merhaba..aynı dertten muzdaribiz desenebiz de mayısa evleniyoruz nasipse ben eylül istemiştim ama...kpss ye çalışma açısından iyi olur diye..şimd başka şehir başka ortam başka sorumluluklar..bilemiyorum hala kararsızım ne yapsam diye..
acaba sınavdan sonra eylül gibi mi evlenmek daha iyi olur ne dersiniz?lütfen fikir verin bana..çünkü hala kararsızım
son karar bende bitiyor ama mayıs fikrinden her an cayabilirim..
mavigül86 cım:) belki evlenince sabahtan akşama kadar evde tek daha iyi çalışırsın, eşin işten gelene kadar fakat başka şehirde belki ilk başlarda yalnızlık ve motivasyon sorunu senin çalışma durumunu etkileyebilir diye düşünüyorum.peki sınavdan sonra yapsanız olmaz mı temmuz gibi, mesela biz şöyle yapacağız; benden sadece 2 hafta istedi mayıs sonu veya haziran başı o sürede eşyalarımızı ve evimizi halledeceğiz sonra evimizin anahtarları alıp, içim rahat rahat son kez konu tekrarına oturacağım.Geçerli bir sebebin yoksa bence kpss den sonra ki hafta olsun:)))) Yinede Allah hakkında en güzelini ve nasıl mutlu olacaksan öyle olmasını nasip etsin inşALLAH:)