2012' de yazın evlenecekler

telefon geldi, ben teyzeme kahvaltıya gidiyoruumm

görüşürüz fıstıklar

Afiyet olsun canım....Suan senın yerınde olmak ne ısterdım anlatamam... Her sabah ıs yerınde bugun ne yıyıcem dıye dusunmekten sıkıldım pazar gunlerı ızın olmasa kahvaltı yuzu goremıcem:2:

İyiyim canım bende çalışıyorum iş yerindeyim ... Biz ramazandan önce düşünüyoruz daha dogrusu nısanlım oyle ıstıyor yeter artık bıran once yanımda ol dıyor kendısı yanlıs yasıyor ısınden dolayı Ona kalsa yarın gelıp evlenıcek ama benım aılem bır yıl ızın ıstedı mecburen beklemedeyız.... Bende hala inanamıyorum bazen kendıme sasırıyorum... Ama sevdiğimle olmak güzel onunla bir yuva kurma fikride harika allah butun sevenlerı kavustursun....

Afiyet olsun canım....Suan senın yerınde olmak ne ısterdım anlatamam... Her sabah ıs yerınde bugun ne yıyıcem dıye dusunmekten sıkıldım pazar gunlerı ızın olmasa kahvaltı yuzu goremıcem:2:

cnm gasaline afiyet olsun bende senin yerinde olmak isterdim şekerim ama kahvaltımı ettim

ozluur sen hangi ildesin cnm ne iş yapıyorsun birde bende çalışıyorum banyo mutfak showroomunda benimde oluyor genelde yemek ne yesem derdi hep simit poğaça börek olmuyor kahvaltı etmesen olmuyor

İstanbuldayım canım bende doğaltaş showroomda calısıyorum...Aynen hergun ne yesem dıye dusunmekten sıkıldım pazar gunlerını ıple cekıyorum o kahvaltı masasında gerıne gerıne oturmaya bayılıyorum....

bizimde ramazandan önce olmuş olcak aslında ben atlatsakda evlensek diye içimden geçiriyorum oruç tutmak belki zor olurama diğer türlüde esmerim zaten güneş görmeyeyim 2 rek oluyorum kollar kara omuzlar açık renk gelinlikte hiç hoş olmaz diye de önce olmasını istiyorum öyle işte hayırlısı olsunda gerisi önemli değil...benim aşkımda evlenmek çok istiyor biyandanda ben bu yaşta evlenmeyi düşünmüyordum diyor moralimi bozuyor istemiyorsan biter emin ol diyorum eminim senden daha hazırım bizimkinlere ne zman gidicez diye soruyorum sen benim kadar hazır değilsindir diyor

:) Erkekler kızdırmayı seviyor sevdiklerini benım erkek arkadasımda sataşmadan duramaz....Herseyın hayırlısı canım dedıgın gıbı gec olsun güç olmasın derler....

Tatile gitmesem de olur sevgilimi görmeye kacamak ıkı gunlugune kahramanmarasa gitsem yeter o normalde 15 günde bir gelirdi ama terör olaylarından dolayı ızınlerde sıkıntı yasıyor ve ben sevgilimi çok özledim....

Suan tüm sinirlerim tepemdeeeeeeeeeeeişyerideki hatun gözümün içine baka baka yalan söylüyor yaaaa bu insanları inan ki anlamıyorummmmmmmm

İş yerinde iş hayatında malesef yaşanan sıkıntılar sakin ol canım....

İş yerinde iş hayatında malesef yaşanan sıkıntılar sakin ol canım....

Normalde cok pozitif biriyimdir elimden geldiğince insanları kırmamaya calısırım ama herkesinde bi sınırı var yalana iftiraya haksızlıga tahammülüm yok seytan diyo cek git ama böylelerine bırakmıcaksın ortalıgı walla busefeerr pes dedirtti bana ne güzel güne iyi başlamıstım sizlerle tüm keyfim kactı yaaaaaa

Suan tüm sinirlerim tepemdeeeeeeeeeeeişyerideki hatun gözümün içine baka baka yalan söylüyor yaaaa bu insanları inan ki anlamıyorummmmmmmm

cnm benim yalan söylediğini anladığını belirt bence çıkar ortaya eğer o imkan varsa...ne insanlar var yalan söyleyip birde haklı duruma çıkan laf ebesi olan sıkma canını boşver.

Canım bencede bırakmayacaksın böylelerine ortalıgı dünde benim sinirlerim oynadı cıldırdım... Günlük mütemadiyen çıkıyor böyle tipler ortaya takılma elbet cıkar yalanı ortaya sabır....

canım haklısın net acayip bağımlılık bir de burdaki fıstıklarla muhabbet süper oluyor,nişanlıma bile anlatıyorum napıyorsun diye sorduğunda,kk'de kızlarla konuşuyorum diyorum annemde bana bu sene hazırlanma demişti evlen sonra ne istersen yap dedi,çok yoruluyorsun ders çalışırken,bir de şimdi koşuşturma çıkacak dedi.ama ben olmaz dedim.geçen sene kendim çalıştım 77 aldım ama yetmedibu sene dershaneye yazıldım bakalım hayırlısı,bugün başlamak istiyorum çalışmaya,dediğin gibi bir plan yapmalıyım.tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

aayy bu cümle bana çok tanıdık geldiiii
hehehe neden acaba

sedoş gitdiniz otele bayıldım bitdim
bende bayılmıştım,hatta hala bayılıyorum keşke yine gidebilsek aahhhh ahhhh...

Son düzenleme:
Çağlacım otelin fiyatı varmış iletişim bölümünde. haftasonu 600 olmuş,uçmuşlar ya... biz 2010 Şubat'ta gitmiştik h.sonu 450 falandı hatırladığım,zam gelmiş bayağı... bi de yaprak dökümünde,bir kadın bir erkek dizisinde çıktı reklamları oldu uçurmuşlar fiyatları

Haklısınız canlarımmm allahından bulsun söylemediği seyi söyledim diyo gözümün içine baka baka allah askına ya dedim yemin etme bari sen dikkat etmedin diyo 2 dk önce olmus ve ben herseyi yazarak calısırım oda allahtan dediklerini not almıstım ben kendimden adım kadar eminim içim cok rrahat neyse kızlar sizinde içinizi sıktım sabah sabah kafamızı dagıtalım acilen bişiler yapalımmmmmmona böyle yapmak gelio karsımda oturuyo şimdi

Sevgilini düşün Kafan dağılır....

Sevgilini düşün Kafan dağılır....

:)) İYİ GELDİİİİİİ bu seferde hayal kurcam iş yapamıcam zaten dün tatil muhabbeti almıs basını gitmiş nasıl tatil yapasım geldi bir bilsenizz acaba bizde ufak bir kacamak mı yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…