merhaba arkadaşlar
allah izin verirse bende ağustos annesi olacağım
2 yıla kadar önce bir kaybım var
rabbim inşallah bunu kucağımıza aldığımız günleri nasip eder
SAT : 24 Kasım
beklenen doğum tarihi 30 Ağustos
arkadaşlar 6+1 im bugün wc de peçeteye pembe renkli kan geldi. doktorumu aradım çıkmış yarın gtcem çok korkuyorum. geçen boş gebeliğimdede böle kan gelmişti ya
arkadaşlar 6+1 im bugün wc de peçeteye pembe renkli kan geldi. doktorumu aradım çıkmış yarın gtcem çok korkuyorum. geçen boş gebeliğimdede böle kan gelmişti ya
hanımlar en az 6 kişi online görünüyoruz ama sohbet etmiyoruz neden acaba sayfamız çok yavaş ilerliyor diğer sayfalara dikkar ediyorumda çok aktiflerr nasılsınız varmı bi rahatsızlığınız ..herşey yolundadır inşallah
sana katılıyorum sevinç nezaman girsem dogru durust bi sohbet olmuyo bende anlamıs değilim :44:
ben geldiiimmmm kızlaaarr :) İşler yoğundu ancak fırsat buldum yaa
Kaç kişiyiz acaba ağustos anneleri olarak merak ediyorum bayaa bayaaa varmış anne adayımız valla..Listeyi kim düzenliyor bende yazmıştım bilgilerimi ama göremedim listeyi allahım 9 ayımızı sıkıntısız sağlıklı geçirmemizi nasip etsin her birimize inş.
hoşgeldin sedda.
Liste ilk sayfada yer alıyor. Melek arkadaşımız sürekli güncelliyor listeyi, sen de varsın.
50 kişi olmuşuz bile. Artık son 1 hafta , bundan sonra eylül 2012 anneleri topiğine gider yeni arkadaşlar.
Zaman geçiyor, inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize.
bende varım cuma keseyi gormeye gıtcez.umarım sorunsuz sağlıkla bebişler gelirler
sende hoş geldin.
Geçmişi pek okuyamadım yaş,yaşadığın yer, beklenen doğum tarihi vs. bilgilerini de girdin mi? melek06 görünce ekleyecektir seni de.
Ben de 5+3 gibi keseyi görmüştüm, inşallah önce keseyi görürsün, 2 hafta sonra gibi de kalp atışları ve bebek için çağırır doktorun. Hayırlı olsun
çoook teşekkür ederim.sizede hayırlı olsun.inşallah herkesin hamileliği sorunsuz geçer...
kilo:45
çoook teşekkür ederim.sizede hayırlı olsun.inşallah herkesin hamileliği sorunsuz geçer...
kilo:45
hemşeri sayılırız:)
Aslen tekirdağlı değilim ama evlendim buraya geldim bende, 1,5 yıldır çerkezköydeyim:)
hoşgeldin sedda.
Liste ilk sayfada yer alıyor. Melek arkadaşımız sürekli güncelliyor listeyi, sen de varsın.
50 kişi olmuşuz bile. Artık son 1 hafta , bundan sonra eylül 2012 anneleri topiğine gider yeni arkadaşlar.
Zaman geçiyor, inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize.