşurken

bu çocuklar ev olucaklar kenarda 3-5 krş paraları olması lazım dedi ne yapıcaksınız. K.validem dedi set almamız lazım.. ben dedim ne gerek var bir sürü zarar bozarken.. K.validem dedi olmaz elegüne karşı bi set alıp takamamışlar mı desinler neyse ben dedim tmm o zaman.. annem kaç bilezik yaparsınız dedi.. o da yaparızz dedi 5-6 dal benim annemde bu konuda çok gıcıktır. illa güvence vericeklermiş neyse o konu kapandı öle.. nişan alışverişinde bana 15 gr.dan 2 dal bilezik aldılar taktılar annemde bunların gramını öğrendi nişandan sonra sürekli nişanlıma bunları böyle yapmışsınız digerlerini öyle istemem diye konuşmaya başladı ben annemi susturdum. K.validem geziyor yiyor içiyor bir kırık iğne koymamış kenara.. gezmeelrde gelinim diye övünüyor ama kırık iğnesi bile yok bizim için ..annem yorgan soruyor benim kimseye ihtiyacım yok diyorum kapatıyorum konuyu.. K.babam nişanlımın çalıştığını yemiş krş birikim yapmamış

nişandan sonra nişanlıma demiş ki oğlum ben senin paranı harcıyorum düğün yaklaşıyor sen çalış kendi paranı biriktir düğünü yap.. neyse ona da bişe demedim.. nişanlım baktı para yetmicek bunalıma girmeye başladı sürekli huzursuz falan.. en sonunda konuştum yeter dedim böyle para yüzünden mutsuz olacağımıza 1 ekmeği yiyelim mutlu olalım olmasın boşver.. dedi tmm o zaman 2 dal bilezik yaparız o da annem babam takar eli boş kalmasın diye bende tmm dedim.. benim için hiç sorun yok.. Annem dün akşam bilzikleri sakladığım yerden almış babamın yanında konuyu açtı dedi ki bak pink bunlar böyle olmuş ama diğerleri kesinlikle böyle olmucak istemiyorum dedi.. bende dayanmadım yeter anne canını alıyım coçuğun ailesi yardım etmiyor bizim elimizde 1000 liramız olsa onla düğün yapacağız dedim.. gidip yakalrına mı yapışayım şu kadar yapıcaksınız diye .para bu yaratılmıyor ki .. sonra babam konuştuu ( k.babamın kendi ufak bir dükkanı var k.validemde leventte çalışıyor evleri kira onların yapabileceği bir şey yok aslında ama isteseler kredi çekerlerdi)

Neyse sonuç olarak ben nişanlımın ailemin karşısında ezik dırmasını istemiyorum hiç bi şekilde ailem tarafından kırılmasını da çünkü çok kinci hemen kırılır alınır onun için biten bitmiştir yani aileme saygısızlılk etmez ama onları da asla bir daha kalpten sevmezz huyunu biliyorum.. artık bu laflardan nişanlımın ailesinin rahatlığından çok sıkıldım.. 2 bayramda tatil yaptı ben senelerdir pikniğe bile gitmedim parasız köyle bile gidp gelinmiyor çadır kiraladılar bir hafta yediler içtiler ohh.. ben gelin olduğum helde gezemiyorum.. ben bu kadaR sıkıntı çekersen onların keyfi yerinde şimdi kredi çekip taksit yapmayı düşünüyorum.. bunları benim degil onların düşünmesi lazım akılları bir karış havada

bazı arkadaşlar diyor ki aileni geri çekme konuşsun yapsınlar tabi diye..

ama şöyle bir durum var ki

nişanlımın ailesi hiç bir şeye hayır demez tmm der.. ama nişanlıma derler ki "oğlumm dedikleri gibi yapın" ama kimse sormaz parar var mı yok mu diye..

ahh pinkcim ne diyeyim bilemedim çünkü aynı durumda sayılırız...
ama ailem birşey demiyor, tabi kızıyorlar içten içe ama ben ve nişanlım üzülmeyelim diye hiçbirşey demiyorlar...

sabahtan beri hesap yapıyorum yapıyorum çıkamıyorum içimdenn

herkez gibi benimde mutluluktan ayaklarım yerden kesilmesi gerekmez mi?

sevdikçe kanıyor kalbim ne para ne başka bi şey sadece sevdigim erkekle bir ömür mutlu olmak istiyorum

şimdi kredi konusunda emin degilim

10..000 tl çeksem 375 fln geri ödemesi olacak bunun..

diyorum her şeyi olduğu kadar yapıp idare mi etsem yoksa kredi çekip herkezi sustursam mı?

ahh pinkcim ne diyeyim bilemedim çünkü aynı durumda sayılırız...
ama ailem birşey demiyor, tabi kızıyorlar içten içe ama ben ve nişanlım üzülmeyelim diye hiçbirşey demiyorlar...

düğün tarihim alındı sedoşhummm onu çok seviyorummm her şey güzel olsun istiyorumm

sadece mutlu olmak istedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…