2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa sekerleblebı hamılemısın
ates ölcme topıgınden tanıyorum senıı
cok sevındım
allahım kucagına almayı nasıp etsınnazar degmesın sanada bebegınede

arkadaşlar 6+1 im bugün wc de peçeteye pembe renkli kan geldi. doktorumu aradım çıkmış yarın gtcem çok korkuyorum. geçen boş gebeliğimdede böle kan gelmişti ya

arkadaşlar 6+1 im bugün wc de peçeteye pembe renkli kan geldi. doktorumu aradım çıkmış yarın gtcem çok korkuyorum. geçen boş gebeliğimdede böle kan gelmişti ya

canım bişi olmaz Allahın izniyle..
üst üste boş gebelik olcak değilyaa aklına öyle şeyler getirme
yerleşme kanaması filandır belki..dua et..

canım korkup ta strese girme hemen stres yaptıkça olmayacak olanlarda oluveriyor sağ tarafına uzan ve dinlen stres yapma ne olur
Allah korusun inşallah

Telaşlanma canım, bazen gebelik kesesi kılcal damarlara denk gelirmiş ve bu nedenle lekelenme olabilirmiş.ufak lekelenmeler olması normal olabiliyormuş.Senin için dua ediyorum Allahın izniyle birşey olmayacak...Allaha emanet olun.

hanımlar en az 6 kişi online görünüyoruz ama sohbet etmiyoruz neden acaba sayfamız çok yavaş ilerliyor diğer sayfalara dikkar ediyorumda çok aktiflerr nasılsınız varmı bi rahatsızlığınız .. herşey yolundadır inşallah

sana katılıyorum sevinç nezaman girsem dogru durust bi sohbet olmuyo bende anlamıs değilim :44:

Kizlarrr idrarimda kan ve protein yuksek oranda cikti. Dr ilac verdi. Idrarimida patolojiye gonderdi. Enfeksiyon varmis idrarimda. Insallah bebisime zarar vermeden kurtulurum bundan sizin basiniza hic geldi mi bu?

ben geldiiimmmm kızlaaarr :) İşler yoğundu ancak fırsat buldum yaa

Kaç kişiyiz acaba ağustos anneleri olarak merak ediyorum bayaa bayaaa varmış anne adayımız valla..Listeyi kim düzenliyor bende yazmıştım bilgilerimi ama göremedim listeyi allahım 9 ayımızı sıkıntısız sağlıklı geçirmemizi nasip etsin her birimize inş.

hoşgeldin sedda.
Liste ilk sayfada yer alıyor. Melek arkadaşımız sürekli güncelliyor listeyi, sen de varsın.
50 kişi olmuşuz bile. Artık son 1 hafta , bundan sonra eylül 2012 anneleri topiğine gider yeni arkadaşlar.
Zaman geçiyor, inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize.

bende varım cuma keseyi gormeye gıtcez.umarım sorunsuz sağlıkla bebişler gelirler

bende varım cuma keseyi gormeye gıtcez.umarım sorunsuz sağlıkla bebişler gelirler

sende hoş geldin.
Geçmişi pek okuyamadım yaş,yaşadığın yer, beklenen doğum tarihi vs. bilgilerini de girdin mi? melek06 görünce ekleyecektir seni de.
Ben de 5+3 gibi keseyi görmüştüm, inşallah önce keseyi görürsün, 2 hafta sonra gibi de kalp atışları ve bebek için çağırır doktorun. Hayırlı olsun

çoook teşekkür ederim.sizede hayırlı olsun.inşallah herkesin hamileliği sorunsuz geçer...
kilo:45

ımm bende sayfalarda arıyorum listeyi saol canım..Ammiiiinnn cümlemiz inş. sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…