sağol şekeerrİyiyim canımcım sağolasın sen nasılsın
hoşbulduk bu arada:118::118::118::118:
yok yok sürmez inşallah, ben kötü üşütmüşüm :18:sağolasın tatlıııım...
evet biliyorum canım ya,inşallah benim 10 gün sürmez..pazartesi,salı,çarşamba kursum var çünkü:18:
walla nolsun gasocum yaa, aynen devam işte, bi burukluk bi huzursuzluk var içimde, hala şehitlerin etkisinden kurtulamadımaleyküm selaamm
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın? ne var ne yok?
walla nolsun gasocum yaa, aynen devam işte, bi burukluk bi huzursuzluk var içimde, hala şehitlerin etkisinden kurtulamadım
Bide aşkerimi çok özledim
Bide çok işim var bugün halletmem gereken, ama daha bitiremedim:26:
Canım yapmak istemio, buradan da çıkamadım bi türlü..
hatunlar selam hepinisee..direk konuya dalıorum çünkü acillll...
cheescakemi anca yapıorum takıldım kaldım -1/2 su bardağı nişasta
-1/2 su bardağı tozşeker bu ölçüler neye eşittt bulamadım anlamadım
hatunlar selam hepinisee..direk konuya dalıorum çünkü acillll...
cheescakemi anca yapıorum takıldım kaldım -1/2 su bardağı nişasta
-1/2 su bardağı tozşeker bu ölçüler neye eşittt bulamadım anlamadım
yarım su bardağı nişasta veya şeker kaç gram eder olarak mı soruyosun rosacım??
su bardağının yarısıyla ölçüp koy tatlım
bu arada yer imleri kısa yolu Alt+E dir, böyle açmaya çalıştığında da açılmıyor mu? daha doğrusu yer imlerin kayboldu derken yukarıdaki menü çubuğun mu kayboldu?
eğer menü çucuğun kaybolduysa alt' a bas, görünümden araç çubuklarından menü çubuğunu işaretlersen menü çubuğun geri gelir, tabi kaybettiğin şey oysa :))
rica ederim canum ne demekayy cnm benim çok çok teşekkür ederim evet araç çubuğum kaybolmuş =) buldum cnm benim ya çok mutlu oldum sayende
çook merci canlarımmm
ben bişey diyemiyorum artık canım yaa, nutkum tutukanladım canım sorma ya, sultanla biz arada coşuyoruz bu lanet olasıcalara ağzımızdan geleni sayıyoruz ama bir yerden sonra söyleyecek şey kalmıyor maalesef
inşallah tez zamanda bitirirsin işlerini de canım, kolay gelsin
ben bişey diyemiyorum artık canım yaa, nutkum tutuk
şehit cenazelerinn videolarını izleyip izleyip ağlıyorum, o köpeklerin face gruplarını şikayet ediyorum fln...
ama artık işimin başına dönmem lazım:26:
Çok sağol tatlım...
bugün cuma, bizim burda büyük pazar var, fındıkzade de
annem de geçerken uğramış, ucuza pijama bulmuş, günlük giyersin temizlik falan yaparken de rahat olur demiş almış sağolsun
pembe-siyah puantiyeli
Eki Görüntüle 277056 Eki Görüntüle 277057
bugün cuma, bizim burda büyük pazar var, fındıkzade de
annem de geçerken uğramış, ucuza pijama bulmuş, günlük giyersin temizlik falan yaparken de rahat olur demiş almış sağolsun
pembe-siyah puantiyeli
Eki Görüntüle 277056 Eki Görüntüle 277057
sağol canım evet geniş geniş de almışBencede cok rahat oluyo onlar tril tiril giyersin güle güle kullan gasocum
hahha giyerim artık her türlü, gece gündüzkız kıyamam ben bunları temizlik yaparken giymezdim,benden söylemesi çok sevimliler çünkü,güle güle giy kuzum...
Ahh fındıkzade pazarı bilmem mi ya,ünv. son sınıftayken nerdeyse her hafta ordaydık
canım yaa konuşmuştuk daha önce sağol valla resimler için,adı neymiş o yerin? resimler karışık olduğu halde çok güsel görünüyor bütün takılar..muhteşem yüzyıl esiyor vallabu arada geçen gün kayınvalidem ve annemle bayram alışverişine kadıköy e gitmiştik ya
daha önce de size bahsettiğim kadıköydeki aksesuarcıya gittim, maalesef kapalıydı, o yüzden deneyip resim çekemedim fiyatta soramadım
ama vitrinden birkaç resim çektim
vitrinden resim çektiğim için biraz karışık çıkmış ama, hem kolyeler bileklikler, broşlar, topuz tarakları, yüzükler vs bir sürü şey var
bir de şu muhteşem yüzyılda hatunların kafalarına taktıkları aksesuarlardan da var
ben hepsini ekliyim bir görün istedim :)
Eki Görüntüle 277073 Eki Görüntüle 277074 Eki Görüntüle 277075 Eki Görüntüle 277080 Eki Görüntüle 277081 Eki Görüntüle 277083 Eki Görüntüle 277085 Eki Görüntüle 277086 Eki Görüntüle 277088 Eki Görüntüle 277089
hahha giyerim artık her türlü, gece gündüz
kız tanesi 5 lira, temizlik yaparken de gece de giyerim nolcak
aa biliyosun o zaman nasıl güzel olduğunu pazarımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?