2012' de yazın evlenecekler

Eki Görüntüle 264237 Eki Görüntüle 264238 Eki Görüntüle 264239 Eki Görüntüle 264240 Eki Görüntüle 264241

Allah nasıp ederse ınsallah kızlar tılsım yatak odası takımını almayı dusnuyoruz.

sızce nasıl?

ooo çok şıkmış kıızzz :KK9:
ayrıca benim için en önemli olanı da, çok fonksiyonel, bazı dolap içleri sadece üç beş raf oluyo, bu güzelmiş :nazar:
bir tek o desenli ahşap yerlerin girinti çıkıntıların tozunu almak var işte :KK9::KK9::KK9::KK9:
şaka bi yana, ben çok beğendim canım :nazar:

Son düzenleme:
ben aslında böyle bir giyinme odası istiyorum yatak odamın yanında ama :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
zengin olursak bi gün inşallah :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
$62636478.jpg

ooo çok şıkmış kıızzz :KK9:
ayrıca benim için en önemli olanı da, çok fonksiyonel, bazı dolap içleri sadece üç beş raf oluyo, bu güzelmiş :nazar:
bir tek o desenli yerlerin girinti çıkıntıların tozunu almak var işte :KK9::KK9::KK9::KK9:
şaka bi yana, ben çok beğendim canım :nazar:

hehehe cok guldum :KK1::KK1: evet o gırıntısı cıkıntısı bıraz ugras ıster ama olsun hersey deger bu takıma:KK69::KK69:

cok tsk ederım :nazar:

senın begendıgın varmı?

Son düzenleme:
ayyy cokk hoşşşşşşş

beyaz yatak odasına her renk nevresım uyar :KK69:

cok kullanıslı baksana makyaj masanın baya rafı var gardolabın yanındakı dolaplarda gözumden kacmadı:nazar::nazar:

bu arada salon takımıyla yatak odası aynımı desnlerı:44:

evet canım aynı model ikiside:KK1: bende ayak ucundaki pufu çok seviyorum ama ayrıntılar oda fiyatına dahil değilmiş ama Allahtan fiyatı uygun:KK1:

evet canım aynı model ikiside:KK1: bende ayak ucundaki pufu çok seviyorum ama ayrıntılar oda fiyatına dahil değilmiş ama Allahtan fiyatı uygun:KK1:

evet bende sımdı gördum o pufu sekerım sen en ınce ayrıntısına kadar dusunmussun yatak odanızı dört dörtluk bır takım bulmussun valla :KK69::KK69:

ınsallah alırsın bunu:KK61:

salon takımıda cok hosmus bunu mu almayı dusnuyorsun

salon ve yatak odasının desenlenlerının aynı olması rahtsız etmez mı senı:44:

evet bende sımdı gördum o pufu sekerım sen en ınce ayrıntısına kadar dusunmussun yatak odanızı dört dörtluk bır takım bulmussun valla :KK69::KK69:

ınsallah alırsın bunu:KK61:

salon takımıda cok hosmus bunu mu almayı dusnuyorsun

salon ve yatak odasının desenlenlerının aynı olması rahtsız etmez mı senı:44:

inşallah canım ya,ama almak için inegöle gitmemiz gerekecek:KK1:
desenlerinin ayn olması daha çok hoşuma gidiyor aksine,evimiz belli değil ama 2 oda 1salon bir ev olursa daha çok oturma odasını kullanacağım ve orasıda değişik olacağı için çok bıkkınlık gelmez diye düşünüyorum yani inş.:KK1::KK1:

bende bunları beğeniyorum canım,modern duruyorlar,istediğim tarzdalar
nasip kısmet:KK1:
Eki Görüntüle 264245 Eki Görüntüle 264247
yemek odasından ziyade yatak odasında çok şık durmuş bu model, güzelmiş :KK71:

tam nişanlımın istediğinden,gerçekten harika ama öyle evler ahhh ahhh ateş pahası,inş.Allah nasip eder daha genciz:KK1:
inşallah canım, Allah tan ümit kesilmez dimi :KK9::KK9:

dolap dedıgın böyle olur ıste:KK1:

bayıldım bayıldım her genc kızın hayalı böyle bır odaya sahıp olmak:KK68:

hehehe cok guldum :KK1::KK1: evet o gırıntısı cıkıntısı bıraz ugras ıster ama olsun hersey deger bu takıma:KK69::KK69:

cok tsk ederım :nazar:

senın begendıgın varmı?
bence de işte dolap dediğin böyle olur :KK9::KK9::KK9:

neyse benim belirlediğim bir model yok aslında, henüz çok araştırmıyorum, birlikte bakarız dedik
hele bir evimiz alınsın da
ama şu tarz şeyleri severim

