• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

iyiyim kuzum napiim valla çeyiz hazırlığım bitti gibi hatta topicimi düzenledim,çeyizimiz için biz neler aldık konusunda topicim:9:
sen Türkiye ye gelecek misin çeyiz için,dün akşam annem yanıma gelecek dedin,sen gelmeyecek misin Türkiye'ye?

öyle bır topıgınmı var senın:52: daha önce nıye demedın ay ben alt ust ederım orayı :1:

canım burda okullar erken acıldıgı ıcın ben kız kardesımle erken geldık ucakla. annemle babamda

arabayla geleceklerdı onlar ıkı ay daha kalacaklardı pazar gunu cıkacaklar ınsallah.

bende ablamın yanına gıdecem allah ızın verırse.

annemler geldıkten sonra gıderım mecbur, kız kardesım tek basına kalamaz daha cok kucuk o:18:

gelsem bende bı suru seyımı tamamlarım :nazar:

öyle bır topıgınmı var senın:52: daha önce nıye demedın ay ben alt ust ederım orayı :1:

canım burda okullar erken acıldıgı ıcın ben kız kardesımle erken geldık ucakla. annemle babamda

arabayla geleceklerdı onlar ıkı ay daha kalacaklardı pazar gunu cıkacaklar ınsallah.

bende ablamın yanına gıdecem allah ızın verırse.

annemler geldıkten sonra gıderım mecbur, kız kardesım tek basına kalamaz daha cok kucuk o:18:

gelsem bende bı suru seyımı tamamlarım :nazar:

anladım güselim,inşallah canım hayırlısıyla uç gel kon Türkiye'ye:9:tamamla çeyizciklerini...

şuan kim neredee nasıl napıyooo bakalımmmm ??????????:51:
ben senin cheesecake resimlerini ve yorumlarını bekliyoruummm :84:
daha dinlenecek mi kız o? ben çatlarım valla senin yerinde olsam :56:

anaaaaaaaaaaam ben kımlerı göruyorum gasolınım gelmıs valla ınsanda bagımlılık yapıyorsun:1::1:

nasılsın gasolınım?
ah yavruumm sen de öyle valla :54:
iyiyim diyeyim iyi olayım canım ya nolsun, diziler bitti burada da takılıyoruz işte bir taraftan :9:
sende ne var ne yok :)

sen ne yapıyorsun?

ben birass stresliyim sanki yarın motor sınavım varr:52: okanı isliorum ayrıcaa cheesecakemi yesemmi yemesemmi die düşünüodum an itibariyle yemeye karar verdim:21::21:

ah yavruumm sen de öyle valla :54:
iyiyim diyeyim iyi olayım canım ya nolsun, diziler bitti burada da takılıyoruz işte bir taraftan :9:
sende ne var ne yok :)

dızıler demısken gecen sene ben dızıye daha cok bakıyordum bu sene cok sacmalamıslar sankı tum dızılerde konu aynı gıbı:44:

o chessecake bende yaptım cok agır bır pasta ama nefıssssssss bısı oluyor en az 6 saat beklemesı gerekıyor ben genelde ılıdıktan sonra buzluga koyup orda

bekletıyorum servıs yapmadan 30 dk önce cıkartıyorum servıs tabagana koyduktan sonra sosunu dökuyorum:61: cok zevklı bu pastayı yapması.

bende bugun senınle dun konustugum hapı arastırdım anneme dedım annemın cok yakın tanıdıgı eczanecı var ona sormus, adam cok kuvetlı bır ılac ve

kullananların hepsı memnun kalıyor gunde bırtane 20 mg alsın demıs anneme eger sızı bılmesem bunu asla recetesız veremem kanunen yasak demıs 7 kutu

getrtecek ama kızınız orda her ay kan tahlılı yaptrsın felan dıyede tembıh etmıs cok heycanlıyım :1:kasımda baslasam maıs ayına kadar kullanırım sonra

zaten haplar bıtıyor. ınsallah banada ıyı gelır:nazar:

ben birass stresliyim sanki yarın motor sınavım varr:52: okanı isliorum ayrıcaa cheesecakemi yesemmi yemesemmi die düşünüodum an itibariyle yemeye karar verdim:21::21:
yarın için başarılar rosacıımm ve afiyet olsun :70:

dızıler demısken gecen sene ben dızıye daha cok bakıyordum bu sene cok sacmalamıslar sankı tum dızılerde konu aynı gıbı:44:

o chessecake bende yaptım cok agır bır pasta ama nefıssssssss bısı oluyor en az 6 saat beklemesı gerekıyor ben genelde ılıdıktan sonra buzluga koyup orda

bekletıyorum servıs yapmadan 30 dk önce cıkartıyorum servıs tabagana koyduktan sonra sosunu dökuyorum:61: cok zevklı bu pastayı yapması.

