2012' de yazın evlenecekler

mavigül86 cım:) belki evlenince sabahtan akşama kadar evde tek daha iyi çalışırsın, eşin işten gelene kadar fakat başka şehirde belki ilk başlarda yalnızlık ve motivasyon sorunu senin çalışma durumunu etkileyebilir diye düşünüyorum.peki sınavdan sonra yapsanız olmaz mı temmuz gibi, mesela biz şöyle yapacağız; benden sadece 2 hafta istedi mayıs sonu veya haziran başı o sürede eşyalarımızı ve evimizi halledeceğiz sonra evimizin anahtarları alıp, içim rahat rahat son kez konu tekrarına oturacağım.Geçerli bir sebebin yoksa bence kpss den sonra ki hafta olsun:)))) Yinede Allah hakkında en güzelini ve nasıl mutlu olacaksan öyle olmasını nasip etsin inşALLAH:)

evet canım,zaten genelde beylikdüzü civarında kadınlı erkekli çalışanlar oturduğu için öyle belirlemişler galiba:26:
yalnız çok kalabalık oluyor ve çok büyük pazar insan dolaşırken yoruluyor,spor ayakkabı şart bir de kapalı pazar olduğu için yazları çok sıcak oluyor ama kışları gayet güsel ıslanmıyorsun

Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin,evet dersh.kpss ve düğün hepsinin stresini aynı anda yaşayacağım, ben çalışıp elimden geleni yapayım da en azından vicdanım rahat olur.Zaten şimdilik dersh.dışında evdeyim ve çalışıyorum sürekli.Allah gönlÜmüze göre versin, işlerimizi kolaylaştırsın inşALLAH:))))

canım merhabalar...
bende KPSS'ye gireceğim,düşündüğün çok mantıklı 2 hafta yeter herhalde eşya seçmeye falan,zaten az çok kafamızda belilerdiğimiz şeyler var.kendi çeyizimde tamam..içimi ferahlattın bak şimdi,sağolasın biz de tarihi 13 Temmuz kına,15Temmuz düğün olsun diye düşünüyoruz,inşallah nasip yaa...

ablam da daha çok waikiki giyiyo, beden kalıpları büyük oluyo ya, beden numaram küçülüyo diyo

evet yaa, ta uzak yollardan bizim giriş müziğimizden hemen sonraki ilk şarkıydı, çok severiimmm
aynen bizim de 12 yıllık hasretimiz bitiyor ya, tam bize göre bir şarkı o da..

Canımm güLe güLe giyy rahat rahat ohhh =))

Yaaa bende gitmek istiooorum ama eVLenincede çaLışıcam gidemiicemmm böhhhühühüüh
sağol lilaamm

bende çalışırım belki hemen değil ama iş bulana kadar giderim elbet işten izin alırısn bigün hastayım diye bize gelirsiniz ben sizi evde ağırlarım sonra pazara çıkarız olur mu ??
ooo vaatlere bak seenn, hatırlatırız bak bunu sana
sonra deme bize, yoook ben bütün pazar günlerimi kocamla geçiricem, size vakit ayıramam ne pazarı diye

Son düzenleme:
bende çalışırım belki hemen değil ama iş bulana kadar giderim elbet işten izin alırısn bigün hastayım diye bize gelirsiniz ben sizi evde ağırlarım sonra pazara çıkarız olur mu ??[/QUOTE]
ooo vaatlere bak seenn, hatırlatırız bak bunu sana
sonra deme bize, yoook ben bütün pazar günlerimi kocamla geçiricem, size vakit ayıramam ne pazarı diye
[/QUOTE]

yok kız siz gelin yeterki kocamı postalarım anasına gitsin koçişide sattım hemen duymasın beni

buarada akşam konuştuğumuzda aşkım hadtaya gel dedi bende çok bozuldum niye parasal yönden sıkıntı mı var aşkım ama olsun alışveriş yapmayız ben işimi halleder giderim sen gelme istersen dedim..trip attım ama dediki şimdi sana söyleyemem ama bu hafta halledemiyorum pazar günleri kapalı dedi bayramdan snr bi cumartesi gel dedi napcak acaba hafta içi oluyormuş ama erken bi saatte geç saate kadar olmuyormuş ne olabilir hiç aklıma gelmedi eğer olsaydı çok mutlu olucaktım dedi

kız kulesi olsa sanmam pazarda açıktır hem gecedede sorun yoktur bence
acaba balon var onamı götürcek anlamadım ki

hahha canım benim sağolasın, düşünmen davet etmen yeter

hımm bak merak ettim ne ola ki acaba?:26:

hımmm dans için biraz hareketli galiba canım yaa :26:

hımmm ya düğünümde hep eski şarkılar çalsın istiyorum,bi de aşkım fransızca olan şarkıları ve caz müziğini çok seviyor.inşallah gönlümüze göre olur

mesela salona girişte erol evgin birtanem söyle canım ne istersen iste benden
ilk dans nilüfer ta uzak yollardan
pasta kesilirken füsun önal senden başka gibi....
takı takılırken de bal ağızlımı çalarım olmaz mıilla çalacam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…