canım bildiğim kadarıyla dün sondu katılım için, yani pazar son gibi konuşmuştuk ama yine de kuşuma sormak lazımben de katılamaz mıyım acaba sürekli nete giremediğim için hep kaçırıyorum böyle etkinlikleri
oooouwww çok güzeldi
misss kokarr oooo
can kokarr oooo
seni böyle mutlu görmek çok güzell pinkcim Allah bozmasın
günaydın kızlar bugün bende herşey ters başladı şu kırmızı kurdaleyi annem 2 gündür içinde tutmuş bugün patlayı verdi sanki 9 koca eskitmiş gibi sen nasıl karşı gelirsin diyo
ayy çok tşk ederimmmm balımmm cümlemizee nasip etsinnn inş.
insan gerçekten burda kardeş gibi oluyor lavanta için söylediklerine tamamen katılıyorum yani
Ayy Allahtan bizimkiler karışmıyolar gerçi ben karıştırtmam tamam fikir sölesinler ama hayat bizim hayatımız biz yaşıcaz neticede dediğin gibi daha 17 yaşında değiliz ki kocaya gitmesini biliyos eşyamızı almasınıda beğenmesinide biliriz hıh
bu arada yaş kaç canım ?
23 üm aslında ama 24sün diolar :d 88 mayıs doğumluyum iştesen kaç canım ?bizimkilarde karışmaz ama karşı taraf karışırmı bilemem şimdiden anlaşmış nişanlım ama nişan alışverişinde kendi çok arada kaldıda. düğün alışverişini biz yapcaz demiş inşallah öle olur..
bubaburcum slm cnm..sakın anneni kırma kırmızı kurdele bağlansın yanlış anlamadım inşallah konuyu düğün salonunda çıkartısın bende takıcam snr çıkartıcam hep tutam belimde..yemeğe gittim geldim annem hemen şişirdi beni kaş göz arasında..
felaket ağrı çekiyorum kızlar. nişanlımı da çağırmadım korkmasın diye. ama feci bi haldeyim. tahlilerim yapıldı. geldim eve. ama çok kötüyüm yalnızım da. doktor ilaç verdi etki eder de geçer ağrım umarım. yüzüm morardı ağrı çekmekten
Canım ya geçer inş. ilaç etki eder nişanlına bi haber etseydin keşke evde yalnızmışın biri olsaydı yanında
ingilterede işte. yakın bi yerde değilki. mahvolur gelene kadar. dünden beri geçmedi. nerden çıktı yine bu ağrılar anlamadım
anladım canım tahlil sonuçları ne zman belli olcak
canım bildiğim kadarıyla dün sondu katılım için, yani pazar son gibi konuşmuştuk ama yine de kuşuma sormak lazım
çarşamba günü. yeğenim geldi şimdi. şansa bak. tıp okuyo okulu tatilmiş bu hafta bana gelmiş. üzüldü kız off. hiç istemiyorum beni hasta görmelerini. ikibuçuk yıl gördüler zaten
hadi yaa, arabada çıkarma işi de mi yemedi, tühgünaydın kızlar bugün bende herşey ters başladı şu kırmızı kurdaleyi annem 2 gündür içinde tutmuş bugün patlayı verdi sanki 9 koca eskitmiş gibi sen nasıl karşı gelirsin diyo
ya bak bişe demiyim bişe demiyim diye tutuyorum kuşum ama dayanamicam şunu dicem artıkbu arada 6 günün sonunda 4 aydan gerşye sayıcam allahım sen yüzümü zü kara çıkartma yarabbim...
çok mutlu olalım yarabbim..
o kadar herkes evlende gör gününü diyor ya allahın sen o günleri gösterme ..mutlu huzurlu kafamızın rahat olduğu günleri göster..
burda dertlerimi paylaştığım tüm arkadaşlarıma mutluluk ver benide ayırma yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?