aslında ben istemiyorum tek taş falan tatlım, gereksiz masraf ama kuzucum illa alalım istiyo, sen seç beğen diyobende şimdi nasıl olur ucuzu var pahalısı var,almadan önce bilgim olsun istiyorum
Selam güzellerfreud ve lamelif geçmiş olsun canlarım. nasılsınız?
Yeni gelen arkadaşlarım sizde hoşgeldinizz
aslında ben istemiyorum tek taş falan tatlım, gereksiz masraf ama kuzucum illa alalım istiyo, sen seç beğen diyobende şimdi nasıl olur ucuzu var pahalısı var,almadan önce bilgim olsun istiyorum
bı lc vakikinin kapıda ödeme seçeneği yokmu ya 30 tl uygunmuş alıverirdim kırmzıdan bitane..
ciddimisinben de gerek yok diyodum ama üçüncüsünü aldı adam. üç tane tek taşım var. bi istemede bi nişanda bi de doğumgünümde taktı. eğer istiyosa alın canım. çok sade olanlar var. uygun fiyatlara da bulursunuz
ben de gerek yok diyodum ama üçüncüsünü aldı adam. üç tane tek taşım var. bi istemede bi nişanda bi de doğumgünümde taktı. eğer istiyosa alın canım. çok sade olanlar var. uygun fiyatlara da bulursunuz
Selam canımcım hoşgeldin teşekkür ederim iyi diyelim iyi olsun.. sen nasılsın ? dünkü çekiliş adrenalinden sonra
ay şekerim eskiden tek taşmı vardı yaw saol tatlım olmadı kendi baksın alsın artık bende hiç heves yok
ay şekerim eskiden tek taşmı vardı yaw saol tatlım olmadı kendi baksın alsın artık bende hiç heves yok
benimde tarihler belli oldu salonlara bakıoruz.... 22 ocak nişan - 31 ağustos konya, 2 eylül adana da inşallah düğünler
iyiyim bitanem sağolasın evet yaaa şimdi düşünüyordum ne alabilirim ne yapabilirim diye. tanımadığım birine hediye almakda kolay değil
lavantam sen nasılsın bu arada... küsmüyüzzzz
iyiyim bitanem sağolasın evet yaaa şimdi düşünüyordum ne alabilirim ne yapabilirim diye. tanımadığım birine hediye almakda kolay değil
kızlar ben de yüzükmü alsam nişanlıma olurmu ki:44:
ciddimisinyaşadınn mademm
ben tek taşımın önüne veya arkadasına tam turlardan ıstıyorum yanı dunden berı aklımdadaha bız alyanaslarımızı almadık
bu benım tercıhım olsaydı ona verdıgı kadar parayla bır eksıgımızı alsa gene aynı sekılde mutlu olurdum
maddıyatada cok bakıyor bu ısler
aa cnaımsaat al canım ne yapacaksınız onca yüzüğü
iyyim kuzum ne küsü aaaa canım benim küs olurmuyum hiç denk gelmiyoruz ki pek nyulada denk gelmiyorum ne zmandır..nasılsın bakalım iyimisin..
aşkıma hediye hazırlıyorum foto çekip koyucam buraya hesap işleri var malum yılsonu erken erken kalplerimi kesiyorum hevesim kaçmadan..ben şimdi kaynanaya bişey almak isterdim bana bohçaya koydukları kilotlardan sonra hiç içimden gelmiyor..ben ona götürdüm zaten iğne oyası başörtü birde bohçaya koyduk yeter o bana ladtikli don layık gördü içimde kaldı acısı ben göndermeyi düşünmüyorum kayınvalideme görümceme
oda dogru canım butceye gore bakarsınız madem canım benım yuzugumu tavsıye ederımevet canım çok haklısın ama herkeste olup sende olmayınca aaa neden almadın,niye aldırmıyosun aldırsaydınya kelimeler duymaktansa alsın daha iyi diyosun
:)))) anladım ben onuu ya bari bedeni büyükmü ki ? llohusalıkta falan gıyersın dıye dusunmusturiyyim kuzum ne küsü aaaa canım benim küs olurmuyum hiç denk gelmiyoruz ki pek nyulada denk gelmiyorum ne zmandır..nasılsın bakalım iyimisin..
aşkıma hediye hazırlıyorum foto çekip koyucam buraya hesap işleri var malum yılsonu erken erken kalplerimi kesiyorum hevesim kaçmadan..ben şimdi kaynanaya bişey almak isterdim bana bohçaya koydukları kilotlardan sonra hiç içimden gelmiyor..ben ona götürdüm zaten iğne oyası başörtü birde bohçaya koyduk yeter o bana ladtikli don layık gördü içimde kaldı acısı ben göndermeyi düşünmüyorum kayınvalideme görümceme
biz çok seviyoruz yüzük. ayyy saati de çok. ama iki tane var sürekli taktığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?