• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

di mi yaa, walla hiç fena olmas:1:
ben alışveriş sitelerinde arıyorum iyiliği mutluluğu :60:
Bi de şimdi bisküvi dolabından abur cubur alıcam, bide kahve... Ozaman daha iyi olacağım sanırım :56::32:

bende gideim bi kahve yapayım bari kendime çikolata bisküvi falan yiyeyim mutlu olurum belkimm:14:

Selam arkadaslar, dügündaslar, canlar :)))

Bugün hatta bir kaç saat önce ögrendim ki sevdicegim dügünümüz için 23 hazirana dügün salonu bulmus :))
Bende katildim bu kervana banada yer açin :10:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun :34:
nerdensin kimsin kimlerdensin:1:

Latif doğandan küstüm türküsü benden sana gelsin ozman kuzum :1::1:

hoşgeldin aramıza canım :16:
benden birgün önce evleniyosun :9::9:
ama ama küsme yaaa, ağlarım:43:

bende gideim bi kahve yapayım bari kendime çikolata bisküvi falan yiyeyim mutlu olurum belkimm:14:
yap tatlım yap, iyi gelir :56:
Enişte beyden mi problem kuzum, düzeldiniz sanıyordum ben:26:

çalışmayan bayan gül bize nsipet yaptın bende gidiyorum sigaraya hıhhh
an itibari ile 1 saat 4 dk var mesainin bitmesine kuyumcuya ugrucam ben kolyem kopmustu onu yapcaklar para alırlarmıkı ?

aramıza katılan arkadasada hosgeldın dıyorummm
bekaret raporunuda mahkemede kullandık
o benı sucladı mılletın agzına sakız oldu bende bal yokmus kadın degılmısım bende gıttım hersyeın normal olduguna daır hatta sorunun bende olmadıgını ıspatlamak ıcın tabı evlılıgın basından berı hep baska kadınlar varmıs hersey yalanmıs yanı

Son düzenleyen: Moderatör:
geçer canım geçer bi bakmışsın akşam olmuşş hatta gece olmuşş mislerr gibii yatağındasın,sıcacıkkk ohh:9:

aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun :34:
nerdensin kimsin kimlerdensin:1:

ama ama küsme yaaa, ağlarım:43:

yap tatlım yap, iyi gelir :56:
Enişte beyden mi problem kuzum, düzeldiniz sanıyordum ben:26:

tamam kıs tamam ağlama bende ağlaram bak gel barışalım :38::38:

Hosbuldummmm :16:
Deme yaa :)) zaman geçmicekmis gibi duruyor suanda gözümde :9:
Hayirlisi olsun kizlar hepimiz içinde :)

aynen ama geçiyo canımcım merak etme ne kaldıki 6 ay 2 hafta benim 2 gün senin bir güncüğün :119::118: sonraaa evli muttluuuu çocukluuu :123:

Selam arkadaslar, dügündaslar, canlar :)))

Bugün hatta bir kaç saat önce ögrendim ki sevdicegim dügünümüz için 23 hazirana dügün salonu bulmus :))
Bende katildim bu kervana banada yer açin :10:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hoşqeldinnn canımmmcımmm hayırlııı uğurluuu olsunnnnn bendenn 27 gün sonra evleniosunnn..:23::23:sen eveeeeettt derken ben ne yapıyo olacağım acabaaa:23::23:

hoşqeldinnn canımmmcımmm hayırlııı uğurluuu olsunnnnn bendenn 27 gün sonra evleniosunnn..:23::23:sen eveeeeettt derken ben ne yapıyo olacağım acabaaa:23::23:

Tesekkür ederim canimmm çok hosbuldummm :D amiiin hepimizede hayirli ugurlu olsun :)
Valla ne yapiyor olcagini bilemem ama kiminle olcagini bilebilirim :23:

çalışmayan bayan gül bize nsipet yaptın bende gidiyorum sigaraya hıhhh
an itibari ile 1 saat 4 dk var mesainin bitmesine kuyumcuya ugrucam ben kolyem kopmustu onu yapcaklar para alırlarmıkı ?

aramıza katılan arkadasada hosgeldın dıyorummm
bekaret raporunuda mahkemede kullandık
o benı sucladı mılletın agzına sakız oldu bende bal yokmus kadın degılmısım bende gıttım hersyeın normal olduguna daır hatta sorunun bende olmadıgını ıspatlamak ıcın tabı evlılıgın basından berı hep baska kadınlar varmıs hersey yalanmıs yanı
ee nie evlenmiş seninle madem? siz birlikte olamamışmıydınız ki? sorunlarınız ne zaman ortaya çıkmaya başladı?
Bu arada eğer kuyumcu tanıdık değilse para alır :34:

tamam kıs tamam ağlama bende ağlaram bak gel barışalım :38::38:
tımam tımam barışalım hadi:38:

ee nie evlenmiş seninle madem? siz birlikte olamamışmıydınız ki? sorunlarınız ne zaman ortaya çıkmaya başladı?
Bu arada eğer kuyumcu tanıdık değilse para alır :34:
tımam tımam barışalım hadi:38:

yok olmadık valla ben ayrılmadan 1 ay evvel fark ettım cok barız sekılde hep bı sağlık sorunu vardı onlarda cok yıprattı on ayak oldu sonuca hamıleyken kuzenıme benı aldattı hıssedıyorum dıyodum
ınsan cok ıyı dusunmelı
benımle hıcbırseyını paylasmıyordu sohbet yok bende zamanla alısmısım herhalde bu duruma bılmıyorum yada kurcalamaya korktum o zamanlarda ınan hatırlamıyorum
kuyumcu tanıdık degıl cok alırmıkı

ayyy insallahhhh :21:evet biraz zaman geçsin unuturum saymayi heralde :))

yok canım unutmayıs bence helede şu evlilik takvimi benim gözümün önündeyken hiççç unutmam benn bakıyom bakıyom way arkedeş gelin hep aynı yerinde hiç kımıldamıyo ne biçim gelinnsee :1::1::1:

düzelmiştik canım bu yenii:37::37:

al bendende okadar her an patlamaya hazır barut gibiyimm biriktiriyotum şu sıra merak etmeyin yakındır bummm :27: :1::1:

Back