2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlı ihtiyacını meyveden gider yok sa şekeri riske atarsın ve çok kilo alırsın hurma ye mesela

aslında ilk 3 ay folik asit harici önerilmiyor dengeli beslenip doğal vitaminlar alalım..

demek ki doğru yoldayız... Doktorumun bana söylediği de şuydu: "İlk üç ay hiç kasmayacağım seni ne istiyorsan ye ama yapay gıdaları tüketme dengeli beslenmeye çalış, et yemek istiyorsan et ye, ama fast food tüketme." sadece böyle söyledi...

zaten 74 kg yum:KK37:
balıkla aram çok iyi ama fındık, ceviz falan hiç almıyor midem, ben de bol bol balık yiyorum:KK36:

süperr benimde balıkla aram çok yok ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum bebeğim için
bende kuruyemiş tüketiyorum bu arada ben çıkıyorum hanımlar çok uykum geldi yawww :KK49::KK37:

aynen.. gözlerimi zor açıyorum kafamı masaya koysam uyuyup gidicem

aynen ben de o durumdayım iş yerinde kafamı koymamak için zor tutuyorum masaya...

bu arada yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım dua edin herşey yolunda olsun öpüyorum hepinizi :KK54::KK54:

iyi uykular canım.. umarım yarın güzel haberler alırsın...

benim de allah izin verirse 2. bebeğim olacak. size de hayırlı doğumlar olsun

hayırlı olsun allah tamamını erdirsin. arada kaç yaş olacak :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ilk çocukta çok ama çok ekşi yedim tatlıyı ağzıma bile sürmedim ama ayşe gelmedi hakkı geldi :))) yani oğlum oldu :KK1:

sağol canım hepimize aralarında 2,5 yaş olacak allah izin verirse. ben de aynı durumdaydım yine öyleyim oğlumda 4 ay tatlının t sini duysam içim bulanırdı 4. aydan sonra eski formuma geri döndüm 3 4 günde 1 nutella kavanozu bitiyordu :) şimdi yine durmadan salata yiyorum ekşi istiyorum acı yemediğim halde acı yemek istiyorum ama mesela aşureye bayıldığım halde sırf belki canım yemek isater diye zorla 1 kaşık alıyorum ama zor yutuyorum asla tatlı istemiyorum

ilk çocukta çok ama çok ekşi yedim tatlıyı ağzıma bile sürmedim ama ayşe gelmedi hakkı geldi :))) yani oğlum oldu :KK1:

seviçcim bende turşuyla başladm gebelik maratonuna dilim dilim doğrayıp limonu tuz döküp yiyorm banamısn demiyo kız diye hayal ediyodm bende
hayal kırıklığına uğrattn beni... :) zira eşim 3 erkek kardeşin en büyüğü kızları yok neyse sağlıklı olsunda Rabbim ne verirse..:emir_bebek::nazar:

seviçcim bende turşuyla başladm gebelik maratonuna dilim dilim doğrayıp limonu tuz döküp yiyorm banamısn demiyo kız diye hayal ediyodm bende
hayal kırıklığına uğrattn beni... :) zira eşim 3 erkek kardeşin en büyüğü kızları yok neyse sağlıklı olsunda Rabbim ne verirse..:emir_bebek::nazar:

çin takviminde ne çıkıyor. benim çin takviminde erkek ama bende ekşiye çok düşkünüm tatlı kelimesi bile midemi bulandırıyor ıyyy

selamllaarr saygılarrr efendimmmmmm sanırım ben bu topiğide uyuyorumm girebilidiğim kadar giricemm raabbım nasıp eder de o gunlerı gorursek bende agustos annesı olucamm hemde galıbaa tam da bayramaa yanı gunler oyle gosterıoo nasıpp bebısım karnımda suan benımlle yaa cok sukurr sat ım 12 kasımdı doktorlara gore 5-3 um ama bana gore 4 haftalıkım ben daaha bence neyse bısı sorucam elevıt kullanıorum bıde progestan verdı onu kullanıyorum bıde folk asıt baska da bısı kullanmıyorum sız neler kullanıyorsunuz bıde kasıklarıma ağrılar ğiriyo ıkı gundur sızde de var dımııı

selam kızlar bende 5+4günlük hamileyim aranızda bana da yer var mı acaba?

hoşgeldin canım hayırlı olsun :nazar:

Aynen canım benimde midem çok kötü her şeyden tiksiniyor gibiyim . Ama bişey yemezsemde geçmiyor gibi çok kötü durumdayım bende:KK5:

öyle böyle dayanıcaz canım, elden bişey gelmiyo :KK50:

selamllaarr saygılarrr efendimmmmmm sanırım ben bu topiğide uyuyorumm girebilidiğim kadar giricemm raabbım nasıp eder de o gunlerı gorursek bende agustos annesı olucamm hemde galıbaa tam da bayramaa yanı gunler oyle gosterıoo nasıpp bebısım karnımda suan benımlle yaa cok sukurr sat ım 12 kasımdı doktorlara gore 5-3 um ama bana gore 4 haftalıkım ben daaha bence neyse bısı sorucam elevıt kullanıorum bıde progestan verdı onu kullanıyorum bıde folk asıt baska da bısı kullanmıyorum sız neler kullanıyorsunuz bıde kasıklarıma ağrılar ğiriyo ıkı gundur sızde de var dımııı

hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah bebişin..

ben de sadece elevit kullanıyorum ama seni anlamadım yani hem elevit hem de ayrıca bir folik asit mi kullanıyosun:KK53:

Son düzenleme:
çin takviminde ne çıkıyor. benim çin takviminde erkek ama bende ekşiye çok düşkünüm tatlı kelimesi bile midemi bulandırıyor ıyyy

çin takviminde kız çıkıyor.bende tatlı yiyemiyorumyaa şerbetli tatlıyı geç çikolata filan bile çok uzak artık bana..

X