Elifim moralim çok bozuk o yüzden yazmak da gelmiyor içimdennn
sadece okuyorumm güçlü olmaya çalışıyorummm lütfen benim için dua edin atlatayım bu günlerii
güçlü olmalıyımm ayakta dimdik başım eğmeden durmalıyımm.. anladım ki hayat gerçekten çok zorr..
böyle enkaz altında günlerce kalıp çıkmış, onun unutmak etkisini üstümden atmak ister gibiyim.. hem sağır kalbim hem dilsizz... pembeydi aşklarıımmm...
pembe gözlüklerimi takmıştımm dosta düşmana el sallayarak yürüyordum kahkalar atarak, nişanlımın elinden tutup dimdik bu yolda yürüyerek
büyük bir taşa takıldım aileme...düştümm..
dizlerim degil kalbim kanıyor sanki.. onu o kadar çok seviyorum ki ne üzmek isterim.. ne kaybetmek..
şimdi kara kara düşünüyorumm.. düştüğümü duysa elimden tutar mı benimmm
tatlım noldu sana yaaa:26:Elifim moralim çok bozuk o yüzden yazmak da gelmiyor içimdennn
sadece okuyorumm güçlü olmaya çalışıyorummm lütfen benim için dua edin atlatayım bu günlerii
güçlü olmalıyımm ayakta dimdik başım eğmeden durmalıyımm.. anladım ki hayat gerçekten çok zorr..
böyle enkaz altında günlerce kalıp çıkmış, onun unutmak etkisini üstümden atmak ister gibiyim.. hem sağır kalbim hem dilsizz... pembeydi aşklarıımmm...
pembe gözlüklerimi takmıştımm dosta düşmana el sallayarak yürüyordum kahkalar atarak, nişanlımın elinden tutup dimdik bu yolda yürüyerek
büyük bir taşa takıldım aileme...düştümm..
dizlerim degil kalbim kanıyor sanki.. onu o kadar çok seviyorum ki ne üzmek isterim.. ne kaybetmek..
şimdi kara kara düşünüyorumm.. düştüğümü duysa elimden tutar mı benimmm
ha orasina bisey diyemem mevzu derinseamaaa halledilmeyecek mevzu yok, önemli olan konusup paylasmak karsindakiyle :) insallah anlayisli biridir
Selam arkadaslar, dügündaslar, canlar :)))
Bugün hatta bir kaç saat önce ögrendim ki sevdicegim dügünümüz için 23 hazirana dügün salonu bulmus :))
Bende katildim bu kervana banada yer açin
kuzucum sen de hoşgeldin yawyummmHosgeldin aramıza canım aynı gün evleniyoruz memleket nireee???
buarada pinkim lovem ne oldu sana yaaa((anlat kızz acılırsınnn
walla ben az sonra çıkma zorundayım tatlım, mesayi bitio, ama faceden yola devamhepinizi çok seviyorum iyi ki varsınızzsizdende fikir almak gerekir ama çok uzun bir konu vakit buldukça yazacağım sizleree
Hosgeldin aramıza canım aynı gün evleniyoruz memleket nireee???
buarada pinkim lovem ne oldu sana yaaa((anlat kızz acılırsınnn
selam kızlar napıyosunuz
pinkkiimm ne oldu sana böyle?? anlat yevrum dinler yardımcı oluruz elimizden geldiğince
hosbuldum canimmm :))) ayyyy ayni gün demek hadi bakalim hayirlisi insallah :))
memleket diyince biraz karisik istanbulluyum ama fransada yasiyorum.. sen nerelisin, nerdensin :))
hoşbulduk güzelliknapıyosunnnn
ahh pinkcim ne diyeyim bilemedim çünkü aynı durumda sayılırız...
ama ailem birşey demiyor, tabi kızıyorlar içten içe ama ben ve nişanlım üzülmeyelim diye hiçbirşey demiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?