2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın.umarım herkes cook iyidir.bebişler nasıl.uzun zaman giremedim , yazamadım.herkese selam tekrar...

herkese iyi akşamlar herkes iyidir inşallah foruma pek giremiyorum kızlar mide bulantıları had safhada dr um ilaç verdi ama ben kullanmak istemiyorum çarşamba günü kontrolümüz var meleğe gelince iyice dillendi bıdı bıdı birşeyler diyo anlamak için dekoder lazım keyfi çok şükür yerinde. sürekli oyun oynamak istiyo. onunda geçen hafta kontrolü vardı çok şükür 3 ay sonra gelin idrar kültürü temiz çıkarsa dedi. bakalım daha veremdik idrarını :KK43: çarşamba inşallah izinliyim o zaman vercez cumada sonuçlar çıkar. şimdilik bizden bu kadar kızlar sizleri ve bebişlerinizi kocaman öpüyoruz melekle birlikte.

Slm millet nasilsiniz afacanlar ne alemde. Biz yine uykusuz gunler geciriyoruz toplu diş cıkarmaya calisiyoruz olan anasina oluyo he birde gecmek bilmeyen gribimiz var keyfi yerinde ama burun acilmak bilmiyo dr xlear diye bi sprey verdi en son eh idare eder bugun 4.gun ama o da net acmadi burnu..
Anlik durumlar bizde böyle kizlar ara ara pcden zor olsada telden gelmeye calisirim

Slm millet nasilsiniz afacanlar ne alemde. Biz yine uykusuz gunler geciriyoruz toplu diş cıkarmaya calisiyoruz olan anasina oluyo he birde gecmek bilmeyen gribimiz var keyfi yerinde ama burun acilmak bilmiyo dr xlear diye bi sprey verdi en son eh idare eder bugun 4.gun ama o da net acmadi burnu..
Anlik durumlar bizde böyle kizlar ara ara pcden zor olsada telden gelmeye calisirim
Slm gecmis olsun...o dis mevzusuna girmeyelim hic :KK43:

Topige yetisemedigim gunler vardi ne olmus boyle gunde bi mesaja dusmus :KK53:
Istedigi olsun diye aglak bi bebe var ahh ahhh :)

Slm gecmis olsun...o dis mevzusuna girmeyelim hic :KK43:

Topige yetisemedigim gunler vardi ne olmus boyle gunde bi mesaja dusmus :KK53:
Istedigi olsun diye aglak bi bebe var ahh ahhh :)

Sagol cnm evet topik yalniz kalmis herkes yaramazların peşinde sanirsam :) afacandan kokular geliyo bez degistirme savasina gireym gazam mubarek olsun :)

selamlar...
kimseler yok, başka yerlerde mî iletişim kuruyorsunuz yahu? haber edin kuzulardan ve kendinizden:KK43:
22 aralıkta buluşuluyordu galiba, olmadı mı? tamamen uyduruyor muyum yoksa?
havalar çok güzel gidîyor istanbuldaki topkcanlar pazar günü özgürlük parkı selamîçeşmeye gelebilecek olan var mıdır?
küçücük bir ev olmakla beraber bize geçeriz ordan olmaz mı?

selamlar...
kimseler yok, başka yerlerde mî iletişim kuruyorsunuz yahu? haber edin kuzulardan ve kendinizden:KK43:
22 aralıkta buluşuluyordu galiba, olmadı mı? tamamen uyduruyor muyum yoksa?
havalar çok güzel gidîyor istanbuldaki topkcanlar pazar günü özgürlük parkı selamîçeşmeye gelebilecek olan var mıdır?
küçücük bir ev olmakla beraber bize geçeriz ordan olmaz mı?

Evet bu aralar burasi hayli boşlandi..baska yerde takiliyoz vaalla ne yalan soylim daha hizli daha aktif bi yerde :KK52: 22 aralik bulusmasi gerceklesti fotolar vs orda paylasildi vakit bulursam burayada atarim misafirlerim gelecektee:KK34: diger kizlarda atabilir...
bizim kiz aglak bagirgan oldu cikti iyice..Ayakkabiya takti bu aralar surekli giydirtip evde dolaniyor koltugu da cektirip arkasinda tur atiyor...bi yerlere biseyler sakliyor terlik icine islak mendil cekmeceye dis fircasi gibi :KK9:
Sizde gulun:KK1: idil babasinin tel.kilifinin icine makarna saklamis :KK52:bizimki ise gidiyo tel.i bi aciyo yapis yapis kizimi cok andim bugun diyodu oturup temizlemis:KK52::KK52::KK52:i

Son düzenleme:
Upuzun bir aradan sonra kizimla hepinize kucak dolusu sevgiler ve opucukler olsun

Selam herkese
Ben işede başlayınca hepten koptum:KK52:zıpırlar büyüyor oğlan kreşte alıştı sayılır ama sürekli hastayız
Kızımda çok fene gözü yükseklerde sürekli tırmanma derdinde:emir_bebek:iki kardeş bol kavga etselerde bazen iyi oynuyorlar
Oğlum kreşe başladıktan sonra konuşmaya başladı kız da abisinin söylediği her kelimeyi söylemeye başladı
İşte böyle canlar

Bir yıl daha bitti yeni yıl size istediğiniz herşeyi getirsin kuzulara kardeş getirsin:KK52:
Ülkemizin sonunu hayır etsin heoimizin yeni yılı kutlu olsun

Öpüyorum sizi zıpırlarımla:KK16:

huu kızlar...
öbür tarafta grup mu kurayım ne edeyim... karman çorman oldum orda.... 5 inde bize gelin diyeceğim.... nerden diyeyim??? üffff:KK43:((

X