• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

kızlar ben resmımı sılemıyorum neden bılmıyorum dedıgınızı yapıyorum ama olmuyor bu resım bır ömur boyu burda olmasın yaa:14:

canlarrr, hatunlaarrr :16:
o güzel gören güzel gözlerinizle bakıp, bana çok güzel şeyler söylediniz, çok mutlu oldum, çok tenk yu diyorum, sizi seviyorumm :16::16:

:9:hoşuma gitti, ben arada bir koyarım ki buraya bişeyler :9::9:

kızlar ben resmımı sılemıyorum neden bılmıyorum dedıgınızı yapıyorum ama olmuyor bu resım bır ömur boyu burda olmasın yaa:14:
o minik çarpıya basabildiğin ekrana kadar gelebiliyo musun canım?
çarpıya bastıktan sonra biraz beklemen gerekiyo çünkü

canım eklenti ekleye girince resim eklemek için olan yere,eklediğin resmi görebiliyorsan sağ köşesine gel mausela çarpı işareti çıkacak ona tıkla resim öyle siliniyor..

o minik çarpıya basabildiğin ekrana kadar gelebiliyo musun canım?
çarpıya bastıktan sonra biraz beklemen gerekiyo çünkü

ayy canım olmuyor ya ateş bastı benı ben şifremı ve kullanıcı adımı verıyım resım 596 sayfada ne olur sılın onu ben beceremedım

Ooooo pınarcım sen de pek güzelsin maşallah cnm

Çok sağol canım benimmmm :16::16:
Seninde fotoları bekliyoruzzz :10:

pınarcım cok tatlısın yaa aynı pamuk prensesler gıbı cıkmıssın cok yakısıyorsunuz masallah allah bozmasın:nazar:

bu arada o tabaktakı pasta ney öyle waffelmı cok lezeetlı duruyor nam nam nam dolapta hazır kek var bende onunla ıdare edım :1:

Çok sağol canım benimmm hepimiz koçişlerimizle mutlu olalımmmm :nazar::nazar:
Waffle canım koçişim gelsede gitsek gene bayırlıyoruz biz waffle yemeğe ama o yokken gitmek gelmiyo içimden :5:

:nazar::nazar::nazar:canım ya maşallah sende çok güselmişsin.ayy 2012 güsel güsel gelinler görecek inşallaaaah....siz de çok yakışıyorsunuz canım maşallah,Allahım ayırmasın:nazar::nazar::nazar:

Çok sağoll canım benimmmm
2012 gelinleri bomba gibi geliyooooo :10:

pınarcıımm sen de çok güzel, çok cici görünüyorsunn, Allah ım bir topiğin kızları da bu kadar mı güzel olur yaaa :37::37:

Ayyy canımmm benimmm :16:
Tabiii yaa bi topik seçilmişşşş maşallahhhh :nazar::nazar:

sultancım bu arada mesajının üzerinden 1 saatten fazla geçmiş, mesaj düzenleme butonunun kalkmış olması lazım galiba, ben yarım saat diye biliyorum çünkü süreyi ama :26:

canlarrr, hatunlaarrr :16:
o güzel gören güzel gözlerinizle bakıp, bana çok güzel şeyler söylediniz, çok mutlu oldum, çok tenk yu diyorum, sizi seviyorumm :16::16:

:9:hoşuma gitti, ben arada bir koyarım ki buraya bişeyler :9::9:

bizde seni seviyoruz gasocum,topicimizin neşesi....bekleriz her daim güsel resimlerini....
kafiyeye bak:9::9:

olmuyor canım bende dırek alıntı ıle cevapla yazıyor ekledıgım sayfada ne yapcam bılemedım:44:
canım maalesef geç kalmışsın yaa, yarım saat içinde yapman gerekiyordu :26:
neyse canım o kadar sayfa arasında hiç dikkat çekmez, üzme tatlı canını sen olar mı?:70::70:

Cnlarım ılk fotoma baktıysanız sıleyım dıgerını eklıycem bırden fazla ekleyınce sılemem dıye korkuyorum da

sultancım bu arada mesajının üzerinden 1 saatten fazla geçmiş, mesaj düzenleme butonunun kalkmış olması lazım galiba, ben yarım saat diye biliyorum çünkü süreyi ama :26:

canım ne yapacam ben ya sıte yönetcılerıne msjmı ceksemmıkı bana ceza verırlermı ? off kaldrmazlarsa ya ben bırkere bı konu actım ve mıllet negatıf seyler dıyınce kendım konuyu sıldım ve msj cektım konuyu kapatrmısınız dıye meger yasakmıs:44: ama gasolıne canım ben ılk konuyu acıtgımda yazdıgım yazıyı duzeltebılıyorum nıye bunu duzeltemıyorum offf ya sınır olmaya basldım

sultancım çok üzülme yaa resmin çok belli olmuyor rengi değişik ya ondan,hem nişanlın buraya girecek değil ya nasıl görsün.bi de hangi deli oturup ilk sayfadan itibaren 2012'de yazın evleneceklerin topicini okur ki:26: okusa da okuyan bir erkek olmaz herhalde...ne biliim üzülme işte kuşum yaaa:14:

Cnlarım ılk fotoma baktıysanız sıleyım dıgerını eklıycem bırden fazla ekleyınce sılemem dıye korkuyorum da

aman canım dıkkatlı ol eklerken benımkı sılınmıyor sımdı masllah sımdıye kadar guzel gıdıyor bıde tamamını görsek:61:

canım ne yapacam ben ya sıte yönetcılerıne msjmı ceksemmıkı bana ceza verırlermı ? off kaldrmazlarsa ya ben bırkere bı konu actım ve mıllet negatıf seyler dıyınce kendım konuyu sıldım ve msj cektım konuyu kapatrmısınız dıye meger yasakmıs:44: ama gasolıne canım ben ılk konuyu acıtgımda yazdıgım yazıyı duzeltebılıyorum nıye bunu duzeltemıyorum offf ya sınır olmaya basldım
canım istersen mesaj at ama silmiyorlar biliyorum, topiğin çok eskileri bile bu yasak ilk başladığı zaman farkedemeyip zor duruma düştüler, hatta konular açtılar resimlerin albümüm silinsin başlığıyla falan ama nafile.. :50:
silmiyorlar
ama sen istiyorsan yine de şansını denemek için mesaj at canım :70:

Back
X