bende bugun senınle dun konustugum hapı arastırdım anneme dedım annemın cok yakın tanıdıgı eczanecı var ona sormus, adam cok kuvetlı bır ılac ve

kullananların hepsı memnun kalıyor gunde bırtane 20 mg alsın demıs anneme eger sızı bılmesem bunu asla recetesız veremem kanunen yasak demıs 7 kutu

getrtecek ama kızınız orda her ay kan tahlılı yaptrsın felan dıyede tembıh etmıs cok heycanlıyım :1:kasımda baslasam maıs ayına kadar kullanırım sonra

zaten haplar bıtıyor. ınsallah banada ıyı gelır:nazar:
illa kullanıcam kararlıyım diyosun yani :)
o zaman tahlillerini ihmal etme olur mu kuzucum?:54:

afıyet olsun canım benım :23:

motor sınavı cok kolay sen kesın yaparsın allahın ıznıyle..

bende yazın agustosta gırdım ehlıyet sınavına aldım ehlıyetı ama, surus sınavına gıremedım ama haklarım dolmadan alırım surusede gırerım ınsallah.

hem dıyorlar ehlıyet artık zorlasacakmıs tam zamanında alıyormssun sende ehlıyetı.

yarın için başarılar rosacıımm ve afiyet olsun :70:
illa kullanıcam kararlıyım diyosun yani :)
o zaman tahlillerini ihmal etme olur mu kuzucum?:54:

etmem allah ızın verırse buraya bır resmımı koyum sende bak yuzumde bısı yok ama omuzlarımda var ıste $IMG_1299.webp

ayy super canım senınde baya baya az kalmıs ılk önce teskereyı çagla sonra sen alıyorsun herhalde:72::nazar:
evet canım hayırlısıyla...:nazar:sırayla gelecek inş.aşklarımız...

etmem allah ızın verırse buraya bır resmımı koyum sende bak yuzumde bısı yok ama omuzlarımda var ısteEki Görüntüle 277326
canımm ayyy maşallah sen ne tatlı ne güsel bir kızmışsın öylee:nazar:
hiç ihtiyacın yok bence kullanma o ilacı,benim bir arkadaşım kullanmıştı..geçti o zaman sivilceleri ama sonra yine çıktı bırakınca tabi daha az çıktı ama çıkıyor yine de..bir de o ilaç gerçekten çok riskli kullanma kılavuzunu okursan zaten kullanmazsın,depresyona sokma ihtimali bile varmış:26::18:

evet canım hayırlısıyla...:nazar:sırayla gelecek inş.aşklarımız...

canımm ayyy maşallah sen ne tatlı ne güsel bir kızmışsın öylee:nazar:
hiç ihtiyacın yok bence kullanma o ilacı,benim bir arkadaşım kullanmıştı..geçti o zaman sivilceleri ama sonra yine çıktı bırakınca tabi daha az çıktı ama çıkıyor yine de..bir de o ilaç gerçekten çok riskli kullanma kılavuzunu okursan zaten kullanmazsın,depresyona sokma ihtimali bile varmış:26::18:

tsk ederım sedoşum:17::1:

ben az kullancam ıkı hap yerıne bır hap kullancam cok yok ıhtıyacım zaten ama ne bılım. derıyı felan yenılıyormus ılgımı cektı:1::1:

neeee depresyonmu bana tesır etmez ben cok dayanıklıyımdır ama ılk defa uzun bır hap kullancam :1: hıc bısı olmaz benım depresyon nedır nasıl yasanır hıc yasamadım ve şahıd olmadım ınsallah bısı olmaz ya zaten maıs ayından sonra evlenmeme ıkı ay kalmıs olacak:1: haplarla gun sayacam :1:

tsk ederım sedoşum:17::1:

ben az kullancam ıkı hap yerıne bır hap kullancam cok yok ıhtıyacım zaten ama ne bılım. derıyı felan yenılıyormus ılgımı cektı:1::1:

neeee depresyonmu bana tesır etmez ben cok dayanıklıyımdır ama ılk defa uzun bır hap kullancam :1: hıc bısı olmaz benım depresyon nedır nasıl yasanır hıc yasamadım ve şahıd olmadım ınsallah bısı olmaz ya zaten maıs ayından sonra evlenmeme ıkı ay kalmıs olacak:1: haplarla gun sayacam :1:

canım bilmiyorum ya yine de kullanma derim ben,arkadaşım güneşe çıkamıyordu faktörülü krem sürmeden,habire dudak koruyucu kullanıyordu derisi gerçekten soyuldu değişti ama bırakınca yine çıkmaya başladı.
bence beslenme düzenini değiştirsen yağlıdan falan kaçınsan ve her banyoda temizleme kremleriyle cildini ovalasan belki geçer omuzlarındakiler de..
ilacı kullanacaksan da mutlaka ayda bir karaciğer enzim testlerini yaptır (testler şunlar AST ve ALT)..

Back
X