masllahhhhcanım benım sen kesın ıyı bır yere gırersın demedı deme sedoşş valla cok azımlısın gıdebıldıgın yere kadar gıdıyorsun egtımınde
bellı bellı gecen bısıler yazıyordun burda tıp terımlerıydısen latıncenın bıle ustesınden gelmıssın
senın resmın yokmu ben senıde merak edıyorum
ya bizim bu tarafa da bi avmye açılmış porland ikidir önünden geçiyorum ama akşam diye girmiyorum dışardan görünüyor nerdeyse avmnin bir katını kaplamış 5-6 dükkan büyüklüğünde...yarın giderim belkimgüle güle kullan tatlımm:16
güle güle kullan canım benim, ben de istiyorum o evlendik mutluyuz kupalarındaaann, gelin arabasının plakası gibiii
güle güle kullan canım benim, ben de istiyorum o evlendik mutluyuz kupalarındaaann, gelin arabasının plakası gibiii
oy hamaratım beniimm, cheesecake de yaparmış, servis de edermiş :112:
ellerine sağlık
yalnız sen kendine de bakıyorsun hee, çantada taşınan vazelinler, özel sabunlar bilmem neler
aferin aferin iyi yapıyosun canım
kız beni görmedin mi bi kere avatar resmini aşkımla benim resmim yapmıştım..ekle bakalım dene silinirse sonra kendi resimlerimizi ekleyelim silelim
yapıyorum bazı seylerı bılıyorum ama cok bılmıyorum ıste,, evet ya kremlersız felan yapamıyorum bazen yuzum krec gıbı oluyor sogukta dırek o an vazelını yanaklarıma felanda suruyorum cok ıyı oluyor pratık bısı.
bu arada ben senın resmını acamadım gasolın yaa
ay hatırlayamdım yaa, eğer sadece avatarında gördüysek de kız bit gibi resim onlar ne anlayalım
neyse ben denedim oldu, şimdi eklerim size, hatta nişan resimlerimden ekliyim öyle görün bakalım
ay hatırlayamdım yaa, eğer sadece avatarında gördüysek de kız bit gibi resim onlar ne anlayalım
neyse ben denedim oldu, şimdi eklerim size, hatta nişan resimlerimden ekliyim öyle görün bakalım
Önceye oranla gerçekten düzelme kaydetti artık sivilce yok yüzünde ama tabi izleri var onun için doktoru bi krem verdi ilacı kestikten 2 ay sonra kullanmaya başla dedi 2 - 3 hafta sonra ona başlıcak.
Bir sene boyunca yalvardım götüreyim seni bi doktora diye zor ikna etmiştim paşam istemiyodu kullanmak kızmıyım ben diyodu krem sürcem yüzüme diye şimdi iyiki gitmişim diyo.
Bu arada ilacı kullandıgı süre boyunca güneş kremsiz dışarı çıkmadıı
ayy erkek kardesler hep öyle olur kıyamam ben ona valla cok gecmıs olsun ınsallah kremın faydasını da cok görur
sanırım o resim öylesine bir resim,siliniyor mu diye bakmaya koydu kendi resmi değil yani..
kızlar şimdi ekliyoruuum dımdımdım....
baktım da tek resmim yok öyle güsel,aşkımla beni ekleyeceğim size aşkla güselleşiyorum çünkübir resimde de kardeşim ben ve aşkım varız..
kızlar şimdi ekliyoruuum dımdımdım....
baktım da tek resmim yok öyle güsel,aşkımla beni ekleyeceğim size aşkla güselleşiyorum çünkübir resimde de kardeşim ben ve aşkım varız..
Eki Görüntüle 277406 Eki Görüntüle 277405 Eki Görüntüle 277403 Eki Görüntüle 277404 Eki Görüntüle 277407 Eki Görüntüle 277408
ekliyoruuuummm hemi de bissürüüüüü, çok pis gaza geldim başlıyorum
ay inşallah silebilirim, yoksa benimki keser beni yaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?