• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

canım fikir vermesi güzel ama bizim şikayet ettiğimiz olay istemediğimiz bişeyi diretmeleri :1: seninki takmıyo kafasına demek ki sana bırakmış istediğin gibi ama en azından fikrini sölesin güzel yada değil diye yorum yapsın ben öylede sinir olurum herkeste var bi dert işte napıcan :9:

kikiki, evet öyle de dert böyle de dert, buna kesinlikle katılıyorummmm :1:

yok yaw dermaw kendimi kötü hissediyorum oda olmuyo arada bişi olsun :D

canım fikir vermesi güzel ama bizim şikayet ettiğimiz olay istemediğimiz bişeyi diretmeleri :1: seninki takmıyo kafasına demek ki sana bırakmış istediğin gibi ama en azından fikrini sölesin güzel yada değil diye yorum yapsın ben öylede sinir olurum herkeste var bi dert işte napıcan :9:

diretmesinler canım helede bizden başka birileri tahammül edemem. dün akşam bi dizi vardı k.valide damat gelin alışverişe çıkıyolar k.calide hep kendi dediğini aldırttırmak istiyo oğlanda tamam annecim tamam annecim kız fıttırdı sonunda attı nişanı o hesap olurum bende valla o kızı gördüm kendimde :D

Son düzenleme:
MERVECİMMMM ne güzel hasret giderdiniz hee, darısı başıma inşallah...
Bizim de özlem iyice başımıza vurdu, çok gerginiz sürekli bişeyleri sorun edip kavga ediyoruz...
Ahh bi görüşebilsek aslında, hiç bi sorun kalmayacak ama:69:
Annen de bence seni gelin edeceği için strese girdi, o yüzden hep böyle sitemkar konuşuyor, bence sen takma kafana, he de geç.. sonuçta ailenle son günleri...
Sonra onlar da seni çok özleyecekler..:31:

Demekk ki hakedecek şeyler yapıyorlar canım yaa :1::1:

geçmiş olsun havin:26:

günaydın melekcim, sınavları atlatmışsın geçmiş olsun :34:
ewet erkekler bizden daha meraklı... çamaşır makinası alayım diyorum, ben de bi görseydim gelince alsak fln dio... sanki o kullanacak çamaşır makinasını yaaa :9::9::9:

Aynen elifcim, katlanıyoruz walla, elden bişey gelmez :1:

cnm darısı başınıza sizde kavuşursunuz inşallah..

annem meselsine gelince kendince haklı kimse ile küs kalmıyım kalp kırmıyım istiyor ama onlar benim kalbii kırıyor biz hep ezildik hala ezileim istiyor onları tutuyor anlamıyor beni kendi haklı kendi biliyor resti çekp beni çaresiz bırakıyor dediki git kocaya nişanlınla hazırla bavulunu git dedi ne kadar içinden söylemesede çok kırıcı ki içinden gelerek söyledi öyle hissediyorum..öyle işte takmıcam kafaya artık inşallah başarabilirsem.

yok yaw dermaw kendimi kötü hissediyorum oda olmuyo arada bişi olsun :D

diretmesinler canım helede bizden başka birileri tahammül edemem. dün akşam bi dizi vardı k.valide damat gelin alışverişe çıkıyolar k.calide hep kendi dediğini aldırttırmak istiyo oğlanda tamam annecim tamam annecim kız fıttırdı sonunda attı nişanı o hesap olurum bende valla o kızı gördüm kendimde :D

Yaa aynen canım one öle accık ağırlığını koysun yerine göre herkesin yeri ayrı tabikide nebilim yani oğlan kendi annesininmi her dediğine tamam annecim diyo :1::1:

Allah bizim adamlara sabır versin, öyle çünkü :1: ama onlar da bizi deli etmesinler, onlarda da hata var :P

Evet var tabiki biraz ince düşünseler bizim gibi hiç böle olmucak illa biz söylicez herşeyi ne anlamıyo kalıyo ozman :1::1:

