- 11 Ağustos 2011
- 875
- 6
Kızlar öğle yemeği için fikir verin lütfenn.....
Sen yemek dedin ama canım cok fena ton balıklı salata istediiiiiii cok güzel yaparım ayıptır sölemesiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar öğle yemeği için fikir verin lütfenn.....
yavru bayramda kuyumcu açık oluyo muydu hatırlayamadım ama alışveriş merkezlerindekiler açık, oralardan bakarsınız en kötü ihtimalleaman kış geldi üşüyorum yaa allahım günah yazmasın onun yarattığı herşey güzeldirde ben bu kışı hiç sevmiyorum ...
dün akşam aşkımla konuştuk..bana dediki sana çok güveniyorum sen benim eşim olucaksın namusum şerefim dedi bana çok seviyorum dedi birde ben bi kelime söyledim oda senin her tepkini her hareketini çok seviyorum aşığım dedi bebekimm..keyfim yoktu kendime geldim akşam
aldığım pijamalarıda beğendi ailem..bi iç çamaşırları kaldı hayırlısı ile onlarıda alayım bohçam tamam olucak ...
8 kasıma ne kaldıki şurda 1 ay 2 gün yalnız kızlar sevgilim bayramın 2.günü gelicek ve biz yüzük takı bakıcazda bayramın 2,günü açık olurmuki kuyumcular ..bigün gidip sormam lazım daha pasta yaptırıcam ayy çok heyecanlı kendi kendime çoşuyorum bazen
seni anlıyorum canım, çalışıyoken hep içim giderdi, şimdi ben de onlarla rahat rahat takılıyorum ayıptır söylemesiAfiyet olsun canım....Suan senın yerınde olmak ne ısterdım anlatamam... Her sabah ıs yerınde bugun ne yıyıcem dıye dusunmekten sıkıldım pazar gunlerı ızın olmasa kahvaltı yuzu goremıcem:2:
canım 6 ekim ya, istanbul un kurtuluşu,Neden tatil tatlım???
:)) İYİ GELDİİİİİİ bu seferde hayal kurcam iş yapamıcam zaten dün tatil muhabbeti almıs basını gitmiş nasıl tatil yapasım geldi bir bilsenizz acaba bizde ufak bir kacamak mı yapsak
Sen yemek dedin ama canım cok fena ton balıklı salata istediiiiiii cok güzel yaparım ayıptır sölemesiiiii
cnm ozluur adana yiyebilirsin ben çok severim ama o mor lahanayı daha çok seviyorum eğer ağır gelmesse adana söyle..ben öğlen yemeğine çıkmadığım zamanlar genelde üzerimde çok para olmaz tantuni söylerim yada köfte ekmek yerim ama tantuniyi hergün yesem bıkmıyorum tavsiye ederim..varsa tabiki bildiğin biyer
yavru bayramda kuyumcu açık oluyo muydu hatırlayamadım ama alışveriş merkezlerindekiler açık, oralardan bakarsınız en kötü ihtimalle
seni anlıyorum canım, çalışıyoken hep içim giderdi, şimdi ben de onlarla rahat rahat takılıyorum ayıptır söylemesi
canım 6 ekim ya, istanbul un kurtuluşu,
öğrendim sadece okullar tatilmiş
aynen canım bende bugun sevgilime bahsettim otelden gidelim dedi ama nerde polis sevmek cok zor ya... Birde şark görevinde olunca daha zor cok özledim 16 gündür görmüyorum... Kahramanmaraşa yanına gitmek istiyorum ama bende bir baba var dillere destan mükemmel ötesi yalan bulmam lazım :2:
canım benim, inşallah senin de bu sefaları süreceğin kaçamak günlerin olsun oohh
ÇOK KISKANDIM BEN SENİ AMA :2: tADNI ÇIKAR O ZMAAN CANIM OHHHH SEFAN OLSUNN:))
canım benim, inşallah senin de bu sefaları süreceğin kaçamak günlerin olsun oohh
canım haklısın net acayip bağımlılık bir de burdaki fıstıklarla muhabbet süper oluyor,nişanlıma bile anlatıyorum napıyorsun diye sorduğunda,kk'de kızlarla konuşuyorum diyorum annemde bana bu sene hazırlanma demişti evlen sonra ne istersen yap dedi,çok yoruluyorsun ders çalışırken,bir de şimdi koşuşturma çıkacak dedi.ama ben olmaz dedim.geçen sene kendim çalıştım 77 aldım ama yetmedibu sene dershaneye yazıldım bakalım hayırlısı,bugün başlamak istiyorum çalışmaya,dediğin gibi bir plan yapmalıyım.tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
hehehe neden acaba
bende bayılmıştım,hatta hala bayılıyorum keşke yine gidebilsek aahhhh ahhhh...
hiç işte işgüzarlık yapıyorlar
İstanbul'da yaşayan bir tek öğrencilermi varmış biz neyin nesiyiz
rica ederim canım ben de bu sene 85 küsür aldım ama evdeyiim amin canım inşallahhh
kızlar ben birazdan dışarı çıkıcam annem yavaş yavaş bilezikleri alalım dedi, malum altın biraz düştü.şu kalın model bilezikler var ya onlardan alıcaz model beğenicem sad bir şey..iinş gönlme göre bişey bulabilirimm
herkese selamm ossun efendimmmm
hey kızlar nabersinizzz
iyiyiz kız, sadece biraz hapşurukluyuz :2::2::2:
senden naber?
hey kızlar nabersinizzz
selam prensesler ben geldım