vaaay nefis görünüyor ben şimdiye kadar dayanamazdım valla,eline sağlık canımm...
Selam kızlarrr
Çok güzelsin canım benim maşallah
Nasıl kızlarr
Eki Görüntüle 277336
Eki Görüntüle 277339
nam nam nam
cok lezetlı gözukuyor mıss mıss canım ustundekı jell ne ılk defa göruyorum böyle.
Ellerine sağlık canımm
Bizede yolla birer tabakk
vaaay nefis görünüyor ben şimdiye kadar dayanamazdım valla,eline sağlık canımm...
ay maşallaaahhetmem allah ızın verırse buraya bır resmımı koyum sende bak yuzumde bısı yok ama omuzlarımda var ıste
kız sedooşş ben de kullandım ama kuruma ve deri dökmesi dışında bir tersosunu görmedim ama dediğin gibi yan etkileri var tabi, anlatmıştım zaten kağıt imzalamadan kullanamıyosun ama doktor kontrolünde olduktan sonra hiç bir sakıncası yok, bende tekrar çıkmadı çok şükür, arkadaşın için üzüldüm yaa, tekrar çıksa ben de yıkılırdım heralde, depresyon da olmadı çok şükür bendeevet canım hayırlısıyla...sırayla gelecek inş.aşklarımız...
canımm ayyy maşallah sen ne tatlı ne güsel bir kızmışsın öylee
hiç ihtiyacın yok bence kullanma o ilacı,benim bir arkadaşım kullanmıştı..geçti o zaman sivilceleri ama sonra yine çıktı bırakınca tabi daha az çıktı ama çıkıyor yine de..bir de o ilaç gerçekten çok riskli kullanma kılavuzunu okursan zaten kullanmazsın,depresyona sokma ihtimali bile varmış:26::18:
çoook tatlııı, kaya maya mı pınar ım bunlaar?Selam kızlarrr
Çok güzelsin canım benim maşallah
Nasıl kızlarr
Eki Görüntüle 277336
Eki Görüntüle 277339
selam canım hoşgeldin..
çok güseller yeni mi aldın canım,güle güle kullan...
sagul canım tsk ederım bı tane ılac alcam onun ıcı koymstm resmımı.
ben bunlara bayıldım ne tatlı sey o kuapalar tam aşk kupasısaatte cok tatlı gule gule kullan canım masllah sen de cok guzel ceyızler alıyorsun
gecenkı nevrsmlerın botların kupaların hepsı bırbırınden guzel
canım bilmiyorum ya yine de kullanma derim ben,arkadaşım güneşe çıkamıyordu faktörülü krem sürmeden,habire dudak koruyucu kullanıyordu derisi gerçekten soyuldu değişti ama bırakınca yine çıkmaya başladı.
bence beslenme düzenini değiştirsen yağlıdan falan kaçınsan ve her banyoda temizleme kremleriyle cildini ovalasan belki geçer omuzlarındakiler de..
ilacı kullanacaksan da mutlaka ayda bir karaciğer enzim testlerini yaptır (testler şunlar AST ve ALT)..
saolun canlarım bir çatalda sizin için yediimm
çoook tatlııı, kaya maya mı pınar ım bunlaar?
ilk kes yaptım canım ben ama genelde 3 katlı olur die biliorum :26: üstteki limonata ile hazırlanan bi jel
ay maşallaaahh
ne güzel ne tatlı kızsın sen öyleee, hatta birine benzeticem de çıkaramadım şimdi :26:
Allah sahibine bağışlasın kız seniiii
kız sedooşş ben de kullandım ama kuruma ve deri dökmesi dışında bir tersosunu görmedim ama dediğin gibi yan etkileri var tabi, anlatmıştım zaten kağıt imzalamadan kullanamıyosun ama doktor kontrolünde olduktan sonra hiç bir sakıncası yok, bende tekrar çıkmadı çok şükür, arkadaşın için üzüldüm yaa, tekrar çıksa ben de yıkılırdım heralde, depresyon da olmadı çok şükür bende
çoook tatlııı, kaya maya mı pınar ım bunlaar?