Günaydın zeynep abla nerelerdesin sen yaa wallahi içimden sen ve yolcu geçiyodu şimdi özlettiniz kendinizi :9:

günaydın zeyneppp:3:

ayyy ne kadar güzelll, keşke benimki de öyle yapsa, walla hiç şikayet etmem:26:

elifcim canım malum sene sonu benim de hesap kitap işlerim yoğun oluyor o yüzden fazla bakamıyorum ama özledim sizleri öperimmm:9:

Derya günaydın canımmm :)

elifcim canım malum sene sonu benim de hesap kitap işlerim yoğun oluyor o yüzden fazla bakamıyorum ama özledim sizleri öperimmm:9:

Derya günaydın canımmm :)

ay abla ya sene sonu, hesap,kitap ,defter,kalem :1: deme bana ya sanki muhasebeci gibi bende uğraşıyorum onlarla püff :5: bizde seni üperiz beya :54: :1:

Yaa aynen canım one öle accık ağırlığını koysun yerine göre herkesin yeri ayrı tabikide nebilim yani oğlan kendi annesininmi her dediğine tamam annecim diyo :1::1:

Evet var tabiki biraz ince düşünseler bizim gibi hiç böle olmucak illa biz söylicez herşeyi ne anlamıyo kalıyo ozman :1::1:

evettt ona dio :D oğlanın anası beğeniyo kıza fikrini soran yok :1: :1:

evettt ona dio :D oğlanın anası beğeniyo kıza fikrini soran yok :1: :1:

Tabi canım niye sorsun ki oğlanın anası evleniyo töbe yaa :1::1: şöyle oğullarının üstüne çok düşen annelere kızıyorum tamam insan evladını sever tabiki ama eğer evladı bi yuva kurmaya niyetlendiyse eşi olucak insanıda sevsin saygı duysun ..

cnm darısı başınıza sizde kavuşursunuz inşallah..

annem meselsine gelince kendince haklı kimse ile küs kalmıyım kalp kırmıyım istiyor ama onlar benim kalbii kırıyor biz hep ezildik hala ezileim istiyor onları tutuyor anlamıyor beni kendi haklı kendi biliyor resti çekp beni çaresiz bırakıyor dediki git kocaya nişanlınla hazırla bavulunu git dedi ne kadar içinden söylemesede çok kırıcı ki içinden gelerek söyledi öyle hissediyorum..öyle işte takmıcam kafaya artık inşallah başarabilirsem.
inşallah tatlım...
çok özledim walla, kavuşalım da artık birbirimizi yemeyelim istiyorum...:31:
Walla annen ne düşünüp de bunları söylüyor bilemiyorum.. ama benim de bandırmadan bi arkadaşımın annesi öyleydi, kızını böyle en güzel günlerde hep ağlatırdı, iğneli laflar söylerdi... hiç bi anlam veremezdim ona...
kız istanbula gelin gidecekti..
Sonra düğün günü geldi çattı...
Gelin alıcılar geldi kapıya, arkadaşımı verdik, evden çıkardık...
Anneciği feryat figan ağladı ve bayıldı.. Herkesi de ağlattı evde, kızının arkasından söyledikleri ile...
O zaman anladım ki meğer bütün buğuzu kaprisi iğneleyici sözleri kızının gideceği stresindenmiş ve ona olan bağlılığından...
Belki anneciğinle bunları ılımlı konuşsan bi ortak yol bulursunuz hee

Tabi canım niye sorsun ki oğlanın anası evleniyo töbe yaa :1::1: şöyle oğullarının üstüne çok düşen annelere kızıyorum tamam insan evladını sever tabiki ama eğer evladı bi yuva kurmaya niyetlendiyse eşi olucak insanıda sevsin saygı duysun ..

