2012' de yazın evlenecekler

hımmm ama artık bişey yapasın gelsin kuzucum :KK9:
niye biliyo musun? şimdi yapmasan da olur, çünkü nasılsa öğreniceksin, nasılsa yapıcaksın, herkes nasıl öğreniyosa sen de öyle yapa yapa öğreniceksin
ha şimdiden üç beş bişeyler yapmaya başlarsan evlendiğin günden itibaren bir de ne yemek pişiricem nasıl pişiricem stresini yaşamamış olursun
yoksa herkes evlendiğinde yemek yapmayı biliyor değil :KK34:

hem kardeşinle yalnızsan daha kolay yapman, 2 kişicik, erkek de olmayınca daha az stresli olur yemek yapması :KK9:

aslında dogru :44:

var bırtane yemek defterım ıcıne herseyı yazıyorum kara gun dostu olsun dıye ne olur ne olmaz :KK1:

ögrenırım ya yavas yavas bısı olursada annemı ararım :KK61:

kızlar bu kpss cok kötu bı suru yılınızı okula verıyorsunuz sonra sırf kpss kazanamıyorsunuz dıye ıse gıremıyorsunuz

sonra bır sure dershane bıde cogu kısı ataması olmadan evlenemıyor cagla allah yardımcın olsun canım hatta kızlar sızde hazırlanıyorsanız

hepınzın yardımcısı olsun:KK71:

o kpss derdi bende de var ekım de baslıcam bende
Aynen cnm ya ekım yada kasım bakalım aslında tam karar veremedım
kızlar bu kpss cok kötu bı suru yılınızı okula verıyorsunuz sonra sırf kpss kazanamıyorsunuz dıye ıse gıremıyorsunuz

sonra bır sure dershane bıde cogu kısı ataması olmadan evlenemıyor cagla allah yardımcın olsun canım hatta kızlar sızde hazırlanıyorsanız

hepınzın yardımcısı olsun:KK71:

amin cnm amin. evimizi kociş geçindircek artık ben bi süre ev hanımı kalıcam kocişe yemekler hazırlarım bı yandanda kk da olurum he :KK1: :KK1: cunku sınavım eylulde .Biz düğünü temmuz düşünüyoruz eğer çok sıkılrsam özele adım atcam gb

amin cnm amin. evimizi kociş geçindircek artık ben bi süre ev hanımı kalıcam kocişe yemekler hazırlarım bı yandanda kk da olurum he :KK1: :KK1: cunku sınavım eylulde .Biz düğünü temmuz düşünüyoruz eğer çok sıkılrsam özele adım atcam gb

kızlar ya cok şanslısınız evlendıgınızde calısma sansınız olacak
cunku ben calısamıcam malesef:KK50:
ınsallah önumuzdekı sınavda kazanırsınız

Son düzenleme:

öğretmensin galiba brans ne canım

:21::21::21::21:ayyyy kızlarrrr çok mutluyummmm bu akşamm bernardoyaa gittimm ve neredeyse mutfağın bütünn eksiklerini aldımm çokta içimee sindiii:21::21::21::21:artıkk benimdee çeyizimm varrrrrr:KK62:

:21::21::21::21:ayyyy kızlarrrr çok mutluyummmm bu akşamm bernardoyaa gittimm ve neredeyse mutfağın bütünn eksiklerini aldımm çokta içimee sindiii:21::21::21::21:artıkk benimdee çeyizimm varrrrrr:KK62:
sana da hayırlı olsun diyim de öyle gideyim mademm
oohhh şimdi senden mutlusu yoktur, çeşit çeşit yeni cicileerr :KK52:
o setten mi aldın kızz?
resimlerini falan koy da görelim, ben de yarın bakarım artıkın :)

kızlar ya cok şanslısınız evlendıgınızde calısma sansınız olacak
cunku ben calısamıcam malesef:KK50:
ınsallah önumuzdekı sınavda kazanırsınız
Olsun cnm sende artık kocişini beklersin amin inş kazanırız
öğretmensin galiba brans ne canım
yok cnm işletme bölümüm.ales de denıycem inş.
hatunlar ben kaçarr :KK55:
çok öpüldünüzz
iyi geceleerrrr :KK71:

öpüldün cnm sende görüşürüz ıyı uykular:KK70:

gule gule kullan canım bernardoyu herkes övuyor ıyı bı yerden almıssın hayırlı ugurlu olsun resımlerını koyma sansın varsa bızı cok sevındırırsın :KK61:

sana da hayırlı olsun diyim de öyle gideyim mademm
oohhh şimdi senden mutlusu yoktur, çeşit çeşit yeni cicileerr :KK52:
o setten mi aldın kızz?
resimlerini falan koy da görelim, ben de yarın bakarım artıkın :)

evett canımmm ama seti değiştirdimm ...şimdi bende kaçıyorumm yarın görüşürüss ayrıntılarıı :KK71:

X