2012' de yazın evlenecekler

sağol balım ya amin inşallaaaah....
koyacağım resmimi de gasocumun denemesinin sonucunu bekliyorum

Git kızzz çokk güzel şeyler vardır kesinn

güle güle kullan canım benim, ben de istiyorum o evlendik mutluyuz kupalarındaaann, gelin arabasının plakası gibiii

Alayım kuzum ben sanaaaa

yapıyorum bazı seylerı bılıyorum ama cok bılmıyorum ıste,, evet ya kremlersız felan yapamıyorum bazen yuzum krec gıbı oluyor sogukta dırek o an vazelını yanaklarıma felanda suruyorum cok ıyı oluyor pratık bısı.

bu arada ben senın resmını acamadım gasolın yaa

kız beni görmedin mi bi kere avatar resmini aşkımla benim resmim yapmıştım..ekle bakalım dene silinirse sonra kendi resimlerimizi ekleyelim silelim

ay hatırlayamdım yaa, eğer sadece avatarında gördüysek de kız bit gibi resim onlar ne anlayalım

neyse ben denedim oldu, şimdi eklerim size, hatta nişan resimlerimden ekliyim öyle görün bakalım

sanırım o resim öylesine bir resim,siliniyor mu diye bakmaya koydu kendi resmi değil yani..

ay hatırlayamdım yaa, eğer sadece avatarında gördüysek de kız bit gibi resim onlar ne anlayalım

neyse ben denedim oldu, şimdi eklerim size, hatta nişan resimlerimden ekliyim öyle görün bakalım

olduysa bende ekliiim siliim canım,nasıl siliniyor eklentileri kaldırcam di mi mesaj düzeltme panelinden?

ayy erkek kardesler hep öyle olur kıyamam ben ona valla cok gecmıs olsun ınsallah kremın faydasını da cok görur

ekliyoruuuummm hemi de bissürüüüüü, çok pis gaza geldim başlıyorum

ay inşallah silebilirim, yoksa benimki keser beni yaa :18:

Son düzenleme:
kızlar şimdi ekliyoruuum dımdımdım....
baktım da tek resmim yok öyle güsel,aşkımla beni ekleyeceğim size aşkla güselleşiyorum çünkü bir resimde de kardeşim ben ve aşkım varız..

Harikasınız sizzzz yaaaa maşallahh sizeeee
Süper süper süperrrrr

Son düzenleme:

ayy canım benım cok tatlısınız bır ömur boyu mutlu mesut olun ınsallah

cok guzel bı yuzun var senınde canım masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…