benim kaynanam çok uzakta, varla yok arası, bazen kendimi çok şanslı hissediyorum kızlar :P

benim kaynanam çok uzakta, varla yok arası, bazen kendimi çok şanslı hissediyorum kızlar :P

bazen mi bence kendini herzaman heryerde şanslı hissetmelisin..benimki beni dibe istiyor bana bayldığından değildir oğluna düşkünlüğünden artık çalışıcam ben çok kararlıyım önceden çalışmak istemiyordum ama artık istiyorum kavga mavga çıkar huzurum kaçmasın

kızlar günaydınnnn ,dün oturacağımız eve bakmaya gittik,kiracı erken çıkmış aşkım sürpriz yaptı eve gittiğimizi sonradan söyledi :16: ,çok eksiği var ama çok güzel :) oturma odası küçük sadece ,mutfak falan büyük bide balkonu da içeri katcaz pimapen yaptırcaz daha da genişler :) hazır mutfak olucak umarım fiyatlar çok değildir,arkada bi tane çocuk odası var orada gömme dolap var oraya yorganları battaniyeleri koyucaz iyi oldu benim için :) yatak odasında sadece elbiselerimizi koyucaz yorganlar ortadan kalkıcak en azından,oturma odası köşede kalıyo çift cephe görünüyor ,banyosu büyük duşakabin olucakmış,ev yeni boyalı açık sarı şampanya rengi ama ben salonu oturma odasını bide mutfağın boyasını değiştirmek istiyorum,öyle işte çok mutlu oldum görünce :1: nasıl bi ev diye merak ediyodum hep :) :) aşkımla mutlu oluruz inşallah orada :16: ...birde benim şansıma evin dış cephesini haziranda boya yapıcaklarmış şuan kötü gözüküyo dışardan boya olunca daha temiz olur :) doğalgaz da kapıya gelmiş paramız kalırsa evimize çekmeyi istiyoruz :1: :1: çok mutlu oldum yaa..
gülşeniim hayırlı olsun, çok sevindim valla, inşallah istediğin değişiklikleri de yaparsın da ağız tadıyla yerleşip oturursunuz evceğizinizde :16::16:

2012 gelinlerii :) günaydınn.. yaa nikah günü alanınız varmıı? düğünden kaç ay önce alınması gerek benim 29/30 haziran.. pendikte olucak nikah istanbulda buişler nasıldır bir bilen varsa yardımm
canım bazı belediyeler 3 ay öncesinden bazıları 6 ay öncesinden gün vermeye başlıyor ileri tarih için
en iyi pendik belediyesinin web sitesine bak veya telefon aç
hem ücretler de belediyeden belediyeye değişiyor, onlara da bakmış olursun :112:

şimdiden de hayırlı olsun şeker :70:

çok kötü ağrım var kızlar. yerimden kalkamadm dünden beri. randevu aldım doktora gtcem. bişey çıkmaz inşallah
havincim geçmiş olsun, yoktur inş. ciddi bişey :70:

aynen aynen bide oğlan anasından başka karışanlar oluyoya ona daha da kıl oluyorum :D fikir beyan edersin kullanışlı olur yada olmaz die ama başkasına gerek yok. biz ne alcağımızı bilirik okadar akılbaliyiz kaç yaşına geldik canım aaaaa :47: 17 yaşındaki kız sanki karşısındakiler allamyaa:52:

bazen mi bence kendini herzaman heryerde şanslı hissetmelisin..benimki beni dibe istiyor bana bayldığından değildir oğluna düşkünlüğünden artık çalışıcam ben çok kararlıyım önceden çalışmak istemiyordum ama artık istiyorum kavga mavga çıkar huzurum kaçmasın

yok yok, dibinde olma canım, çok can ciğer olunsa bile bir yerden sonra o da sorunlu olmaya başlıyor, evde oturup huzursuz olacağına, dışarıda olup keyifle çalışmak daha iyi geliyor kulağa

canım bende kaynanmla hep anne kız gibi olalım şimdi annemle nasılsam öle olsun isterdim benim kaynanacığımda uzakta orduda yaşıyolar pek tanıyamadım uzakta olduğu için ama tanıdığım kadarıyla iyiler şimdilik en azndan sonrasında ne olur bilemem inşallah güzel anlaşırız gerçi ben yine hiç bi zman saygıda kusur etmem kendilerine ..

Back