• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

- Ev tutulacak,tadilatı varsa yaptırılacak
- Eşya alınacak
- Perdeler ve halılar alınacak
- Kına yeri tutulacak,yemek işi ayarlanacak
- Kına resimleri için fotoğrafçı ayarlanacak
- Kına gecesi için elbise,ayakkabı ve kuaför
- Gelinlik,ayakkabı,iç çamaşırı ve kuaför
- Düğün yeri ayarlanacak ve organizasyon şirketi bulunacak
- Davetiye ve nikah şekeri seçilecek
- Düğün,gelin-damat resimleri için fotoğrafçı bulunacak
- Damatlık,aksesuarlar ve berber
- Gelin arabası kiralanacak ve süslenecek
- Takı almaya gidilecek

kızlar ne çok işimiz var ahh ahhh..hayırlısıyla atlatsak,bizde yuvamızı açsak inşallah:18:
hahaha bna benim söz nişanda ekle bide beni düşün:9::9::9:
evet bi kaç detayımı paylaşmıştım kk ile :37: hala duruyor resimlerimiz.
amin teşekkür ederim canım

yolumdan gel bubarbur.. :52:
izle beni daha iyisi sizin olsun

gördüm hepsini süpersin valla maşşalah:nazar::nazar:
speedy bekarlara tavsiyelerin neler vazmı geçelim devam mı edelim:9::9::9:

Son düzenleme:
- Ev tutulacak,tadilatı varsa yaptırılacak kira ise 1,5 ay önceden falan
- Eşya alınacak 2 ay önceden beğen 1 ay önceden alınır genelde
- Perdeler ve halılar alınacak hepsi evin zamanına bağlı
- Kına yeri tutulacak,yemek işi ayarlanacak düğün gününe bağlı 1 ay önce
- Kına resimleri için fotoğrafçı ayarlanacak 1 ay önce
- Kına gecesi için elbise,ayakkabı ve kuaför çok basit 1 ay önce
- Gelinlik,ayakkabı,iç çamaşırı ve kuaför 2*3 ay önce falan
- Düğün yeri ayarlanacak ve organizasyon şirketi bulunacak ilk aşama
- Davetiye ve nikah şekeri seçilecek 1-1,5 ay önce
- Düğün,gelin-damat resimleri için fotoğrafçı bulunacak 1 ay önce
- Damatlık,aksesuarlar ve berber 1 ay önce
- Gelin arabası kiralanacak ve süslenecek 10 gün önce
- Takı almaya gidilecek maddiyata göre

kızlar ne çok işimiz var ahh ahhh..hayırlısıyla atlatsak,bizde yuvamızı açsak inşallah:18:

hepsinin yanına genel zamanlarını yazdım herkes buna göre evleniyor :37: yani şimdiden düşünme bile en azından kendini bunlar için strese sokma

hepsinin yanına genel zamanlarını yazdım herkes buna göre evleniyor :37: yani şimdiden düşünme bile en azından kendini bunlar için strese sokma

sağol canım ya... dediğim gibi ben kpss ye gireceğim için son 1 aya hiç birşey bırakmamam lazım.buna göre yazdıklarını değerlendireceğim,çok sağolasııııın:16:

sağol canım ya... dediğim gibi ben kpss ye gireceğim için son 1 aya hiç birşey bırakmamam lazım.buna göre yazdıklarını değerlendireceğim,çok sağolasııııın:16:

düğün tarihine göre iş yaparsın ama bazı şeyler var ki istesen de son zamanda yapmak zorundasın eve girip çeyiz yerleştirmezsin 2 ay önceden çünkü pislenir yada çalınır Allah korusun bişey olur

bana evliliği soranlar " şiddetle tavsiye ediyorum " diyorum size de aynen öyle :37:

ayyy gerçekten mi geçen yeni evli birine dedim çok zor dedi gözümü korkuttu:19::19:
ben askerimi alım gelim yaa:9::9:
speedy ben,m evim hazır tadilatta oldu mobilyalar söz nişan düğün yerleri kaldı:42:

düğün tarihine göre iş yaparsın ama bazı şeyler var ki istesen de son zamanda yapmak zorundasın eve girip çeyiz yerleştirmezsin 2 ay önceden çünkü pislenir yada çalınır Allah korusun bişey olur
ayy haklısın canım ya,Allah korusun...Farklı şehirdeyiz dediğim gibi ama Allahtan yakın(İstanbul-Edirne)bir haftasonu gideriz yerleştiririz nasipse,düğünden 1 hafta önce iyi mi peki?

