nasılsınız kızlar 2012 düğünü için şimdiden dans müziği mi bakıyorsunuz
olur tabi yaa, sen nasıl istersen öyle oluurrr, düğün senin düğünün kıızzhımmm ya düğünümde hep eski şarkılar çalsın istiyorum,bi de aşkım fransızca olan şarkıları ve caz müziğini çok seviyor.inşallah gönlümüze göre olur
mesela salona girişte erol evgin birtanem söyle canım ne istersen iste benden
ilk dans nilüfer ta uzak yollardan
pasta kesilirken füsun önal senden başka gibi....
takı takılırken de bal ağızlımı çalarım olmaz mıilla çalacam yaaa
sevdiğimiz şarkılarsan bahsederken konu oraya geldi
[/COLOR][/B]
olur tabi yaa, sen nasıl istersen öyle oluurrr, düğün senin düğünün kıızz
hahha öyle dimi? sen tecrübelisin tabi, gerçi daha tazecik gelinsinANLADIM canım. evlendikten sonra zaman hızlıca akıp gidiyor
öyle canım, inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin hespi de, hazırlıkları nasılsa yaparsınız :13:Allah'ın izniyle o günler gelsin de....Ama herşeyden önce askerim sağlıkla sıhhatle yanıma gelsiiiiiin inşallaaah,bende sağlık sıhhatle onu karşılayayım sonra hazırlıklara başlayalım inşallaaah
hahha öyle dimi? sen tecrübelisin tabi, gerçi daha tazecik gelinsin
sen şimdi düşünüyorsundur düğün hazırlıkların daha dün gibi geliyordur, ama bir taraftan da bu akşama, bu haftasonuna misafire ne yemek yapsam diye de düşünüyorsundurzaman işte dediğin gibi çabucak geçiyo
[/COLOR][/B]
kesinlikle daha yeni gelinim. gerçi her zaman tek ve yeni gelin olucam
4 ay oldu ne zaman geçti bilmiyorum kınam,düğünüm nasıl geçti anlamadım bilezaman hızlıca akıyor ozaman malesef
ama herşey içime sindi çok şükür iyiki salonda nişan yapmışım diyorum mesela asla unutamam o zamanı
Canişkolarım ben geldim
sohbet almışş başınıı gidiiyyoo maşalllaahhhhh 2012 gelinciklerinee
oh ne güzel ne mutlu içine sinen güzel günler, güzel anlar yaşamış, unutamadığın anılar biriktirmişsin bu süreçte
Rabbim ağzının tadını bozmasın inş.
ben bir dönem pek uğrayamadım buralara işten güçten, daha önce çeyiz topiğinde takılıyordum sonra kızların hepsini evlendirdik teker teker, bende iş yoğunluğundan kopmuştum sonra tekrar geldiğimde başlıklar arasında dolaşırken görmüştüm senin hazrılıklarını, yazın daha çok yeni evli olduğun günlerde falan okumuştum yazdıkları, ordan hatırlıyorum seni
o yüzden hazır görmüşken seni, mutluluklar dilerim
yavruşuumm hoşgeldiinn, sen bu saatlerde gelir miydin kıızz
merhaba kızlaaaar nasılsınız bakalım
babacım dün hediye getirmiş çeyis topikime ekledim...seviyorum u adamı yaa
Mutluluklar dilerim spedy
amin canım teşekkürle.. darısı başınıza
amin canım teşekkürle.. darısı başınıza
mutluluklar dilerim bende.davetiyelerinize ve evinize baktım az önce hepsi çok güsel güle güle oturun ağız tadıyla inşallah...
speedy takipteyim seni
allahım bizede nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?