2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar nasılsınız? size bir sorum olacak. 4+5 hamileyim doktora gitmedim daha cuma günü 5+0 oluyor o zaman gitmeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz bu konuda?
sizler ne zaman gitmiştiniz ve muayene vajinalmi yapıldı abdominalmi?
Erken gidersem doktorum vajinal muayene ister bende onu yaptırmak istemiyorum.

idrar ve kan testleri aile hekimliklerinde yapılıyor üstelik ücretsiz oraya kaydınızı mutlaka yaptırın tatanoz aşıları felan olunacak takip edilmeli.

tam olarak bilmiyorum ama gebeliğin 11. - 14. haftalarında yapılıyor sanırım. bebeğin sağlığı ile alakalı?

bebekte kromozom kusu varmı yokmu diye bakılıyor down sendromu riski araştırılıyor kan testi yapılıyor bebeğe detaylı ultrason yapılıyor ve ense kalınlığı ölçülüyor ve üniversite hastanelerinde bu konunun uzmanları var ücretsiz üstelik bilgilerinize 11-14 haftalar arasında yapılıyor.

Mrb arkadaşlar bende hamileliğimi yeni öğrendim. aslında henüz istemiyordum çünkü 2,5 yaşında bir oğlum var.Böle bir süprizle karşılaştım. Allah bölesini uygun görmüş.

Slm cnm ;

Ben ilk hamileliğimde öğrenir öğrenmez hemen gitmiştim doktora .Tam net kese belli olmadığı için vajinal muayene yapmıştı.Bende şimdi o yüzden 2 hafta oldu öğreneli gitmiyorum doktora bu hafta sonuna gitmeyi düşünüyorum.

Mrb arkadaşlar bende hamileliğimi yeni öğrendim. aslında henüz istemiyordum çünkü 2,5 yaşında bir oğlum var.Böle bir süprizle karşılaştım. Allah bölesini uygun görmüş.

canım hayırlı olsun seninde bebeğin Allahın takdiri böyleymiş ben oğlum 2,5 yaşındayken karar vermiştim doğana kadar 3,5 yaşında olur oda ideal bir yaş farkı diye düşünmüştüm. Ama kısmet olmadı 2 tane düşük yaptım oğlum 4,5 yaşında daha yeni hamileyim allahım bunu kucağımıza almayı nasip etsin sende sıkıntı yapma sevin bence sağlıkla kucağına al.

canım bana 5.haftada vajinal ultrason yapıldı.kalp atışlarını duydu doktorum.
zaten isteğe göre yapılıyor.doktorum "içimiz rahatlasn vajinal bakalım istermsn" dedi
bende doktoruma güvendiğim için hemen kabul ettim.zaten öle normal muayene gibi bakmıyor
ama illaki ben öyle istemiyorum diyorsan 7. haftaya kadar filan beklemen en mantıklısı
yoksa boşu boşuna gitmiş gibi olursun...umarım yardmcı olabilmişimdr..

Amin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Benim eşim 1,5 yıldır doğu görevi yapıyor .Allah nasip ederse temmuzda gelecek bende yalnız hamilelik geçireceğim için üzülüyorum ..

teşekkür ederim ilk hamileliğimde 5+3 iken gittim karından yapılan ultrasonda görülmüştü.

üzülme Allah yardımcın olur şimdiden böyle takılma bak yanlız değilsin bizler varız çocuğun var temmuzda geliyormuş ağustostada doğum yaparsın hep birlikte olursunuz.

canım ben 5+0 da karından gördüm keseyi

teşekkür ederim ilk hamileliğimde 5+3 iken gittim karından yapılan ultrasonda görülmüştü.

canım sen keseyi görmeyimi diyosun bende kalp atışları için sanıyorum.
keseyi tabiiki görürsün ben tam 4 haftalıkken görmüştüm.hamileliğimi yeni öğrendiğimde..

canım sen keseyi görmeyimi diyosun bende kalp atışları için sanıyorum.
keseyi tabiiki görürsün ben tam 4 haftalıkken görmüştüm.hamileliğimi yeni öğrendiğimde..

cuma günü gitmeyi planlıyorum 5+0 o gün randevu aldım öğleden sonra inşallah hayırlı haberler alırım. Vajinal baktırmayı düşünmüyorum inşallah abdominal görünür. Çok heyecanlıyım

merhaba arkadaşlar
allah izin verirse bende ağustos annesi olacağım
2 yıla kadar önce bir kaybım var
rabbim inşallah bunu kucağımıza aldığımız günleri nasip eder

SAT : 24 Kasım
beklenen doğum tarihi 30 Ağustos

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin..

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebeğin

görürsün görürsün Allahın izniyl..hiç merak etme...

hoşgeldin..
Sağlıkla gelsin bebeğin arkadaşımm..
Allah hepimize kucağımıza alabilmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…