2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim rubella ıgg testimin sonucu 353 çıktı pozitif yazıyor
korktum bir anda her şey negatif çıksın istiyoruz ya testlerde
bu testle ilgili bi bilginiz var mı acaba pozitif mi çıkmalı sonucu

sedda89 sakın sitere yapmaa ben ölecektim son bir haftadır iyice abarttım,agrasif ağlak bişe oldumm ama değmedi bak,pıt pıt pıt aman Allah ım kızlar kendi fındık kadar kalbi kocaman kuzumun :nazar: Allah ım ne kadar büyüksünn

sedda89 sakın sitere yapmaa ben ölecektim son bir haftadır iyice abarttım,agrasif ağlak bişe oldumm ama değmedi bak,pıt pıt pıt aman Allah ım kızlar kendi fındık kadar kalbi kocaman kuzumun :nazar: Allah ım ne kadar büyüksünn

canım stres yapmıyorumda heyecanlanıyorum birde zaman geçsin bebeğimin kalp atışlarını allahın izniyle duysam onu daha çok hissetsem diyorum allahım nazarlardan korusun sizide ne güzel bir duygudur..Onun o minik kalbi allahım ne büyüksün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :KK66::nazar:

canım stres yapmıyorumda heyecanlanıyorum birde zaman geçsin bebeğimin kalp atışlarını allahın izniyle duysam onu daha çok hissetsem diyorum allahım nazarlardan korusun sizide ne güzel bir duygudur..Onun o minik kalbi allahım ne büyüksün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :KK66::nazar:

cnmm gercekten tarifsiz,kalbine bakıcak dr atıyormu diye,biras sakin ol dedi,öyle atıyorki kalbin bebeğinkini duyamıycam dedi :KK70: ölüyodum korkudan :KK70::KK9:

cnmm gercekten tarifsiz,kalbine bakıcak dr atıyormu diye,biras sakin ol dedi,öyle atıyorki kalbin bebeğinkini duyamıycam dedi :KK70: ölüyodum korkudan :KK70::KK9:

:KK1::KK1: şimdi bende stres yapmıyorum diyorum ama acaba bende yatınca o sedyeye nasıl hissedicem allah bilir ooff zaman geçsin bir bedende 2 canız hepimiz hissetmek orda olduğunu bilmek o minik kalbinin attığını duymak hissetmek ooff ne diyim duygulandım rabbim sağlıkla hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin inş.:KK14:

günaydın kızlarrr, bu sabah nasılsınız?? bebişler nasııılllll :KK3::KK3:

olessa canım gözün aydın, çok şükür senin için de içimiz rahatladı, darısı henüz duymayan arkadaşlarımızın başına :nazar:

meleekkk
canım listede beni de düzeltebilirsin bıdığımın pıt pıtlarını görmüştük geçen hafta :nazar:

meleekkk
canım listede beni de düzeltebilirsin bıdığımın pıt pıtlarını görmüştük geçen hafta :nazar:

düzelttim canım.elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum atlamışım seni demkki kusura bakma.

kızlar bişey sorucam düşük tehlikesi kaçıncı haftada bitiyor??

seddacım 12.haftada bitiyor diye biliyorum.

düzelttim canım.elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum atlamışım seni demkki kusura bakma.

seddacım 12.haftada bitiyor diye biliyorum.

canım 12. haftadan sonra %99 düşük tehlikesi kalmıyormuş, gebeliğin sonuna kadar %1lik bir ihtimal var ama (sağlıklı sonuçlanmayan bir gebelik olarak).. Allah korusun hepimizi :nazar:

saolun güzel anne adayları :KK34: Allahım bebeklerimizi ve bizleri korusun inşallah..Amiinn..:nazar::emir_bebek::nazar:

X