Hoşbuldum canımmmm
Evet canım
Bugün annemle fincancılar çarşısına gittik gezdik durduk hazır porland bulmuşken daldım içeri
Bu arada canım o ilacı benim kardeşimde kullandı 8 ay boyunca elinde kremle gezdi garibim dudakları çatlıyodu burnu kanıyodu her ay testleri sakın aksatma canım bide yağlı beslenmemen gerekiyo
Çok sağoll canımmmm
afiyet olsun kuzuummm..saolun canlarım bir çatalda sizin için yediimm
Hoşbuldum canımmmm
Evet canım
Bugün annemle fincancılar çarşısına gittik gezdik durduk hazır porland bulmuşken daldım içeri
owww bıjologı uzamanından önerılertamam kesın yaptrcam o tahlıllerı burda. hıc ama hıc gunes yok ımkansız cıkması gunesın takı seneye hazırana kadar ben sımdı bıle eldıven felan gıyıyorum cok soguk ama tam benlık bır hava deneyım canım hayırlısı olsun hakkımda hem bende bu sayede sıgrayı bırakırım kullanılması yasakmıs sıgaranın.sedoşum ben cok özel sabunlar alıyorum the body shop olsun organık sabunlar kokulu sabunlar ama kafayı taktım bıde nette cok herkes bısı demıs bu hap hakkında acaba bende de o yan etkıler olcakmı onlarıda merak edıyorum yasmak ıstıyorum acaba nasıl bısı dıye
bu arada senın dershane nasıl gıdıyor?
güle güle kullan canım benim, ben de istiyorum o evlendik mutluyuz kupalarındaaann, gelin arabasının plakası gibiiiOhhh afiyet olsun canımmmm
Evet Gasomm Kaya & Maya Aşkııı
oy hamaratım beniimm, cheesecake de yaparmış, servis de edermiş :112:ılk defa duyuyorum canım bu pasta ıcın kelepcelı kalıb var bende onda yapıyorum cok guzel oluyor bıde ben ustune hıc bısı yapmıyorum orman meyvelı bır recel alıyorum servıs esnasına onu cok hafız sulandırım ustunde bı tatlı kasıgı dökuyorum o kadar nefıss oluyor.
senınde ellerıne saglık afıytle yıyın
cok gecmıs olsun canım kardesınde cok sukur atlatmıs
pekı o memnun oldumu bu ılactan ? yoksa tedavı sonrasında hıc bırsey tekardan yasadımı?
ben zaten kısları kokusuz vazelın tasırım cebımde organık olan dudaklarım hıc nemsız olmaz benım ınsallah bende guzel bı sekılde atlatırım
bu arada masllah bu ılac ne kadar meshurmus
dur başka bi resimle deniyim silmeyi becerebilirsem kendi resmimi de koyarım sonra silerim, şş çaktırmayın :112:tsk ederım gasolınım aslında ben baslangıcı yaptım ozaman sızlerde resımlerınızı koysanız bende sızı görmus olurum
ben de seni merak ediyorum kız, eminim sen de çok şekersindir sultancım gibi, ay sultan bi daha söylicem içimde kalmasın egrçekten çok beğendim seni, bebek gibisin kız maşallahafiyet olsun kuzuummm..
ya bizim bu tarafa da bi avmye açılmış porland ikidir önünden geçiyorum ama akşam diye girmiyorum dışardan görünüyor nerdeyse avmnin bir katını kaplamış 5-6 dükkan büyüklüğünde...yarın giderim belkimgüle güle kullan tatlımm:16
hem biyologum hem öğretmenim pedagojik formasyonum var hem de biyokimya masterlıyım canım az görme yani beni
ama hala işsizim
dershane iyi işte canım ya,haftada 3 gün gidiyorum pzt-salı-çarş..
bu arada bende gasocumu çok merak ediyorum hem ismini hem cismini
cok gecmıs olsun canım kardesınde cok sukur atlatmıs
pekı o memnun oldumu bu ılactan ? yoksa tedavı sonrasında hıc bırsey tekardan yasadımı?
ben zaten kısları kokusuz vazelın tasırım cebımde organık olan dudaklarım hıc nemsız olmaz benım ınsallah bende guzel bı sekılde atlatırım
bu arada masllah bu ılac ne kadar meshurmus
saoll tattlımmafiyet olsun kuzuummm..
oy hamaratım beniimm, cheesecake de yaparmış, servis de edermiş :112:
ellerine sağlık
dur başka bi resimle deniyim silmeyi becerebilirsem kendi resmimi de koyarım sonra silerim, şş çaktırmayın :112:
ben de seni merak ediyorum kız, eminim sen de çok şekersindir sultancım gibi, ay sultan bi daha söylicem içimde kalmasın egrçekten çok beğendim seni, bebek gibisin kız maşallah
afiyet olsun kuzuummm..
hem biyologum hem öğretmenim pedagojik formasyonum var hem de biyokimya masterlıyım canım az görme yani beni
ama hala işsizim
dershane iyi işte canım ya,haftada 3 gün gidiyorum pzt-salı-çarş..
bu arada bende gasocumu çok merak ediyorum hem ismini hem cismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?