Sedoşum senin düğün oldugunda kpss ye gırms oluyorsun dimi?
canım daha tam kesin değil düğün tarihi ama KPSS 7 Temmuz,düğünü 15 Temmuz düşünüyoruz nasipse..bu durumda 1 hafta önce girmiş olacağım KPSS'ye...

ayyyyy yoruldumm vallaa tüm gün oturmadım neredeyse:9::9:milföyden pizza yaptım atıştırmalık, yanına mısırlı patates salatası yaptımm tabii birdeee günlerdir serüvene dönen cheescakekimi yaptımmm..şimdi çayımı aldımmm bakayım bi hatuncuklarım ne yapmışsınıss:21::21::21::21::21:

Ben de sağlıcakla askerime bi kavuşayım DÜNYALAR benim olucak o gün:72::72: RABBİM cümlemizi sağlıcakla kavuşturmayın nasip eylesin:72::72::nazar:

ayyy gerçekten mi geçen yeni evli birine dedim çok zor dedi gözümü korkuttu:19::19:
ben askerimi alım gelim yaa:9::9:
speedy ben,m evim hazır tadilatta oldu mobilyalar söz nişan düğün yerleri kaldı:42:

zor tabikide ben annemin evinde hiç bişey yapmazdım başlarda onun için sıkıcı geliyor..
işe git çık eve git yemek yap topla temizle malesef aman aman toz pembe değil evlilik.
çok şükür ikimizde idare ediyoruz ev işlerini eşimde yardım edince çok yorulmuyorum :37::37::37::37:

ayy haklısın canım ya,Allah korusun...Farklı şehirdeyiz dediğim gibi ama Allahtan yakın(İstanbul-Edirne)bir haftasonu gideriz yerleştiririz nasipse,düğünden 1 hafta önce iyi mi peki?
...

15 gün önce falan yaptık biz 2*3 gün kala yine gidip bakmıştım evime toz falan var mı diye :37::37::37:

ayyyyy yoruldumm vallaa tüm gün oturmadım neredeyse:9::9:milföyden pizza yaptım atıştırmalık, yanına mısırlı patates salatası yaptımm tabii birdeee günlerdir serüvene dönen cheescakekimi yaptımmm..şimdi çayımı aldımmm bakayım bi hatuncuklarım ne yapmışsınıss:21::21::21::21::21:
ohhh misss..kilo sorunu yok tabi,ye afiyetle balım...nasıl olmuş peki?:1:

Ben de sağlıcakla askerime bi kavuşayım DÜNYALAR benim olucak o gün:72::72: RABBİM cümlemizi sağlıcakla kavuşturmayın nasip eylesin:72::72::nazar:
amin canım inşallaaaah....

ohhhhhh elllerine sağlık nasıl oldu pizzan ben de yapmak istiyorum gecenlerde bı arkds tarıf verms onuda denıycem

canım daha tam kesin değil düğün tarihi ama KPSS 7 Temmuz,düğünü 15 Temmuz düşünüyoruz nasipse..bu durumda 1 hafta önce girmiş olacağım KPSS'ye...

anladım cnm benm kpss sınavm dugunden sonra o yuzden hc bseyı sıkıştırmamaya karar verdk

anladım canım,sağolasın.sen hep böyle uğra,arada bize fikir ver olur mu?:9: tecrübelilerden bilgi edinmek güsel:34:

tabiki aklınıza gelen bişey var ise sorabilirsiniz :37: malum öyle çok araştırdım ki :44::44::44:

o
anladım cnm benm kpss sınavm dugunden sonra o yuzden hc bseyı sıkıştırmamaya karar verdk

hayoırlısı olsun canım herşey hallolur

Back
X