2012' de yazın evlenecekler

Selam kızlarrr
Çok güzelsin canım benim maşallah
Nasıl kızlarr

Eki Görüntüle 277336
Eki Görüntüle 277339

sagul canım tsk ederım bı tane ılac alcam onun ıcı koymstm resmımı.

ben bunlara bayıldım ne tatlı sey o kuapalar tam aşk kupası saatte cok tatlı gule gule kullan canım masllah sen de cok guzel ceyızler alıyorsun

gecenkı nevrsmlerın botların kupaların hepsı bırbırınden guzel

etmem allah ızın verırse buraya bır resmımı koyum sende bak yuzumde bısı yok ama omuzlarımda var ıste
ay maşallaaahh
ne güzel ne tatlı kızsın sen öyleee, hatta birine benzeticem de çıkaramadım şimdi :26:
Allah sahibine bağışlasın kız seniiii

kız sedooşş ben de kullandım ama kuruma ve deri dökmesi dışında bir tersosunu görmedim ama dediğin gibi yan etkileri var tabi, anlatmıştım zaten kağıt imzalamadan kullanamıyosun ama doktor kontrolünde olduktan sonra hiç bir sakıncası yok, bende tekrar çıkmadı çok şükür, arkadaşın için üzüldüm yaa, tekrar çıksa ben de yıkılırdım heralde, depresyon da olmadı çok şükür bende

Selam kızlarrr

Çok güzelsin canım benim maşallah

Nasıl kızlarr

Eki Görüntüle 277336

Eki Görüntüle 277339
çoook tatlııı, kaya maya mı pınar ım bunlaar?

selam canım hoşgeldin..
çok güseller yeni mi aldın canım,güle güle kullan...

Hoşbuldum canımmmm
Evet canım
Bugün annemle fincancılar çarşısına gittik gezdik durduk hazır porland bulmuşken daldım içeri

Bu arada canım o ilacı benim kardeşimde kullandı 8 ay boyunca elinde kremle gezdi garibim dudakları çatlıyodu burnu kanıyodu her ay testleri sakın aksatma canım bide yağlı beslenmemen gerekiyo

Çok sağoll canımmmm

owww bıjologı uzamanından önerıler tamam kesın yaptrcam o tahlıllerı burda. hıc ama hıc gunes yok ımkansız cıkması gunesın takı seneye hazırana kadar ben sımdı bıle eldıven felan gıyıyorum cok soguk ama tam benlık bır hava deneyım canım hayırlısı olsun hakkımda hem bende bu sayede sıgrayı bırakırım kullanılması yasakmıs sıgaranın.sedoşum ben cok özel sabunlar alıyorum the body shop olsun organık sabunlar kokulu sabunlar ama kafayı taktım bıde nette cok herkes bısı demıs bu hap hakkında acaba bende de o yan etkıler olcakmı onlarıda merak edıyorum yasmak ıstıyorum acaba nasıl bısı dıye

bu arada senın dershane nasıl gıdıyor?

ilk kes yaptım canım ben ama genelde 3 katlı olur die biliorum :26: üstteki limonata ile hazırlanan bi jel

ılk defa duyuyorum canım bu pasta ıcın kelepcelı kalıb var bende onda yapıyorum cok guzel oluyor bıde ben ustune hıc bısı yapmıyorum orman meyvelı bır recel alıyorum servıs esnasına onu cok hafız sulandırım ustunde bı tatlı kasıgı dökuyorum o kadar nefıss oluyor.

senınde ellerıne saglık afıytle yıyın

tsk ederım gasolınım aslında ben baslangıcı yaptım ozaman sızlerde resımlerınızı koysanız bende sızı görmus olurum

cok gecmıs olsun canım kardesınde cok sukur atlatmıs

pekı o memnun oldumu bu ılactan ? yoksa tedavı sonrasında hıc bırsey tekardan yasadımı?

ben zaten kısları kokusuz vazelın tasırım cebımde organık olan dudaklarım hıc nemsız olmaz benım ınsallah bende guzel bı sekılde atlatırım

bu arada masllah bu ılac ne kadar meshurmus

saolun canlarım bir çatalda sizin için yediimm
afiyet olsun kuzuummm..

Hoşbuldum canımmmm
Evet canım
Bugün annemle fincancılar çarşısına gittik gezdik durduk hazır porland bulmuşken daldım içeri

ya bizim bu tarafa da bi avmye açılmış porland ikidir önünden geçiyorum ama akşam diye girmiyorum dışardan görünüyor nerdeyse avmnin bir katını kaplamış 5-6 dükkan büyüklüğünde...yarın giderim belkimgüle güle kullan tatlımm:16
hem biyologum hem öğretmenim pedagojik formasyonum var hem de biyokimya masterlıyım canım az görme yani beni
ama hala işsizim
dershane iyi işte canım ya,haftada 3 gün gidiyorum pzt-salı-çarş..

bu arada bende gasocumu çok merak ediyorum hem ismini hem cismini

Son düzenleme:
Ohhh afiyet olsun canımmmm

Evet Gasomm Kaya & Maya Aşkııı
güle güle kullan canım benim, ben de istiyorum o evlendik mutluyuz kupalarındaaann, gelin arabasının plakası gibiii

oy hamaratım beniimm, cheesecake de yaparmış, servis de edermiş :112:
ellerine sağlık

yalnız sen kendine de bakıyorsun hee, çantada taşınan vazelinler, özel sabunlar bilmem neler
aferin aferin iyi yapıyosun canım

tsk ederım gasolınım aslında ben baslangıcı yaptım ozaman sızlerde resımlerınızı koysanız bende sızı görmus olurum
dur başka bi resimle deniyim silmeyi becerebilirsem kendi resmimi de koyarım sonra silerim, şş çaktırmayın :112:

ben de seni merak ediyorum kız, eminim sen de çok şekersindir sultancım gibi, ay sultan bi daha söylicem içimde kalmasın egrçekten çok beğendim seni, bebek gibisin kız maşallah

Önceye oranla gerçekten düzelme kaydetti artık sivilce yok yüzünde ama tabi izleri var onun için doktoru bi krem verdi ilacı kestikten 2 ay sonra kullanmaya başla dedi 2 - 3 hafta sonra ona başlıcak.
Bir sene boyunca yalvardım götüreyim seni bi doktora diye zor ikna etmiştim paşam istemiyodu kullanmak kızmıyım ben diyodu krem sürcem yüzüme diye şimdi iyiki gitmişim diyo.
Bu arada ilacı kullandıgı süre boyunca güneş kremsiz dışarı çıkmadıı

kız beni görmedin mi bi kere avatar resmini aşkımla benim resmim yapmıştım..ekle bakalım dene silinirse sonra kendi resimlerimizi ekleyelim silelim

masllahhhhcanım benım sen kesın ıyı bır yere gırersın demedı deme sedoşş valla cok azımlısın gıdebıldıgın yere kadar gıdıyorsun egtımınde
bellı bellı gecen bısıler yazıyordun burda tıp terımlerıydı sen latıncenın bıle ustesınden gelmıssın
derslerınde cok basarılar dılerım canım.
senın resmın yokmu ben senıde merak edıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…