2012' de yazın evlenecekler

:KK9::KK9: ben çiğ börek tarifi arıyorum, canım sıkılıyo, canım da çekiyodu epeydir :KK68:
ben de çiğ börek yapiyim de yiyim diyorum :KK56::KK56::KK56:

sağolun kızlar ALLAH hepimizinkini tamamına erdirsin. Valla hazırlıklar:KK59: ne hazırlığı çok eksiğim var. neyseki mutfağım tam sayılır ama geri kalanı yok denecek kadar az. çalışıyorum eve yardım ediyorum elimde doğru dürüst para kalmıyo. inş eksiklerime başlıcam biriki ay sonra. sizde durumlar nasıl. benim gibi olan var mı

sağolun kızlar ALLAH hepimizinkini tamamına erdirsin. Valla hazırlıklar:KK59: ne hazırlığı çok eksiğim var. neyseki mutfağım tam sayılır ama geri kalanı yok denecek kadar az. çalışıyorum eve yardım ediyorum elimde doğru dürüst para kalmıyo. inş eksiklerime başlıcam biriki ay sonra. sizde durumlar nasıl. benim gibi olan var mı

olsun tatlım yavas yavas halledersın kafana takma :KK34::KK34:

oylede işte zaman daralıyo. bi yandan buay şu eksiğimi alcam diyorum bi baktım o ay gitmişim kıyafet almışım:KK53: görünen oki bu sene yeni giysiler alamayacağım kendime başka çare yok:KK52:

ooo masallah hamarat hatun :nazar:
afiyet olsun sımdıden:KK56:
sağol fıstık :112:

mutfağın tamamsa, yatak odasının ıvır zıvırlarımı eksik hani nevresimdir pikedir falan?
e ama sen kıyafetlere gömüyosan paracıkları acuk ara vericeksin, şimdiden vedalaşıcaksın yeni sezon cicilerle :KK9::KK9:
şaka bi yana olur canım hepsi olur, çalışıyosan eğer halledersin ufak ufak, nasılsa yaza daha var :KK55:

oylede işte zaman daralıyo. bi yandan buay şu eksiğimi alcam diyorum bi baktım o ay gitmişim kıyafet almışım:KK53: görünen oki bu sene yeni giysiler alamayacağım kendime başka çare yok:KK52:

acccuk fedakarlık et tatlım kıyafetlerden nasılsa alınır kıyafet eksıklerını tamamla
bende ole cok arada kaldıgım zamanlar oluodu acaba su kıyafetımı alsam eksıgımımı gıdersem dıe ama hep eksıklerım kazanıodu olur ıns allah yardımcın olsun:KK34:

evet canım 2 battaniyem 2 nevresimim var okadar. yatak örtüm yok salon takımlarım yok bornozum bile yok:KK3: ya şu salon takımları oluyoya 16 parça onlardan mutlaka almalı mıyız arkadaşlar. ben şu yaşam ünitelerinden istiyorum onlara konuyo değil mi onlar. biraz cahilimde bu konuda:44:

evet canım 2 battaniyem 2 nevresimim var okadar. yatak örtüm yok salon takımlarım yok bornozum bile yok:KK3: ya şu salon takımları oluyoya 16 parça onlardan mutlaka almalı mıyız arkadaşlar. ben şu yaşam ünitelerinden istiyorum onlara konuyo değil mi onlar. biraz cahilimde bu konuda:44:

çok şart değil ama kullanabilirim diyosan veya çeyizimde olsun diyosan, ki anneler bu konuda çok hevesli olurlar, annenin hevesini kırmak istemeyebilirsin vs vs
alıp almamak sana kalmış tabi ama genelde çeyizde en azından 1 takım olur
vitrin, gümüşlük gibi yerlere raflarına serilir canım, sehpalara örtülebilir, veya tv ünitelerinin vitrinli-raflı olanlarına belki serilebilir..

sanırım almak gerekiyo haklısın . ya o kadarcık parçayada 120 tl gibi fiyat soylediler pahalı geldi bana. 50 tl ye olanlarda var ama çok sade. aslında işlemliler çok güzel duruyo ama ne bileyim gereklimi gereksizmi bilemedim

sanırım almak gerekiyo haklısın . ya o kadarcık parçayada 120 tl gibi fiyat soylediler pahalı geldi bana. 50 tl ye olanlarda var ama çok sade. aslında işlemliler çok güzel duruyo ama ne bileyim gereklimi gereksizmi bilemedim
:KK6: eğer vitrin almayacaksan -mesela benim gibi- sadece 3-5 parça yeterli olur yani 6 parçalık küçük setler varsa onlar da olabilir aslında
gerçi hazırların kaç parça olduklarını pek bilmiyorum, annem işlediği için benimkileri hazırların parça sayıları hakkında fikrim çok yok :100:

kızlar merhabalar... direkt konuya dalıyorum:KK1:
bende annemin ısrarlarıylasalon takımlarından aldım hem de 90 tl verdi o şeylere.yeni gelin evinde olurmuş.canım lazım galiba ilk aşamada ser sonra kaldırırsın.bu arada İstanbul'da oturuyorsan Sibelcim Eminönü Kürkçü Handa İrşad tı galiba adı öle bi mağaza var çok güsel modeller bulabilirsin ve uygun fiyata.

İstanbulda değilim canım. burdada çok alternatifler var ama sizlere sormadan boşuna almak istemedim

X