2012' de yazın evlenecekler

aleyküm selaamm
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın? ne var ne yok?
walla nolsun gasocum yaa, aynen devam işte, bi burukluk bi huzursuzluk var içimde, hala şehitlerin etkisinden kurtulamadım
Bide aşkerimi çok özledim
Bide çok işim var bugün halletmem gereken, ama daha bitiremedim:26:
Canım yapmak istemio, buradan da çıkamadım bi türlü..

anladım canım sorma ya, sultanla biz arada coşuyoruz bu lanet olasıcalara ağzımızdan geleni sayıyoruz ama bir yerden sonra söyleyecek şey kalmıyor maalesef

inşallah tez zamanda bitirirsin işlerini de canım, kolay gelsin

Son düzenleme:
hatunlar selam hepinisee..direk konuya dalıorum çünkü acillll...
cheescakemi anca yapıorum takıldım kaldım -1/2 su bardağı nişasta
-1/2 su bardağı tozşeker bu ölçüler neye eşittt bulamadım anlamadım

yarım su bardağı nişasta veya şeker kaç gram eder olarak mı soruyosun rosacım??

su bardağının yarısıyla ölçüp koy tatlım

ayy cnm benim çok çok teşekkür ederim evet araç çubuğum kaybolmuş =) buldum cnm benim ya çok mutlu oldum sayende

ben bişey diyemiyorum artık canım yaa, nutkum tutuk
şehit cenazelerinn videolarını izleyip izleyip ağlıyorum, o köpeklerin face gruplarını şikayet ediyorum fln...
ama artık işimin başına dönmem lazım:26:
Çok sağol tatlım...

bugün cuma, bizim burda büyük pazar var, fındıkzade de
annem de geçerken uğramış, ucuza pijama bulmuş, günlük giyersin temizlik falan yaparken de rahat olur demiş almış sağolsun
pembe-siyah puantiyeli

ne demek, gel yine, mucck :)

kız kıyamam ben bunları temizlik yaparken giymezdim,benden söylemesi çok sevimliler çünkü,güle güle giy kuzum...
Ahh fındıkzade pazarı bilmem mi ya,ünv. son sınıftayken nerdeyse her hafta ordaydık

bu arada geçen gün kayınvalidem ve annemle bayram alışverişine kadıköy e gitmiştik ya
daha önce de size bahsettiğim kadıköydeki aksesuarcıya gittim, maalesef kapalıydı, o yüzden deneyip resim çekemedim fiyatta soramadım
ama vitrinden birkaç resim çektim
vitrinden resim çektiğim için biraz karışık çıkmış ama, hem kolyeler bileklikler, broşlar, topuz tarakları, yüzükler vs bir sürü şey var
bir de şu muhteşem yüzyılda hatunların kafalarına taktıkları aksesuarlardan da var(2,3,6,7 ve 8. resimlerde)
ben hepsini ekliyim bir görün istedim :)

Son düzenleme:
Bencede cok rahat oluyo onlar tril tiril giyersin güle güle kullan gasocum
sağol canım evet geniş geniş de almış rahat rahat giyerim inş.

kız kıyamam ben bunları temizlik yaparken giymezdim,benden söylemesi çok sevimliler çünkü,güle güle giy kuzum...
Ahh fındıkzade pazarı bilmem mi ya,ünv. son sınıftayken nerdeyse her hafta ordaydık
hahha giyerim artık her türlü, gece gündüz
kız tanesi 5 lira, temizlik yaparken de gece de giyerim nolcak

aa biliyosun o zaman nasıl güzel olduğunu pazarımızın

canım yaa konuşmuştuk daha önce sağol valla resimler için,adı neymiş o yerin? resimler karışık olduğu halde çok güsel görünüyor bütün takılar..muhteşem yüzyıl esiyor valla

hahha giyerim artık her türlü, gece gündüz
kız tanesi 5 lira, temizlik yaparken de gece de giyerim nolcak

aa biliyosun o zaman nasıl güzel olduğunu pazarımızın

5lira mı hem de büyük büyük mü haftaya oradayım nasipse
bilmem mi yaa,kızlarla acayip taraşlardık tezgahları hahahah eski günleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…