iyiyim kuzum napiim valla çeyiz hazırlığım bitti gibi hatta topicimi düzenledim,çeyizimiz için biz neler aldık konusunda topicim
sen Türkiye ye gelecek misin çeyiz için,dün akşam annem yanıma gelecek dedin,sen gelmeyecek misin Türkiye'ye?
çok iyi olur inş., sadece 1 yıl değil sonrası da parlak geçsin senin için
sağol yavrumm
öyle bır topıgınmı var senındaha önce nıye demedın ay ben alt ust ederım orayı
canım burda okullar erken acıldıgı ıcın ben kız kardesımle erken geldık ucakla. annemle babamda
arabayla geleceklerdı onlar ıkı ay daha kalacaklardı pazar gunu cıkacaklar ınsallah.
bende ablamın yanına gıdecem allah ızın verırse.
annemler geldıkten sonra gıderım mecbur, kız kardesım tek basına kalamaz daha cok kucuk o:18:
gelsem bende bı suru seyımı tamamlarım
şuan kim neredee nasıl napıyooo bakalımmmm ??????????
ben senin cheesecake resimlerini ve yorumlarını bekliyoruummm :84:şuan kim neredee nasıl napıyooo bakalımmmm ??????????
ah yavruumm sen de öyle vallaanaaaaaaaaaaam ben kımlerı göruyorum gasolınım gelmıs valla ınsanda bagımlılık yapıyorsun
nasılsın gasolınım?
anladım güselim,inşallah canım hayırlısıyla uç gel kon Türkiye'yetamamla çeyizciklerini...
amınnnnnnn canım amınn
benım şafak 198 32 dk sonra şafagım 197 oluyor
sen ne yapıyorsun?
ben senin cheesecake resimlerini ve yorumlarını bekliyoruummm :84:
daha dinlenecek mi kız o? ben çatlarım valla senin yerinde olsam
ben senin cheesecake resimlerini ve yorumlarını bekliyoruummm :84:
daha dinlenecek mi kız o? ben çatlarım valla senin yerinde olsam
ah yavruumm sen de öyle valla
iyiyim diyeyim iyi olayım canım ya nolsun, diziler bitti burada da takılıyoruz işte bir taraftan
sende ne var ne yok :)
hadi bakalım az kalıyor Allah'ın izniyle....
benimde nasipse şafak 87 olacak atarsa...
hayırlısıyla gelsinler inşallah
yarın için başarılar rosacıımm ve afiyet olsunben birass stresliyim sanki yarın motor sınavım varrokanı isliorum ayrıcaa cheesecakemi yesemmi yemesemmi die düşünüodum an itibariyle yemeye karar verdim
illa kullanıcam kararlıyım diyosun yani :)dızıler demısken gecen sene ben dızıye daha cok bakıyordum bu sene cok sacmalamıslar sankı tum dızılerde konu aynı gıbı:44:
o chessecake bende yaptım cok agır bır pasta ama nefıssssssss bısı oluyor en az 6 saat beklemesı gerekıyor ben genelde ılıdıktan sonra buzluga koyup orda
bekletıyorum servıs yapmadan 30 dk önce cıkartıyorum servıs tabagana koyduktan sonra sosunu dökuyorumcok zevklı bu pastayı yapması.
bende bugun senınle dun konustugum hapı arastırdım anneme dedım annemın cok yakın tanıdıgı eczanecı var ona sormus, adam cok kuvetlı bır ılac ve
kullananların hepsı memnun kalıyor gunde bırtane 20 mg alsın demıs anneme eger sızı bılmesem bunu asla recetesız veremem kanunen yasak demıs 7 kutu
getrtecek ama kızınız orda her ay kan tahlılı yaptrsın felan dıyede tembıh etmıs cok heycanlıyımkasımda baslasam maıs ayına kadar kullanırım sonra
zaten haplar bıtıyor. ınsallah banada ıyı gelır
ben birass stresliyim sanki yarın motor sınavım varrokanı isliorum ayrıcaa cheesecakemi yesemmi yemesemmi die düşünüodum an itibariyle yemeye karar verdim
evet canım hayırlısıyla...ayy super canım senınde baya baya az kalmıs ılk önce teskereyı çagla sonra sen alıyorsun herhalde
canımm ayyy maşallah sen ne tatlı ne güsel bir kızmışsın öyleeetmem allah ızın verırse buraya bır resmımı koyum sende bak yuzumde bısı yok ama omuzlarımda var ısteEki Görüntüle 277326
evet canım hayırlısıyla...sırayla gelecek inş.aşklarımız...
canımm ayyy maşallah sen ne tatlı ne güsel bir kızmışsın öylee
hiç ihtiyacın yok bence kullanma o ilacı,benim bir arkadaşım kullanmıştı..geçti o zaman sivilceleri ama sonra yine çıktı bırakınca tabi daha az çıktı ama çıkıyor yine de..bir de o ilaç gerçekten çok riskli kullanma kılavuzunu okursan zaten kullanmazsın,depresyona sokma ihtimali bile varmış:26::18:
tsk ederım sedoşum
ben az kullancam ıkı hap yerıne bır hap kullancam cok yok ıhtıyacım zaten ama ne bılım. derıyı felan yenılıyormus ılgımı cektı
neeee depresyonmu bana tesır etmez ben cok dayanıklıyımdır ama ılk defa uzun bır hap kullancamhıc bısı olmaz benım depresyon nedır nasıl yasanır hıc yasamadım ve şahıd olmadım ınsallah bısı olmaz ya zaten maıs ayından sonra evlenmeme ıkı ay kalmıs olacak haplarla gun sayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?