2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:KK60: :KK60: evet cok iyi oluyo valla :KK9:

ben sadececanım bişey istediğinde atıyodum bebişimin üstüne, dur artık her haltı atayım :KK9:
ayy zavallı bebeğim şimdiden nelere alet oluyo:KK53:

canım öyle de çok korkuyorum kabus gördüm gece yataktan sıçrayarak kalktım birşey oldu mu acaba yerinden oynadı mı diye 1 saat yatakta döndüm durdum.sanki düşük yapacakmışım gibi korkuyorum paranoyaklaştım iyice:18:

sederk canım sakin ol, bak böyle paniklersen allah korusun bişey olur, daha çok başındasın görünmemesi normal canım, ben de ilk gittiğimde görünmemişti kan değerim 980 küsürdü.
anca2 gün sonra göründü, hcg 1500 üzeri olması lazım..

üstelik allah korusun ama hepimizin de bebeklerinin başına gelecek bişey varsa buna engel olmamız mümkün değil ki, biz sağlıkla gelmeleri için dua edip bekliycez..
ama stres yapmak, olumsuz şeyler düşünmek yok hiçbir zaman:KK20:

Son düzenleme:
telaş yok canım ben cuma öğrendim iki gün o kadar stres yaptım ki bağırsaklarımı bozdum ilaçta içemiyorum geberdim boşunaymış bebeğimi gördüm ve rahatladım hayırlısı ile
kalp atışlarını da duyarım inş içini çok rahat tut stres yapma sakın sende göeceksin keseyi merak etme önemli olan kan değerlerinin iki günde bir ikiye katlaması öyleyse eğer sorun yok

doğrun söylüyorsun canım ama işte annelik içgüdüsü sanırım hemen girdi içime.:KK1:birşey olacak diye çok korkuyorum.6ocak ne zaman gelir onu da bilmiyorum valla.bekle bekle zaman geçmiyor...hayırlısıyla o gün gelsin de bir göreyim rahatlayayım:emir_bebek:

ben sadececanım bişey istediğinde atıyodum bebişimin üstüne, dur artık her haltı atayım :KK9:
ayy zavallı bebeğim şimdiden nelere alet oluyo:KK53:

sederk canım sakin ol, bak böyle paniklersen allah korusun bişey olur, daha çok başındasın görünmemesi normal canım, ben de ilk gittiğimde görünmemişti kan değerim 980 küsürdü.
anca2 gün sonra göründü, hcg 1500 üzeri olması lazım..

üstelik allah korusun ama hepimizin de bebeklerinin başına gelecek bişey varsa buna engel olmamız mümkün değil ki, biz sağlıkla gelmeleri için dua edip bekliycez..
ama stres yapmak, olumsuz şeyler düşünmek yok hiçbir zaman:KK20:

evet haklısın canım.eşim de beni biraz panik ediyor açıkcası yardımcı oluyorum diye düşünüyor ama aman dikkat et idrarını yaptıktan sonra bak bişey var mı iç çamaşırına bak bişey var mı diye diye ister istemez panik oluyorum.ay bu 9ay nasıl biter hiç anlayamıyorum hepimiz heyecanlıyız:KK1:bir an evvel gelseler de rahatlasak sağsalim:emir_bebek::nazar:

evet haklısın canım.eşim de beni biraz panik ediyor açıkcası yardımcı oluyorum diye düşünüyor ama aman dikkat et idrarını yaptıktan sonra bak bişey var mı iç çamaşırına bak bişey var mı diye diye ister istemez panik oluyorum.ay bu 9ay nasıl biter hiç anlayamıyorum hepimiz heyecanlıyız:KK1:bir an evvel gelseler de rahatlasak sağsalim:emir_bebek::nazar:

aaa eşini de uyar yapmasın öyle şeyler, olmayan şeyleri sokmasın aklına senin..
valla hepimiz için zor geçecek orası kesin, ama ilk zamanlar kesinlikle daha zor geçiyor, keseyi görünce hadi bebeği de göreyim, onu da görünce hadi kalp atışını da göreyim derken baya bir kendimizi yiyip bitiriyoruz.

