2012' de yazın evlenecekler

hahaha bna benim söz nişanda ekle bide beni düşün
evet bi kaç detayımı paylaşmıştım kk ile hala duruyor resimlerimiz.
amin teşekkür ederim canım

yolumdan gel bubarbur..
izle beni daha iyisi sizin olsun

gördüm hepsini süpersin valla maşşalah
speedy bekarlara tavsiyelerin neler vazmı geçelim devam mı edelim

Son düzenleme:

hepsinin yanına genel zamanlarını yazdım herkes buna göre evleniyor yani şimdiden düşünme bile en azından kendini bunlar için strese sokma

hepsinin yanına genel zamanlarını yazdım herkes buna göre evleniyor yani şimdiden düşünme bile en azından kendini bunlar için strese sokma

sağol canım ya... dediğim gibi ben kpss ye gireceğim için son 1 aya hiç birşey bırakmamam lazım.buna göre yazdıklarını değerlendireceğim,çok sağolasııııın

sağol canım ya... dediğim gibi ben kpss ye gireceğim için son 1 aya hiç birşey bırakmamam lazım.buna göre yazdıklarını değerlendireceğim,çok sağolasııııın

düğün tarihine göre iş yaparsın ama bazı şeyler var ki istesen de son zamanda yapmak zorundasın eve girip çeyiz yerleştirmezsin 2 ay önceden çünkü pislenir yada çalınır Allah korusun bişey olur

bana evliliği soranlar " şiddetle tavsiye ediyorum " diyorum size de aynen öyle

ayyy gerçekten mi geçen yeni evli birine dedim çok zor dedi gözümü korkuttu
ben askerimi alım gelim yaa
speedy ben,m evim hazır tadilatta oldu mobilyalar söz nişan düğün yerleri kaldı

düğün tarihine göre iş yaparsın ama bazı şeyler var ki istesen de son zamanda yapmak zorundasın eve girip çeyiz yerleştirmezsin 2 ay önceden çünkü pislenir yada çalınır Allah korusun bişey olur
ayy haklısın canım ya,Allah korusun...Farklı şehirdeyiz dediğim gibi ama Allahtan yakın(İstanbul-Edirne)bir haftasonu gideriz yerleştiririz nasipse,düğünden 1 hafta önce iyi mi peki?

Sedoşum senin düğün oldugunda kpss ye gırms oluyorsun dimi?
canım daha tam kesin değil düğün tarihi ama KPSS 7 Temmuz,düğünü 15 Temmuz düşünüyoruz nasipse..bu durumda 1 hafta önce girmiş olacağım KPSS'ye...

ayyyyy yoruldumm vallaa tüm gün oturmadım neredeysemilföyden pizza yaptım atıştırmalık, yanına mısırlı patates salatası yaptımm tabii birdeee günlerdir serüvene dönen cheescakekimi yaptımmm..şimdi çayımı aldımmm bakayım bi hatuncuklarım ne yapmışsınıss

Ben de sağlıcakla askerime bi kavuşayım DÜNYALAR benim olucak o gün RABBİM cümlemizi sağlıcakla kavuşturmayın nasip eylesin

ayyy gerçekten mi geçen yeni evli birine dedim çok zor dedi gözümü korkuttu
ben askerimi alım gelim yaa
speedy ben,m evim hazır tadilatta oldu mobilyalar söz nişan düğün yerleri kaldı

zor tabikide ben annemin evinde hiç bişey yapmazdım başlarda onun için sıkıcı geliyor..
işe git çık eve git yemek yap topla temizle malesef aman aman toz pembe değil evlilik.
çok şükür ikimizde idare ediyoruz ev işlerini eşimde yardım edince çok yorulmuyorum

ayy haklısın canım ya,Allah korusun...Farklı şehirdeyiz dediğim gibi ama Allahtan yakın(İstanbul-Edirne)bir haftasonu gideriz yerleştiririz nasipse,düğünden 1 hafta önce iyi mi peki?
...

15 gün önce falan yaptık biz 2*3 gün kala yine gidip bakmıştım evime toz falan var mı diye

ohhh misss..kilo sorunu yok tabi,ye afiyetle balım...nasıl olmuş peki?

Ben de sağlıcakla askerime bi kavuşayım DÜNYALAR benim olucak o gün RABBİM cümlemizi sağlıcakla kavuşturmayın nasip eylesin
amin canım inşallaaaah....

ohhhhhh elllerine sağlık nasıl oldu pizzan ben de yapmak istiyorum gecenlerde bı arkds tarıf verms onuda denıycem

anladım cnm benm kpss sınavm dugunden sonra o yuzden hc bseyı sıkıştırmamaya karar verdk

anladım canım,sağolasın.sen hep böyle uğra,arada bize fikir ver olur mu? tecrübelilerden bilgi edinmek güsel

tabiki aklınıza gelen bişey var ise sorabilirsiniz malum öyle çok araştırdım ki :44::44::44:

o
anladım cnm benm kpss sınavm dugunden sonra o yuzden hc bseyı sıkıştırmamaya karar verdk

hayoırlısı olsun canım herşey hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…