• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

yok olmadık valla ben ayrılmadan 1 ay evvel fark ettım cok barız sekılde hep bı sağlık sorunu vardı onlarda cok yıprattı on ayak oldu sonuca hamıleyken kuzenıme benı aldattı hıssedıyorum dıyodum
ınsan cok ıyı dusunmelı
benımle hıcbırseyını paylasmıyordu sohbet yok bende zamanla alısmısım herhalde bu duruma bılmıyorum yada kurcalamaya korktum o zamanlarda ınan hatırlamıyorum
kuyumcu tanıdık degıl cok alırmıkı
eee madem öyle muhabbetiniz bile yokmuş, bişeyi paylaşmıomuşsunuz da nie çocuk yapma gereği duydunuz? yanlış anlama sakın canım, yargılamak değil amacım, cidden kafak karıştı da, o yüzden soruyorum:26:
Yani hani tüp bebek, çiftlerin uğraşıp didinip de çocuk sahibi olamadığı durumlarda başvurulacak bir olay. ne kadar evli kaldınız acaba?

çokkk merak ediorum evlenince neler olucakkk:9::9::9:
aynen kuzum, ben de çok merak ediyorum:1::33:

yok canım unutmayıs bence helede şu evlilik takvimi benim gözümün önündeyken hiççç unutmam benn bakıyom bakıyom way arkedeş gelin hep aynı yerinde hiç kımıldamıyo ne biçim gelinnsee :1::1::1:

Hahahah aynen yaaa o gelin ayda bir adim atsa yine damadina kavusamaz ne bicim yapmislar :37:

Hahahah aynen yaaa o gelin ayda bir adim atsa yine damadina kavusamaz ne bicim yapmislar :37:

kıçına tekmeyi basmak için buton flanda yapmamışlar canımız sıkıldığındda basardık giderdi azcıkın ya insan aşkısını görünce böle donar kalır mı heç :52::52:

vallaa bende tuttum tuttum sinirlerimi zıplataa zıplataa bi hal olduuu..artıkk booooomm yaniii vallaa yeterrr sinirlendim bak yinee:47::47::47::57::57:

walla bazen hak ediyolar bacımmmmm bende çok sinirliyim tutuyorummm kendimii amma ve lakinnnnnn oda bi yere kadarr naa burama kadann geldiiii bacımmm yiteeerrr ya yiterrrrrrrrrr :47::47::47: :22::22:

Elifim moralim çok bozuk o yüzden yazmak da gelmiyor içimdennn

sadece okuyorumm güçlü olmaya çalışıyorummm lütfen benim için dua edin atlatayım bu günlerii :14:

güçlü olmalıyımm ayakta dimdik başım eğmeden durmalıyımm.. anladım ki hayat gerçekten çok zorr..

böyle enkaz altında günlerce kalıp çıkmış, onun unutmak etkisini üstümden atmak ister gibiyim.. hem sağır kalbim hem dilsizz... pembeydi aşklarıımmm...

pembe gözlüklerimi takmıştımm dosta düşmana el sallayarak yürüyordum kahkalar atarak, nişanlımın elinden tutup dimdik bu yolda yürüyerek

büyük bir taşa takıldım aileme...düştümm..:14:

dizlerim degil kalbim kanıyor sanki.. onu o kadar çok seviyorum ki ne üzmek isterim.. ne kaybetmek..

şimdi kara kara düşünüyorumm.. düştüğümü duysa elimden tutar mı benimmm :14:

kıçına tekmeyi basmak için buton flanda yapmamışlar canımız sıkıldığındda basardık giderdi azcıkın ya insan aşkısını görünce böle donar kalır mı heç :52::52:

walla bazen hak ediyolar bacımmmmm bende çok sinirliyim tutuyorummm kendimii amma ve lakinnnnnn oda bi yere kadarr naa burama kadann geldiiii bacımmm yiteeerrr ya yiterrrrrrrrrr :47::47::47: :22::22:

hahahah kizlar durup dururken ne güzel sinirlenmissiniz öyle siz ya :1:

ya ama bi arada olunca bi evde yaşanabilecek sorun deilki kavgalarımıss, gerçi biz evlenince yenilerini buluruss ben çözdüm bizde o potansiyel var:51:

evlenince kavga edicek konularda artar bence, o potansiyel bizde de var cok yaraticiyiz bazen kavga konusunda :)) hani öyle ki kavga ederken bi bakiyoruz bazen ayni seyleri savunuyoruz :37:

durup dururkenmiiiiiiiiiiiiiii ne dedinn senn ne dedinn sennnn:45:valla ben şahsen kendimce benceee fikrimceee kesinlikleeee durup dururken sinirlenmedimmm mevzum derin ve oldukça sinir sebebii:9::9:adam dünyaya bunun için gönderilmiş herhaldee:26::26:gerçekten ha

sadece okuyorumm güçlü olmaya çalışıyorummm lütfen benim için dua edin atlatayım bu günlerii :14:

güçlü olmalıyımm ayakta dimdik başım eğmeden durmalıyımm.. anladım ki hayat gerçekten çok zorr..

böyle enkaz altında günlerce kalıp çıkmış, onun unutmak etkisini üstümden atmak ister gibiyim.. hem sağır kalbim hem dilsizz... pembeydi aşklarıımmm...

pembe gözlüklerimi takmıştımm dosta düşmana el sallayarak yürüyordum kahkalar atarak, nişanlımın elinden tutup dimdik bu yolda yürüyerek

dizlerim degil kalbim kanıyor sanki.. onu o kadar çok seviyorum ki ne üzmek isterim.. ne kaybetmek..

aman benim balık burçlu arkadaşım....drama bağladın sende benşm gibi haa şuan bişey yok bendede sık sık senin gibi oluyorum..

anlatmak istersen ben dinlerim ...diğer arkadaşlarımda dinler biz seni dinleriz..

Canımm benimm kıyamam sana içimden geçti hissettim ama bişy olduğunu kesin moreli bozuk yoksa yazardın sen..
eğer anlatabilceğin bişeyse biliyosun dinleriz her zman ...

keşke durup duruken olsa kuzu yaaaşkın yan etkisi galiba bize çok pis sinir yapıyo :47::47: :1:

durup dururkenmiiiiiiiiiiiiiii ne dedinn senn ne dedinn sennnn:45:valla ben şahsen kendimce benceee fikrimceee kesinlikleeee durup dururken sinirlenmedimmm mevzum derin ve oldukça sinir sebebii:9::9:adam dünyaya bunun için gönderilmiş herhaldee:26::26:gerçekten ha

ha orasina bisey diyemem mevzu derinse :1: amaaa halledilmeyecek mevzu yok, önemli olan konusup paylasmak karsindakiyle :) insallah anlayisli biridir :34:

yürrüüüü bee kuzumm arkanda benn varımm katıluorumm sana duruppp dururr ken miiiiiiiiiiiiiiiiiiii :52::52:

Back