kalp atışını gördüğüm gün doktorum birdahaki randevuda 2li testini de yapalım dedi, inan daha 1 ay varken ben o gece rüyalarımda hep 2li testlerle uğraştım :KK1:
bitmiyor yani bu telaş hiçbir şekilde

Son düzenleme:
aaa eşini de uyar yapmasın öyle şeyler, olmayan şeyleri sokmasın aklına senin..
valla hepimiz için zor geçecek orası kesin, ama ilk zamanlar kesinlikle daha zor geçiyor, keseyi görünce hadi bebeği de göreyim, onu da görünce hadi kalp atışını da göreyim derken baya bir kendimizi yiyip bitiriyoruz.

kalp atışını gördüğüm gün doktorum birdahaki randevuda 2li testini de yapalım dedi, inan daha 1 ay varken ben o gece rüyalarımda hep 2li testlerle uğraştım :KK1:
bitmiyor yani bu telaş hiçbir şekilde

uyarıyorum ama bana mısın demiyor heyecanlı baba adayı dedikleri böyle oluyor sanırım.:KK1:daha değil bebeğim kalp atışı kesesini göremedim çocuğumun:emir_bebek:2'li test biter 3'lü test başlar sonra :KK1:dediğin gibi bu telaş hiç bitmez:KK52:

uyarıyorum ama bana mısın demiyor heyecanlı baba adayı dedikleri böyle oluyor sanırım.:KK1:daha değil bebeğim kalp atışı kesesini göremedim çocuğumun:emir_bebek:2'li test biter 3'lü test başlar sonra :KK1:dediğin gibi bu telaş hiç bitmez:KK52:

canım sen 6 ocakta kalp atışını da duyarsın çok büyük ihtimal

sabahları yatağın başucunda çubuk kraker bulundurur yataktan kalkmadan önce ağzına bir-kaç tane atarsan çok iyi geliyormuş canım

Saol canım deniyim ben bunu.. umarım işe yarar..Kendimi bir an hamilelikte hiç midesi bulanmayan şanslılardan sanmıştım ama olmadı:KK50:

Slm arkadaşlar ben bugün doktora gittim kesemizi gördük kalp atışlarını gösterdi pıt pıt diye atıyodu gördüm :KK9:ama dinlettirmedi sesini.:KK52:Kalp atışları başlamış çok sağlıklı görünüyor dedi . Ama ben hastaneyi değiştirmeye karar verdim ultrason cihazları çok eski gibi geldi beğenmedim.
Mide bulantım için METPAMİD verdi çok aşırı mide bulantısı çekiyorum ve elevit verdi. Folik asitte kullanmamı söledi sizlerede aynı ilaçlarmı veriliyor.

Slm arkadaşlar ben bugün doktora gittim kesemizi gördük kalp atışlarını gösterdi pıt pıt diye atıyodu gördüm :KK9:ama dinlettirmedi sesini.:KK52:Kalp atışları başlamış çok sağlıklı görünüyor dedi . Ama ben hastaneyi değiştirmeye karar verdim ultrason cihazları çok eski gibi geldi beğenmedim.
Mide bulantım için METPAMİD verdi çok aşırı mide bulantısı çekiyorum ve elevit verdi. Folik asitte kullanmamı söledi sizlerede aynı ilaçlarmı veriliyor.

maşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin bize de pıt pıtları duymayı:)

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun.sağsalim sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah bebişin.bana doktor sadece folik asit ilacı folbiol verdi.mide bulantım yok çok şükür.neden sesini dinlettirmedi anlayamadım?

gözün aydın canım, inşallah böyle sağlıkla büyümeye devam eder bıdığın :nazar::nazar:
benim doktorum da dinletmedi sadecegösterdi, ama kullanılan ultrason aletiyle ilgili değildi benim doktorumun tutumu bu şekilde, sen onun için mi değiştirmeyi düşünüyosun?

X