tabiki aklınıza gelen bişey var ise sorabilirsinizmalum öyle çok araştırdım ki :44::44::44:
ohhh misss..kilo sorunu yok tabi,ye afiyetle balım...nasıl olmuş peki?
ohhhhhh elllerine sağlık nasıl oldu pizzan ben de yapmak istiyorum gecenlerde bı arkds tarıf verms onuda denıycem
canım sen İstanbul'da mıydın? gelinliğini nereye yaptırdın Avrupa yakasında bir yer mi? bir de dış mekan çekim mi yaptırdınız resimleri,kim çekti,ne kadara mal oldu acaba?:26:
Canım peki balayı için oteli ne zaman rezerve ettirelim dersin? Nikah -düğün günü alındıktan sonra erken rezarvasyon yaptıralım dıyoruz ama hangi otel olucagına henz karar vermedık
avrupa yakasındayım Fatihte baktım modelim yine belliydi ama yapacak kimse yoktuen sonunda hasret moda ile anlaştık tam istediğim gibi yaptılar sağolsunlar.
Dış mekan mutlaka böyle yapın sizde abim çekti ücretsiz yani. 1500 Tane falan resmimiz var
tabiki aklınıza gelen bişey var ise sorabilirsinizmalum öyle çok araştırdım ki :44::44::44:
Fatih'te Hasret Moda yanlış anlamadım umarım..siteleri var mı ya da adresleri tam olarak nerede?
Abi fotoğrafçı mı canım?
speedy hoşqeldin canımm hayırlı uğurlu ve en önemlisi hep ama heeeppp huzurluu olsun yuvacığın,evliliğin..
canımm gelinliğinin altına ne giydin çorap giysemmi giymesemmi bilemiorum yaa:26::26::26::26:
Evet canım internetleri vardır biraz ünlü biyer çünkü mükemmel tasarımları var link vermek yasak biliyorsun onun için bakarsın
Abim fotoğrafçı+ profesyonel çekimler yapıyor ama düğün ile alakası yok yani bana özel bişey oldu
ayyyyy yoruldumm vallaa tüm gün oturmadım neredeysemilföyden pizza yaptım atıştırmalık, yanına mısırlı patates salatası yaptımm tabii birdeee günlerdir serüvene dönen cheescakekimi yaptımmm..şimdi çayımı aldımmm bakayım bi hatuncuklarım ne yapmışsınıss
peki bu hasret moda'nın güngören'de de şubesi var mı?ne kadara mal oldu gelinliğin canım?çok soru sordum kusura bakmaa
amin canım benim çok teşekkür ederim :123:
gelinliğimin altına inci beyazı jartiyer yapışan çoraptan giydim ayakkabımın önü kapalıydı onun için
çeyizlerimin,evimin,ayakkabımın falan resimleri var fikir açısından bakabilirsiniz
bendee jartiyer giymeyi düşünüorumda geçen gelinciklerle konuştuk hatta bu konuyu..çorap sıkıntı falan oluomuş rahat olmuomuş gibi fikirler vardıda yaşamış birinden bire bir duymak iyi oldu saol canım inceliorum düğüne dair başlıklarını
yaaaaaaa canım çektiii amaaaaaaa
ELine sağLık canımmm afiyet oLsun
tamam sevindim biz eskiden haznedar'da oturuyorduk oranın sahibini de annem tanıyor,sevindim beğendiğin birşey ortaya çıkmasına.genelde çok şatafatlı onların modelleri ama kendin belirlemişsin iyi olmuş. sağolasın cevaplandırdığın için bütün sorularımıevet canm var doğru adrestesin.
2500 TL kiralık dedi 1700 TL aldıkgüzel indirim yaptırdık ama fiyatları uçuk birazcık :18::18:
tamam sevindim biz eskiden haznedar'da oturuyorduk oranın sahibini de annem tanıyor,sevindim beğendiğin birşey ortaya çıkmasına.genelde çok şatafatlı onların modelleri ama kendin belirlemişsin iyi olmuş. sağolasın cevaplandırdığın için bütün sorularımı
selam canım...evet salonlarını tuttu birkaç arkadaşımız..üzülme benimde nişanlım askerde Ocak ortasında gelecek nasipse o zaman belli olacak herşey...hayırlısıyla olsun da en önemlisi o.
selam esra, üzülme sizin de belli olur, bizim de net tarih belli değil henüz sadece aşağı yuları biliyoruz
sizin yaklaşık olarak düşündüğünüz bir zaman var mı peki? hani önümüzdeki yaz gibi veya sonraki sene mi?
avrupa yakasındayım Fatihte baktım modelim yine belliydi ama yapacak kimse yoktuen sonunda hasret moda ile anlaştık tam istediğim gibi yaptılar sağolsunlar.
Dış mekan mutlaka böyle yapın sizde abim çekti ücretsiz yani. 1500 Tane falan resmimiz var
canım biz şubat falandır sanırım erken rez. yararlandık sizde mutlaka öyle yapın. zaten belli dönemlerde açılıyorona göre alırsınız
anladım cnm iyi yapmışssın bakalım önce bi nişanlımı askerden gelsin salon işleri hallolsun sonrada otel işine döncez artık
Kızlar nişanlım aradı yazamadım kusura bakmayın teldeydim düğün konusundan açıldı konu salondan falan muhtemelen kaç kişi olur gbsınden konusuyorduk sonra nişanlım ordan bı askere cıkıştı sanırım yanlş bır kelıme etdı asker arkadan anlamadımki ben de ne oldugunu yada bızle alakası yok farklı bir mevzu aşkım kapatalım 5 dk sonra arycm dedi kavga etme sakın noldu dedım soylemedı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?