- 20 Eylül 2009
- 359
- 1
- 37
ben varıımmmmm burda ilk mesajım bende nasipse evleniyorum. bende sizdenim
hosgeldn canım hayırlı olsun allah tamamına erdırsın senın hazırlıklar ne alemde bakalım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varıımmmmm burda ilk mesajım bende nasipse evleniyorum. bende sizdenim
oo hatunlar size de günaydıınn
napıyosunuz bakim?
oo hatunlar size de günaydıınn
napıyosunuz bakim?
Günaydın canım kötü havada karamsarlığa düşmemek için çaba sarf ediyorum:82:
bugun cok sıkcı olcak hava cok kotu:26:
eveet hava çok kötüü, sabah yağmurun sesiyle uyandım öyle bir bastırmış ki, şakır şakırdı
ben çiğ börek tarifi arıyorum, canım sıkılıyo, canım da çekiyodu epeydir
ben de çiğ börek yapiyim de yiyim diyorum
ooo masallah hamarat hatun
afiyet olsun sımdıden
sağolun kızlar ALLAH hepimizinkini tamamına erdirsin. Valla hazırlıklar ne hazırlığı çok eksiğim var. neyseki mutfağım tam sayılır ama geri kalanı yok denecek kadar az. çalışıyorum eve yardım ediyorum elimde doğru dürüst para kalmıyo. inş eksiklerime başlıcam biriki ay sonra. sizde durumlar nasıl. benim gibi olan var mı
sağol fıstık :112:ooo masallah hamarat hatun
afiyet olsun sımdıden
mutfağın tamamsa, yatak odasının ıvır zıvırlarımı eksik hani nevresimdir pikedir falan?sağolun kızlar ALLAH hepimizinkini tamamına erdirsin. Valla hazırlıklar ne hazırlığı çok eksiğim var. neyseki mutfağım tam sayılır ama geri kalanı yok denecek kadar az. çalışıyorum eve yardım ediyorum elimde doğru dürüst para kalmıyo. inş eksiklerime başlıcam biriki ay sonra. sizde durumlar nasıl. benim gibi olan var mı
oylede işte zaman daralıyo. bi yandan buay şu eksiğimi alcam diyorum bi baktım o ay gitmişim kıyafet almışım görünen oki bu sene yeni giysiler alamayacağım kendime başka çare yok
evet canım 2 battaniyem 2 nevresimim var okadar. yatak örtüm yok salon takımlarım yok bornozum bile yok ya şu salon takımları oluyoya 16 parça onlardan mutlaka almalı mıyız arkadaşlar. ben şu yaşam ünitelerinden istiyorum onlara konuyo değil mi onlar. biraz cahilimde bu konuda:44:
eğer vitrin almayacaksan -mesela benim gibi- sadece 3-5 parça yeterli olur yani 6 parçalık küçük setler varsa onlar da olabilir aslındasanırım almak gerekiyo haklısın . ya o kadarcık parçayada 120 tl gibi fiyat soylediler pahalı geldi bana. 50 tl ye olanlarda var ama çok sade. aslında işlemliler çok güzel duruyo ama ne bileyim gereklimi gereksizmi bilemedim