2012' de yazın evlenecekler

nasılsınız kızlar 2012 düğünü için şimdiden dans müziği mi bakıyorsunuz
sevdiğimiz şarkılarsan bahsederken konu oraya geldi

olur tabi yaa, sen nasıl istersen öyle oluurrr, düğün senin düğünün kıızz

olur tabi yaa, sen nasıl istersen öyle oluurrr, düğün senin düğünün kıızz

Allah'ın izniyle o günler gelsin de....Ama herşeyden önce askerim sağlıkla sıhhatle yanıma gelsiiiiiin inşallaaah,bende sağlık sıhhatle onu karşılayayım sonra hazırlıklara başlayalım inşallaaah

ANLADIM canım. evlendikten sonra zaman hızlıca akıp gidiyor
hahha öyle dimi? sen tecrübelisin tabi, gerçi daha tazecik gelinsin
sen şimdi düşünüyorsundur düğün hazırlıkların daha dün gibi geliyordur, ama bir taraftan da bu akşama, bu haftasonuna misafire ne yemek yapsam diye de düşünüyorsundur zaman işte dediğin gibi çabucak geçiyo

öyle canım, inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin hespi de, hazırlıkları nasılsa yaparsınız :13:

kesinlikle daha yeni gelinim. gerçi her zaman tek ve yeni gelin olucam
4 ay oldu ne zaman geçti bilmiyorum kınam,düğünüm nasıl geçti anlamadım bile zaman hızlıca akıyor ozaman malesef
ama herşey içime sindi çok şükür iyiki salonda nişan yapmışım diyorum mesela asla unutamam o zamanı

oh ne güzel ne mutlu içine sinen güzel günler, güzel anlar yaşamış, unutamadığın anılar biriktirmişsin bu süreçte
Rabbim ağzının tadını bozmasın inş.

ben bir dönem pek uğrayamadım buralara işten güçten, daha önce çeyiz topiğinde takılıyordum sonra kızların hepsini evlendirdik teker teker, bende iş yoğunluğundan kopmuştum sonra tekrar geldiğimde başlıklar arasında dolaşırken görmüştüm senin hazrılıklarını, yazın daha çok yeni evli olduğun günlerde falan okumuştum yazdıkları, ordan hatırlıyorum seni
o yüzden hazır görmüşken seni, mutluluklar dilerim

amin canım Allah benimkinden çok daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim düşüncelerin için bi hevesle hazırladığım herkes gibi bende şimdi sizi onun için çok iyi anlıyorum

merhaba kızlaaaar nasılsınız bakalım
babacım dün hediye getirmiş çeyis topikime ekledim...seviyorum u adamı yaa

- Ev tutulacak,tadilatı varsa yaptırılacak
- Eşya alınacak
- Perdeler ve halılar alınacak
- Kına yeri tutulacak,yemek işi ayarlanacak
- Kına resimleri için fotoğrafçı ayarlanacak
- Kına gecesi için elbise,ayakkabı ve kuaför
- Gelinlik,ayakkabı,iç çamaşırı ve kuaför
- Düğün yeri ayarlanacak ve organizasyon şirketi bulunacak
- Davetiye ve nikah şekeri seçilecek
- Düğün,gelin-damat resimleri için fotoğrafçı bulunacak
- Damatlık,aksesuarlar ve berber
- Gelin arabası kiralanacak ve süslenecek
- Takı almaya gidilecek

kızlar ne çok işimiz var ahh ahhh..hayırlısıyla atlatsak,bizde yuvamızı açsak inşallah:18:

mutluluklar dilerim bende.davetiyelerinize ve evinize baktım az önce hepsi çok güsel güle güle oturun ağız tadıyla inşallah...

evet bi kaç detayımı paylaşmıştım kk ile hala duruyor resimlerimiz.
amin teşekkür ederim canım

speedy takipteyim seni
allahım bizede nasip eder inş

yolumdan gel bubarbur..
izle beni daha iyisi sizin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…