bu takım değil kesinlikle ama yatağa bayılıyorumm, benim olsa kendimi prenses falan gibi hissederdim herhalde :KK9:
Eki Görüntüle 264252

bak işte bu benim tarzım, hem içi, hem dışı :KK68:
Eki Görüntüle 264255

bir de tuv.masasının böyle bir çekmecesi olmalı mutlaka diyorum ama kısmet tabi :KK8:
$0ider sedra tuv mas çekmece.jpg

bu yatak başlarını da seviyoruumm
Eki Görüntüle 264259

bu duvar kağıdı ayrıntısını da mutlaka hem yatak odamda hem de salonumda yapacağım inşallah çünkü çoook seviyoruummm
Eki Görüntüle 264262

neyse benim belirlediğim bir model yok aslında, henüz çok araştırmıyorum, birlikte bakarız dedik

bu takım değil kesinlikle ama yatağa bayılıyorumm, benim olsa kendimi prenses falan gibi hissederdim herhalde :KK9:
Eki Görüntüle 264252

Eki Görüntüle 264255

bir de tuv.masasının böyle bir çekmecesi olmalı mutlaka diyorum ama kısmet tabi :KK8:
Eki Görüntüle 264257

Eki Görüntüle 264259

bu duvar kağıdı ayrıntısını da mutlaka hem yatak odamda hem de salonumda yapacağım inşallah çünkü çoook seviyoruummm
Eki Görüntüle 264262

evet annemde aynı şeyi söyledi canım ama napiim şatafatlı şeyler sevmiyoruz nişanlımda bende böle sade bir takım yeter bize:KK1:

kesinlikleeeeeee:KK52:

çok güselmiş yatak gerçekten prenses yatağı:21:

hem dolap hem de tuv.masası çok fonksiyonel gerçekten.ikeadaki dolaplar gibi:KK1:

evet bende seviyorum böyle şeyleri ama işte nasıl bir eve gideceğimi bilemiyorum ve tabi ev sahibimi de:KK1:

evet annemde aynı şeyi söyledi canım ama napiim şatafatlı şeyler sevmiyoruz nişanlımda bende böle sade bir takım yeter bize:KK1:

kesinlikleeeeeee:KK52:

çok güselmiş yatak gerçekten prenses yatağı:21:

hem dolap hem de tuv.masası çok fonksiyonel gerçekten.ikeadaki dolaplar gibi:KK1:

evet bende seviyorum böyle şeyleri ama işte nasıl bir eve gideceğimi bilemiyorum ve tabi ev sahibimi de:KK1:
canım siz beğendikten sonra en güzelidir o takım zaten :KK70:
inşallah gönlünüzdeki gibi güzel temiz eve ve ev sahibine gidersiniz canım :KK70:
nerde oturacaksınız?

inşallah canım ya,ama almak için inegöle gitmemiz gerekecek:KK1:
desenlerinin ayn olması daha çok hoşuma gidiyor aksine,evimiz belli değil ama 2 oda 1salon bir ev olursa daha çok oturma odasını kullanacağım ve orasıda değişik olacağı için çok bıkkınlık gelmez diye düşünüyorum yani inş.:KK1::KK1:

bıldıgım kadarıyla Turkıyedekı en guzel mobılyalar ınegöl ve egede uretılıyormus bence gıt orda bak gözunle gör ekranda göruldugu

durmuyor dıyenler var canım.

hosgeldın canım:KK71:

allah tamamına erdırır ınsallah:nazar:

az kalmıs şekerım cok telaslı gecıyor bu gunler ama tatlı telas:KK61:

sız nasıl tanıstınız ne zamandır görusuyorsunuz?

biz üniversiteden tanışıyoruz o benim üst devremdi ben 1 o 2 :KK70: 5 yıl bitecek önmüzdeki hafta.... o erken bitirice okulu geçen nisan celbiyle askere gitti eylülde geldi 5 aycık :KK70::KK70::KK70: ben burda azıları okudukça heyecanlanıorum ki onlar gelince ne olacak bilmiorum :KK70:

Eki Görüntüle 264252

Eki Görüntüle 264255

Eki Görüntüle 264257

Eki Görüntüle 264259

Eki Görüntüle 264262

bunlar cok hos yataga bayıldım canım prenses yataga :KK69::nazar::nazar:
yatak oda takımını görmustum ınternette ıstıkbalın herhalde ama emın degılım
ınsallah gönlune göre alırsın :KK61: bakalım daha 2012 de neler cıkacak hadı hepımıze kolay gelsın :KK1:

X