- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
hahaha bna benim söz nişanda ekle bide beni düşün- Ev tutulacak,tadilatı varsa yaptırılacak
- Eşya alınacak
- Perdeler ve halılar alınacak
- Kına yeri tutulacak,yemek işi ayarlanacak
- Kına resimleri için fotoğrafçı ayarlanacak
- Kına gecesi için elbise,ayakkabı ve kuaför
- Gelinlik,ayakkabı,iç çamaşırı ve kuaför
- Düğün yeri ayarlanacak ve organizasyon şirketi bulunacak
- Davetiye ve nikah şekeri seçilecek
- Düğün,gelin-damat resimleri için fotoğrafçı bulunacak
- Damatlık,aksesuarlar ve berber
- Gelin arabası kiralanacak ve süslenecek
- Takı almaya gidilecek
kızlar ne çok işimiz var ahh ahhh..hayırlısıyla atlatsak,bizde yuvamızı açsak inşallah:18:
evet bi kaç detayımı paylaşmıştım kk ilehala duruyor resimlerimiz.
amin teşekkür ederim canım
yolumdan gel bubarbur..
izle beni daha iyisi sizin olsun
- Ev tutulacak,tadilatı varsa yaptırılacak kira ise 1,5 ay önceden falan
- Eşya alınacak 2 ay önceden beğen 1 ay önceden alınır genelde
- Perdeler ve halılar alınacak hepsi evin zamanına bağlı
- Kına yeri tutulacak,yemek işi ayarlanacak düğün gününe bağlı 1 ay önce
- Kına resimleri için fotoğrafçı ayarlanacak 1 ay önce
- Kına gecesi için elbise,ayakkabı ve kuaför çok basit 1 ay önce
- Gelinlik,ayakkabı,iç çamaşırı ve kuaför 2*3 ay önce falan
- Düğün yeri ayarlanacak ve organizasyon şirketi bulunacak ilk aşama
- Davetiye ve nikah şekeri seçilecek 1-1,5 ay önce
- Düğün,gelin-damat resimleri için fotoğrafçı bulunacak 1 ay önce
- Damatlık,aksesuarlar ve berber 1 ay önce
- Gelin arabası kiralanacak ve süslenecek 10 gün önce
- Takı almaya gidilecek maddiyata göre
kızlar ne çok işimiz var ahh ahhh..hayırlısıyla atlatsak,bizde yuvamızı açsak inşallah:18:
hahaha bna benim söz nişanda ekle bide beni düşün
gördüm hepsini süpersin valla maşşalah
speedy bekarlara tavsiyelerin neler vazmı geçelim devam mı edelim
hepsinin yanına genel zamanlarını yazdım herkes buna göre evleniyoryani şimdiden düşünme bile en azından kendini bunlar için strese sokma
Spedycm düğünden ne kadar önce tutdunuz evi acaba?
sağol canım ya... dediğim gibi ben kpss ye gireceğim için son 1 aya hiç birşey bırakmamam lazım.buna göre yazdıklarını değerlendireceğim,çok sağolasııııın
bana evliliği soranlar " şiddetle tavsiye ediyorum " diyorum size de aynen öyle
düğün tarihine göre iş yaparsın ama bazı şeyler var ki istesen de son zamanda yapmak zorundasın eve girip çeyiz yerleştirmezsin 2 ay önceden çünkü pislenir yada çalınır Allah korusun bişey olur
ayy haklısın canım ya,Allah korusun...Farklı şehirdeyiz dediğim gibi ama Allahtan yakın(İstanbul-Edirne)bir haftasonu gideriz yerleştiririz nasipse,düğünden 1 hafta önce iyi mi peki?düğün tarihine göre iş yaparsın ama bazı şeyler var ki istesen de son zamanda yapmak zorundasın eve girip çeyiz yerleştirmezsin 2 ay önceden çünkü pislenir yada çalınır Allah korusun bişey olur
canım daha tam kesin değil düğün tarihi ama KPSS 7 Temmuz,düğünü 15 Temmuz düşünüyoruz nasipse..bu durumda 1 hafta önce girmiş olacağım KPSS'ye...Sedoşum senin düğün oldugunda kpss ye gırms oluyorsun dimi?
ayyy gerçekten mi geçen yeni evli birine dedim çok zor dedi gözümü korkuttu
ben askerimi alım gelim yaa
speedy ben,m evim hazır tadilatta oldu mobilyalar söz nişan düğün yerleri kaldı
ayy haklısın canım ya,Allah korusun...Farklı şehirdeyiz dediğim gibi ama Allahtan yakın(İstanbul-Edirne)bir haftasonu gideriz yerleştiririz nasipse,düğünden 1 hafta önce iyi mi peki?
...
ohhh misss..kilo sorunu yok tabi,ye afiyetle balım...nasıl olmuş peki?ayyyyy yoruldumm vallaa tüm gün oturmadım neredeysemilföyden pizza yaptım atıştırmalık, yanına mısırlı patates salatası yaptımm tabii birdeee günlerdir serüvene dönen cheescakekimi yaptımmm..şimdi çayımı aldımmm bakayım bi hatuncuklarım ne yapmışsınıss
amin canım inşallaaaah....Ben de sağlıcakla askerime bi kavuşayım DÜNYALAR benim olucak o günRABBİM cümlemizi sağlıcakla kavuşturmayın nasip eylesin
15 gün önce falan yaptık biz 2*3 gün kala yine gidip bakmıştım evime toz falan var mı diye
ohhhhhh elllerine sağlık nasıl oldu pizzan ben de yapmak istiyorum gecenlerde bı arkds tarıf verms onuda denıycemayyyyy yoruldumm vallaa tüm gün oturmadım neredeysemilföyden pizza yaptım atıştırmalık, yanına mısırlı patates salatası yaptımm tabii birdeee günlerdir serüvene dönen cheescakekimi yaptımmm..şimdi çayımı aldımmm bakayım bi hatuncuklarım ne yapmışsınıss
ayy haklısın canım ya,Allah korusun...Farklı şehirdeyiz dediğim gibi ama Allahtan yakın(İstanbul-Edirne)bir haftasonu gideriz yerleştiririz nasipse,düğünden 1 hafta önce iyi mi peki?
canım daha tam kesin değil düğün tarihi ama KPSS 7 Temmuz,düğünü 15 Temmuz düşünüyoruz nasipse..bu durumda 1 hafta önce girmiş olacağım KPSS'ye...
anladım canım,sağolasın.sen hep böyle uğra,arada bize fikir ver olur mu?tecrübelilerden bilgi edinmek güsel
o
anladım cnm benm kpss sınavm dugunden sonra o yuzden hc bseyı sıkıştırmamaya karar verdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?