2012' de yazın evlenecekler

masllah masllahh baya yol almıssınız beraber Allah bozmasın tatlım

ahhh ahh asker yolu beklemek ne zorr bızımde 222 gunumuz kaldı Allahın ıznıyle

heycanlanmamk elde degıl canım sevdıgın ınsanla aynı evı paylasacaksın bırde böyle guzel esylar perdeler olunca

ısın ıcınde şeker oluyor şeker

merak etme canım sızın bı nısan olsun bak kendını nasıl buluyorsun çeyızın ıcınde

öyle canım yaa, nasılsa şimdi almayacağım diye de öyle çok aramıyorum işte
nasılsa şubat mart gibi yapacağız alışverişlerimizi, o zaman zaten yicem kafayı,
benimki de öyle diyo, aşkım sen şimdi böyle heyecan yapıyosun biz eşyalara bakmaya başladığımız zaman kayafı yersin heee diyo
nasıl da biliyo beni

canım fıyatla ılgılı bı r bılgın varsa paylasırmısın
canım sitesinde bir fiyatlandırma dosyası var, excel tablosu şeklinde, onu indiriyosun,
boş ve dolu tarihlerine göre istediğin opsiyonlara, menülere ve mekanlara göre fiyatlandırıyo kendisi
bir bak sitesinden istersen

kızlar yoğun bir telefon trafiğinden sonra geldim yine
kuzenimle,askerimle ve arkadaşımla konuştum da

canım avcılarda bener restaurant var,bener tesisleri diye arat nette.orasının fiyatları uygundu kokteyl tarzıda oluyormuş. orasıda hoş bir yer.
bir de silivride vardı bi yer 6 milyar falan tutuyordu sanırım yemekli garden dı adı galiba

çok sagol canım benım ya iki yerde çok güzel notumu aldım hemen

çok sagol canım benım ya iki yerde çok güzel notumu aldım hemen

hele silivri garden müthiş tatlım ya önünden geçerken ahh çekiyorum hep,keşke düğünüm İstanbul'da olsaydı diye.ahhh ahhhhh
kına için çok pahalı buldum o yüzden hiç söylemedim bile annemlere..

canım bole sırın bı cafe bahcesı falan ayarlasan çok büyük abartılı bı yer istemıosun bılmıyorum kalabalıkmı olucak kınan ama mesela güngören tarafında koza mah.deydı galıba yaren cafe var oraya bakabılırsın bıraz asagısında kütük ev var bence oralar kına ıcın uygun olur

biliyorum canım oraları eskiden haznedarda oturuyorduk,şimdi sinanobaya taşındık.pek içime sinen yerler değil oralar,ondan hiç düşünmedim bile.çok kalabalık olmaz herhalde ama aklımdaki şeyi tam oturtabileceğim bir yer bulamadım love garden varmış küçükçekmecede orası hoş gibi.şöyle açık büfe catering şirketiyle anlaşayım,akşam tören sırasında bi kaç havai fişek patlasın,açık alan olsun istiyorum çok şey mi istiyorum böhüüü böhüüüü

çok sey olurmu şekerim hkettıklerını ıstıosun dur baklm denk gelır mutlaka bı yer

sultancım nbr tatlım,perdeler çok güzel ayrıca takımlarınada bayıldım

selam canımın ıcı ben geldım

ıyım yorucu bı gundu benımkıyle telefonla konusuyorduk ancak vedalasabıldık senın nasıl gectı mısafırler yordumu

begendıne sevındım canım senın hosuna gıden takımlar varmı? sen nasıl perde dusunuyorsun?

yorucuydu tatlım,bide üstüne nişanlımla tartıstık tuz biber oldu.ben rustik perdeleri çok seviyorum canım ole bsy dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…