• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

merhaba..aynı dertten muzdaribiz desene:( biz de mayısa evleniyoruz nasipse ben eylül istemiştim ama...kpss ye çalışma açısından iyi olur diye..şimd başka şehir başka ortam başka sorumluluklar..bilemiyorum hala kararsızım ne yapsam diye..:(acaba sınavdan sonra eylül gibi mi evlenmek daha iyi olur ne dersiniz?lütfen fikir verin bana..çünkü hala kararsızım:(son karar bende bitiyor ama mayıs fikrinden her an cayabilirim..

mavigül86 cım:) belki evlenince sabahtan akşama kadar evde tek daha iyi çalışırsın, eşin işten gelene kadar fakat başka şehirde belki ilk başlarda yalnızlık ve motivasyon sorunu senin çalışma durumunu etkileyebilir diye düşünüyorum.peki sınavdan sonra yapsanız olmaz mı temmuz gibi, mesela biz şöyle yapacağız; benden sadece 2 hafta istedi mayıs sonu veya haziran başı o sürede eşyalarımızı ve evimizi halledeceğiz sonra evimizin anahtarları alıp, içim rahat rahat son kez konu tekrarına oturacağım.Geçerli bir sebebin yoksa bence kpss den sonra ki hafta olsun:)))) Yinede Allah hakkında en güzelini ve nasıl mutlu olacaksan öyle olmasını nasip etsin inşALLAH:)

yuppi çalışsam bilem gidebilcem demekki çok kalabalık olmayınca pazara gitmeyi seviyorum ama kalabalık pazarı hiç sevmiyorum ne baktığından anlıyorsun üstelik bağırıştan başın ağrıyor ama aheste aheste süper olur..demekki pazar günleri aşkımla sabah kalkıp kahvaltı edip doğru pazara hem yürüyüş hem alışveriş oleyyy

evet canım,zaten genelde beylikdüzü civarında kadınlı erkekli çalışanlar oturduğu için öyle belirlemişler galiba:26:
yalnız çok kalabalık oluyor ve çok büyük pazar insan dolaşırken yoruluyor,spor ayakkabı şart:9: bir de kapalı pazar olduğu için yazları çok sıcak oluyor ama kışları gayet güsel ıslanmıyorsun:9:

kolay gelsin güzelim vala hepsi bir arada zor, bende çalışıyorum, 3-5 dk vakit buldukça da buraya bakınıyorum ama sınava hazırlanmak daha büyük stres :50: büyük bir olay yaklaşıyor çünkü insanın kafasında, bi de suçluluk duyuyosun nete girince filan :1: düğün desen zaten başlı başına bir olay:16::16:

Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin,evet dersh.kpss ve düğün hepsinin stresini aynı anda yaşayacağım, ben çalışıp elimden geleni yapayım da en azından vicdanım rahat olur.Zaten şimdilik dersh.dışında evdeyim ve çalışıyorum sürekli.Allah gönlÜmüze göre versin, işlerimizi kolaylaştırsın inşALLAH:))))

mavigül86 cım:) belki evlenince sabahtan akşama kadar evde tek daha iyi çalışırsın, eşin işten gelene kadar fakat başka şehirde belki ilk başlarda yalnızlık ve motivasyon sorunu senin çalışma durumunu etkileyebilir diye düşünüyorum.peki sınavdan sonra yapsanız olmaz mı temmuz gibi, mesela biz şöyle yapacağız; benden sadece 2 hafta istedi mayıs sonu veya haziran başı o sürede eşyalarımızı ve evimizi halledeceğiz sonra evimizin anahtarları alıp, içim rahat rahat son kez konu tekrarına oturacağım.Geçerli bir sebebin yoksa bence kpss den sonra ki hafta olsun:)))) Yinede Allah hakkında en güzelini ve nasıl mutlu olacaksan öyle olmasını nasip etsin inşALLAH:)

canım merhabalar...
bende KPSS'ye gireceğim,düşündüğün çok mantıklı 2 hafta yeter herhalde eşya seçmeye falan,zaten az çok kafamızda belilerdiğimiz şeyler var.kendi çeyizimde tamam..içimi ferahlattın bak şimdi,sağolasın:16: biz de tarihi 13 Temmuz kına,15Temmuz düğün olsun diye düşünüyoruz,inşallah nasip yaa...

