Wavyy gecmis olsun canim
Fatom o siteden bizde aldik icedaisy dedigi site galiba
Cevreen isin zor canim allah yardim etsin
Icedaisycim o siteden oyuncak aldik geldi ama bana basit gibi geldi..zeka kupu mesela birlesik degil ayriliyor cevirmeli degil yani monte ediyon..ondan sonracima bu cekicle vurmali olandan aldim cekicle hepsine vuruyor bizimki neresi denk gelirse firlatilan aparatlari alttaki tahtayi tutup sokuyon yerine yoksa girmiyor berayda ters duz sıkıstiriyor oraya ..sizde durumlar nasil??
Aksam vardiyasinda çalışıyor hep eşim. Gece 2gibi geliyor :) ama yinede uyansın bize bak kac saatcik uykuyla yasiyoruz. Co k fesat gordum kendimi :))oynasın keltoşum ,babası da uyansın artık neyin uykusu bu ,gece mi çalıştı gene
umay aynı hala sümük öksürük arada hafiften ateş...ateşlenince kabus görüyo sanırım çok ağlıyo uyanamıyo bi türlü ,öksürükten de uyuyamıyo.
yani özetle bizde bi değişiklik yok ; uykusuz her gece
aynı beyaaairisiimm nasıl oldu umaycık
Aksam vardiyasinda çalışıyor hep eşim. Gece 2gibi geliyor :) ama yinede uyansın bize bak kac saatcik uykuyla yasiyoruz. Co k fesat gordum kendimi :))
Ne zor atlatti bu dişleri bu kız
hersey birbirine karıştı mahvetti bebeyi
gecen gün randevu aldim doktora gidecrm diyordun ne dedi?
Ikinci olursa ablasi gibi cikarmasin inşallah kolayca çıkarsın dislerini
Abla umay ablaa
aynı beyaaa
geceleri benimm herif bakıyo ama ben yine de uyanıyorum,bikaç gündür hepten beteriz çünkü.bu kriz son çıkan köpek dişin krizi sanırsam , gidişi muhteşem oluyor yani...aynı anda grip de olunca şenlik kaçınılmaz tabii ki bizde....
ne ablası be dur bi :18::18::18:
Geçmiş olsun Umay'a .. Bu dişler bir bitse de rahat etseniz
Bu tempoya alismisken aradan çıktı çıktı yoksa rahate erdik mi zor göze alırız
AminnGünaydın
günümüz Günümüzden iyi geçsin inşallah
yeni yıl yaklasmisken hepimize simdiden iyi seneler diliyorum. Eski yilimiz eskide kalsın inşallah
yepyeni bir yıla huzurla sağlıkla girelim hepbirlikte :)
Gecmis olsun umayaaaaoynasın keltoşum ,babası da uyansın artık neyin uykusu bu ,gece mi çalıştı gene
umay aynı hala sümük öksürük arada hafiften ateş...ateşlenince kabus görüyo sanırım çok ağlıyo uyanamıyo bi türlü ,öksürükten de uyuyamıyo.
yani özetle bizde bi değişiklik yok ; uykusuz her gece
Bizimki de tek oynamiyor canim o aparatlari aliyor koltugun altina mutfak dolabina cekmeceye filan sakliyor ben arayip buluyorumZekâ küpü almadık bilmiyorum sevalcim.
ama o vurmali cekicliden aldık. Ahsenin dediginden. Bana sadece resimlerden sonra ufak geldi açınca onuda çocuk oynamaya calistikca daha iyi anladım büyük olsa birise yaramaz :)
Tahmin ettigim gibi arabaliyla ilgilenmedi. Misketliyle ilgilendi. Cekicliylede. Cekici gezdirip duruyor elinde. Ilk aldiginda çekici denk geldiği gibi vuruyordu düzgün vurmuyordu ama şimdi daha iyi denk getirip düz tutuyor -tabi herzaman değil- o aparatlarini söküp takıyor falan işte. Tabiki tek başına oturup oynamıyor ikimiz ve kısa süreli.
Ama populer oyuncağı dukkanda tutup birakmadigi ve aldigimiz ilk arabam. Gezdirip duruyor biniyor öyle ama genelde ters biniyor şaşkın. Pembe mor arabasi gezdirir Idilide
ha bu arada bardak için 2 haftadir gelecek diyorlar gelmedi. Bu ucuncu hafta cikinca yine soracağım unutmadim aklimda :)
sağol felizim..bitti aslında son köpek de çıktı da işte artçı sarsıntıları ddevam ediyo
rahata ermeden hiçbişeyi göze alamam dostum ,önce bi uyumam lazım
günaydınnnn herkeseee
günaydın didoooo naber
slm kızlar napıonuz bakem :) ben çok sık açamıyorum ama açtığımda güzel yavrularınıza bakıyorumm bebişlerinizin şuan ki boy ve kilolarını merak ediyorum :) :) paylaşırmısınız ve hala bıngıldağı kapanmayan var mı ?? bizim kapanmadı hala !
Bingildagi kapandı. Boyunu bilmiyorum. Kilosuna geçen ay dikiş aldırır iken bakmistik 9.200 kiyafetleriyle ayakkabiyla. Evdeki tartida da o civarda çıkıyor. Boyuda nekadardir bilmiyorum da 9aylikken giydigi badileri hala oluyor :)) ekonomik boy bizimki :))