2012' de yazın evlenecekler

Canım peki balayı için oteli ne zaman rezerve ettirelim dersin? Nikah -düğün günü alındıktan sonra erken rezarvasyon yaptıralım dıyoruz ama hangi otel olucagına henz karar vermedık

ohhh misss..kilo sorunu yok tabi,ye afiyetle balım...nasıl olmuş peki?:1:

ohhhhhh elllerine sağlık nasıl oldu pizzan ben de yapmak istiyorum gecenlerde bı arkds tarıf verms onuda denıycem

çokkk tşklerr canlarım cheescakekim henüs dinlenio daha bakmadım tadına pizzam güseldi salatamda güseldi afiyetle yedim gitti hepsini..gelsinn kilolaaarrr :9::9::9::9::9:

canım sen İstanbul'da mıydın? gelinliğini nereye yaptırdın Avrupa yakasında bir yer mi? bir de dış mekan çekim mi yaptırdınız resimleri,kim çekti,ne kadara mal oldu acaba?:26:

avrupa yakasındayım Fatihte baktım modelim yine belliydi ama yapacak kimse yoktu :14: en sonunda hasret moda ile anlaştık tam istediğim gibi yaptılar sağolsunlar.:52:
Dış mekan mutlaka böyle yapın sizde abim çekti ücretsiz yani. 1500 Tane falan resmimiz var :37::37::37:

Canım peki balayı için oteli ne zaman rezerve ettirelim dersin? Nikah -düğün günü alındıktan sonra erken rezarvasyon yaptıralım dıyoruz ama hangi otel olucagına henz karar vermedık

canım biz şubat falandır sanırım erken rez. yararlandık sizde mutlaka öyle yapın. zaten belli dönemlerde açılıyor :34: ona göre alırsınız :17:

avrupa yakasındayım Fatihte baktım modelim yine belliydi ama yapacak kimse yoktu :14: en sonunda hasret moda ile anlaştık tam istediğim gibi yaptılar sağolsunlar.:52:
Dış mekan mutlaka böyle yapın sizde abim çekti ücretsiz yani. 1500 Tane falan resmimiz var :37::37::37:

Fatih'te Hasret Moda yanlış anlamadım umarım..siteleri var mı ya da adresleri tam olarak nerede?
Abi fotoğrafçı mı canım?

tabiki aklınıza gelen bişey var ise sorabilirsiniz :37: malum öyle çok araştırdım ki :44::44::44:

speedy hoşqeldin canımm hayırlı uğurlu ve en önemlisi hep ama heeeppp huzurluu olsun yuvacığın,evliliğin..
canımm gelinliğinin altına ne giydin çorap giysemmi giymesemmi bilemiorum yaa:26::26::26::26:

Fatih'te Hasret Moda yanlış anlamadım umarım..siteleri var mı ya da adresleri tam olarak nerede?
Abi fotoğrafçı mı canım?

Evet canım internetleri vardır biraz ünlü biyer çünkü mükemmel tasarımları var link vermek yasak biliyorsun onun için bakarsın :37::37::37:
Abim fotoğrafçı+ profesyonel çekimler yapıyor ama düğün ile alakası yok yani bana özel bişey oldu :17::17::17:

speedy hoşqeldin canımm hayırlı uğurlu ve en önemlisi hep ama heeeppp huzurluu olsun yuvacığın,evliliğin..
canımm gelinliğinin altına ne giydin çorap giysemmi giymesemmi bilemiorum yaa:26::26::26::26:

amin canım benim çok teşekkür ederim :123:
gelinliğimin altına inci beyazı jartiyer yapışan çoraptan giydim ayakkabımın önü kapalıydı onun için :35:
çeyizlerimin,evimin,ayakkabımın falan resimleri var fikir açısından bakabilirsiniz :17:

Evet canım internetleri vardır biraz ünlü biyer çünkü mükemmel tasarımları var link vermek yasak biliyorsun onun için bakarsın :37::37::37:
Abim fotoğrafçı+ profesyonel çekimler yapıyor ama düğün ile alakası yok yani bana özel bişey oldu :17::17::17:

peki bu hasret moda'nın güngören'de de şubesi var mı?ne kadara mal oldu gelinliğin canım?çok soru sordum kusura bakmaa:9:

ayyyyy yoruldumm vallaa tüm gün oturmadım neredeyse:9::9:milföyden pizza yaptım atıştırmalık, yanına mısırlı patates salatası yaptımm tabii birdeee günlerdir serüvene dönen cheescakekimi yaptımmm..şimdi çayımı aldımmm bakayım bi hatuncuklarım ne yapmışsınıss:21::21::21::21::21:

yaaaaaaa canım çektiii amaaaaaaa:43::43:
ELine sağLık canımmm afiyet oLsun (:

amin canım benim çok teşekkür ederim :123:
gelinliğimin altına inci beyazı jartiyer yapışan çoraptan giydim ayakkabımın önü kapalıydı onun için :35:
çeyizlerimin,evimin,ayakkabımın falan resimleri var fikir açısından bakabilirsiniz :17:

bendee jartiyer giymeyi düşünüorumda geçen gelinciklerle konuştuk hatta bu konuyu..çorap sıkıntı falan oluomuş rahat olmuomuş gibi fikirler vardıda yaşamış birinden bire bir duymak iyi oldu saol canım inceliorum düğüne dair başlıklarını:54:

bendee jartiyer giymeyi düşünüorumda geçen gelinciklerle konuştuk hatta bu konuyu..çorap sıkıntı falan oluomuş rahat olmuomuş gibi fikirler vardıda yaşamış birinden bire bir duymak iyi oldu saol canım inceliorum düğüne dair başlıklarını:54:

jartiyeri tavsiye etmem sadece çorabını giy saatlerce ayağında kalıyor çünkü eve geldiğinde hem ter oluyor hemde kirleniyor :34:
Eve gelince değiştirirsin üstünğü

evet canm var doğru adrestesin.
2500 TL kiralık dedi 1700 TL aldık :34: güzel indirim yaptırdık ama fiyatları uçuk birazcık :18::18:
tamam sevindim biz eskiden haznedar'da oturuyorduk oranın sahibini de annem tanıyor,sevindim beğendiğin birşey ortaya çıkmasına.genelde çok şatafatlı onların modelleri ama kendin belirlemişsin iyi olmuş. sağolasın cevaplandırdığın için bütün sorularımı:16::16:

tamam sevindim biz eskiden haznedar'da oturuyorduk oranın sahibini de annem tanıyor,sevindim beğendiğin birşey ortaya çıkmasına.genelde çok şatafatlı onların modelleri ama kendin belirlemişsin iyi olmuş. sağolasın cevaplandırdığın için bütün sorularımı:16::16:

evet canım istediğim gelinliğin bi benzerini gördüm ondan zaten kesinlikle buradan alalım dedim :37::37: dikimleri ve hatları mükemmel
ne demek canım yardımcı olabiliyorsam ne güzel

selam canım...evet salonlarını tuttu birkaç arkadaşımız..üzülme benimde nişanlım askerde Ocak ortasında gelecek nasipse o zaman belli olacak herşey...hayırlısıyla olsun da en önemlisi o.

evet canım orası öle ama belirsiz olunca herşey insan daha bi stres yapıyo..

selam esra, üzülme sizin de belli olur, bizim de net tarih belli değil henüz sadece aşağı yuları biliyoruz
sizin yaklaşık olarak düşündüğünüz bir zaman var mı peki? hani önümüzdeki yaz gibi veya sonraki sene mi?

slm canım,bu sene diye düşünüyoruz inşallah..
mayıs,haziran gibi..

Kızlar nişanlım aradı yazamadım kusura bakmayın teldeydim düğün konusundan açıldı konu salondan falan muhtemelen kaç kişi olur gbsınden konusuyorduk sonra nişanlım ordan bı askere cıkıştı sanırım yanlş bır kelıme etdı asker arkadan anlamadımki ben de ne oldugunu yada bızle alakası yok farklı bir mevzu aşkım kapatalım 5 dk sonra arycm dedi kavga etme sakın noldu dedım soylemedı:18:

canım biz şubat falandır sanırım erken rez. yararlandık sizde mutlaka öyle yapın. zaten belli dönemlerde açılıyor :34: ona göre alırsınız :17:

anladım cnm iyi yapmışssın bakalım önce bi nişanlımı askerden gelsin salon işleri hallolsun sonrada otel işine döncez artık

anladım cnm iyi yapmışssın bakalım önce bi nişanlımı askerden gelsin salon işleri hallolsun sonrada otel işine döncez artık

tamam canım kolay gelsin....

kızlar ben çıkıyorum şimdi ancak pazartesi gelebilirim :34:
siz iyice soru düşünün canlarım. :1: sonra gelince konuşuruz :51: :37::37:

Kızlar nişanlım aradı yazamadım kusura bakmayın teldeydim düğün konusundan açıldı konu salondan falan muhtemelen kaç kişi olur gbsınden konusuyorduk sonra nişanlım ordan bı askere cıkıştı sanırım yanlş bır kelıme etdı asker arkadan anlamadımki ben de ne oldugunu yada bızle alakası yok farklı bir mevzu aşkım kapatalım 5 dk sonra arycm dedi kavga etme sakın noldu dedım soylemedı:18:

canım meraklanma ya,sanmam inşallah kavga etmez.bizde bir kere tel.de konuşurken askerim bağırmıştı sesli konuşuyorlar diye oradaki diğer askerlere.korkma:112:

Back
X