Gasom benim ben kızar mıyım hiç sana? Valla haklısın canım yaa... Doğru diyorsun benimde belli başlı markalarım var beden bulabildiğim LCW,DEFacto gibi.Mango'nunda xl leri oluyor,adl de yeni büyük beden kısmı açtı da iyi oldu:9:
:1: ablam da daha çok waikiki giyiyo, beden kalıpları büyük oluyo ya, beden numaram küçülüyo diyo :1:

aşk böcükleri maşallah sizee...:nazar:
dinle canım bayılacaksın eminimmmm,çok iddialıyım:9:
bu arada düğünde ilk dans müziğimiz taa uzak yollardan olacak nasipse,çünkü tam bizi anlatıyor..6 yıl,hep hasret kmlerce yol:14: ve inşallah sonunda vuslaaaat:52:
aşkucum hep yabancı şarkı istiyordu,zorla dinlettirdim bu şarkıyı o askere gitmeden önce..birlikte dinledik ve ağladık:5:,tamam bu olsun aşkım bizi anlatıyormuş dedi:8:
evet yaa, ta uzak yollardan bizim giriş müziğimizden hemen sonraki ilk şarkıydı, çok severiimmm :16:
aynen bizim de 12 yıllık hasretimiz bitiyor ya, tam bize göre bir şarkı o da..

Canımm güLe güLe giyy rahat rahat ohhh =))

Yaaa bende gitmek istiooorum ama eVLenincede çaLışıcam gidemiicemmm böhhhühühüüh
sağol lilaamm :71:

bende çalışırım belki hemen değil ama iş bulana kadar giderim elbet :52:işten izin alırısn bigün hastayım diye bize gelirsiniz ben sizi evde ağırlarım sonra pazara çıkarız olur mu ??:31::31:
ooo vaatlere bak seenn, hatırlatırız bak bunu sana :9:
sonra deme bize, yoook ben bütün pazar günlerimi kocamla geçiricem, size vakit ayıramam ne pazarı diye :9:

Son düzenleme:
bende çalışırım belki hemen değil ama iş bulana kadar giderim elbet :52:işten izin alırısn bigün hastayım diye bize gelirsiniz ben sizi evde ağırlarım sonra pazara çıkarız olur mu ??:31::31:[/QUOTE]
ooo vaatlere bak seenn, hatırlatırız bak bunu sana :9:
sonra deme bize, yoook ben bütün pazar günlerimi kocamla geçiricem, size vakit ayıramam ne pazarı diye :9:
[/QUOTE]

yok kız siz gelin yeterki kocamı postalarım anasına gitsin :9::9::9:koçişide sattım hemen duymasın beni:9::9:

buarada akşam konuştuğumuzda aşkım hadtaya gel dedi bende çok bozuldum niye parasal yönden sıkıntı mı var aşkım ama olsun alışveriş yapmayız ben işimi halleder giderim sen gelme istersen dedim..trip attım ama dediki şimdi sana söyleyemem ama bu hafta halledemiyorum pazar günleri kapalı dedi bayramdan snr bi cumartesi gel dedi napcak acaba hafta içi oluyormuş ama erken bi saatte geç saate kadar olmuyormuş ne olabilir hiç aklıma gelmedi eğer olsaydı çok mutlu olucaktım dedi

kız kulesi olsa sanmam pazarda açıktır hem gecedede sorun yoktur bence
acaba balon var onamı götürcek anlamadım ki:19:

yok kız siz gelin yeterki kocamı postalarım anasına gitsin :9::9::9:koçişide sattım hemen duymasın beni:9::9:

buarada akşam konuştuğumuzda aşkım hadtaya gel dedi bende çok bozuldum niye parasal yönden sıkıntı mı var aşkım ama olsun alışveriş yapmayız ben işimi halleder giderim sen gelme istersen dedim..trip attım ama dediki şimdi sana söyleyemem ama bu hafta halledemiyorum pazar günleri kapalı dedi bayramdan snr bi cumartesi gel dedi napcak acaba hafta içi oluyormuş ama erken bi saatte geç saate kadar olmuyormuş ne olabilir hiç aklıma gelmedi eğer olsaydı çok mutlu olucaktım dedi

kız kulesi olsa sanmam pazarda açıktır hem gecedede sorun yoktur bence
acaba balon var onamı götürcek anlamadım ki:19:
hahha canım benim sağolasın, düşünmen davet etmen yeter :71:

hımm bak merak ettim ne ola ki acaba?:26:

hımmm dans için biraz hareketli galiba canım yaa :26:

hımmm ya düğünümde hep eski şarkılar çalsın istiyorum,bi de aşkım fransızca olan şarkıları ve caz müziğini çok seviyor.inşallah gönlümüze göre olur:32:

mesela salona girişte erol evgin birtanem söyle canım ne istersen iste benden
ilk dans nilüfer ta uzak yollardan
pasta kesilirken füsun önal senden başka gibi....
takı takılırken de bal ağızlımı çalarım olmaz mı:9::9:illa çalacam yaaa:9::9:

Back
X